Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před pár týdny jsem na letišti v SF narazil na malou expozici o začátcích MTB a teď vyhrabal dvě fotky v mobilu:

"MTB speciál Schwinn" Garryho Fishera

post-17375-005898100 1357576943.jpg

A tady fotka jejich partičky:

post-17375-007050800 1357576945.jpg

Odesláno

Před pár týdny jsem na letišti v SF narazil na malou expozici o začátcích MTB a teď vyhrabal dvě fotky v mobilu:

"MTB speciál Schwinn" Garryho Fishera

A tady fotka jejich partičky:

Krásný rámy, opravdu nádhera, alá cruiser

Odesláno

No ja bych se na fixed gear zabil. Nedavno jsem ale kamaradovi pomahal usporadat zavod po Praze /alleycat/, skoda, ze prselo. http://www.twohillssuicide.cz/

hnus, velebnosti, jsou to machri, jak si to davaji mezi temi ridici, aj takovy odvazlivec nejsem. Parkrat jsem mel kolizi a asi starnu a uz nemam koule to takhle palit.

Kolo me vzdycky bavilo, ale az ted jizdu na fixie vazne miluju :smile_anim:

Odesláno

Parádny zlepšovák, aspoň sa človek nezadýcha po ceste pre rožky...:whistle:

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

někdo mi ukradl kolo... to je bezmoc :-( kdybyste ho někde po brně potkali, dejte mi prosím vědět...

post-6292-088501200 1358762444.jpg

Upraveno uživatelem adamo
Odesláno

někdo mi ukradl kolo... to je bezmoc :-( kdybyste ho někde po brně potkali, dejte mi prosím vědět...

post-6292-088501200 1358762444.jpg

A kde ti ho ukradli? v které části Brna?

Na kole jezdím často a koukám po nich, třeba si ho všimnu.

Nějaký poznávací znak, něco jedinečného by sis vzpomněl, že tam je, podle čeho se dá bezpečně identifikovat?

Odesláno

Dneska mi přišel email, že Santa Cruz představili nový trail-bike, Blur TR v hliníku, takže oprati carbonu by měla jít cena snad o něco dolů... a udělali k tomu docela hezký promo vide, viz. odkaz dole. Nejvíc mě tam ten kluk štve když dělá manuál na tak dlouhých úsecích...snažil jsem se to jeden čas naučit, ale nic.... už jsem na to asi starej...a nebo prostě levej :-)

http://vimeo.com/santacruzbikes/blurtr

Odesláno

A kde ti ho ukradli? v které části Brna?

Na kole jezdím často a koukám po nich, třeba si ho všimnu.

Nějaký poznávací znak, něco jedinečného by sis vzpomněl, že tam je, podle čeho se dá bezpečně identifikovat?

Bylo ukradeno ze sklepu v Žabovřeskách. Ale kdo ví kde je teď. Jinak poznavacím znakem je celé kolo. Je to skládačka, druhé takové asi jen těžko potkáš. Viz foto. Bílý rám rockmachine cps 4.0 s černo-červenými nápisy. Černá vidle manitou splice, mechanické kotoučové brzdy avid (vepředu větší kotouč), pláště maxxis s červeným proužkem, černé ráfky i dráty, vzadu širší 2,1", osazeno shimano LX, řídítka vlaštovky bontrager s červenými raceface gripy, představec pells. Ikdyž jsem na něm jezdil minimálně, byl to můj miláček... taky jsem si jej vybíral, designoval a skládal komponent po komponentu :-(

Skoro si říkám, že v době internetu a facebooku udělat slušnou kampaň a hodně to rozšířit, není možné aby se nenašlo... ale asi jsem naivní...

Každopádně děkuji za ochotu a kdybys jej náhodou někde zahlédnul, budu rád za jakékoliv informace.

Odesláno (upraveno)

panove, jak je to s velikosti ramu u Giantu Anthem? Mam 187cm, bude mi stacit jeste velikost L?

To jseš dobrá čára :D V tomhle ti neporadím, jelikož to má každá firma jinak, chtělo by to vyzkoušet, každopádně proč píšu, kámoš teď někde v Pardubicích dobře koupil Specialized Epic 2012, ceny jsou někde od 55 výše" Na krámě mu ho nechali za 50, včetně vybavení, tachák, láhev atd. atd. za 25 hotově a 25 na splátky bez navýšení, to si myslím, že je hodně slušný, pokud by jsi chtěl kontakt, zjistím ti ho :) Vzádu to má nějákej chytrej systém (Brain), kterej ovládá zadní tlumič podle stavu cesty, prej super věc, dělá to kolo hodně rychlím, tento týden ho jdeme testovat, tak dám věděti jak to maká"

post-364-090543600 1358935436.jpg

Upraveno uživatelem African
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...