B.F.G. Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Vidle je Maverick, názory na něj se různí, všichni co znám se jí postupně zbavili. Vyčítána byla kupodivu tuhost v krutu a nespolehlivost vs drahý servis. Je to tak trochu exot v našich luzích, ale na cyklobazaru se dá občas najít. Mě se nelíbila citlivost a takový sekavý chod. Ale to je už drahně let, co jsem ji zkoušel. "Spešla" nemůžu poznat, to hlavní zakrývá strom a mázlá fotka Podle uložení tlumiče by to mohlo být postarší FSR rok 2007, ale úplně jistej si nejsem.včera na Šmelcovně jsem zahlídl tohoto bika,tuším to byl Spešl nějakej,ale nevíte někdo co je to za model??hlavně ta vidle je jiná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Vidle je Maverick, názory na něj se různí, všichni co znám se jí postupně zbavili. Vyčítána byla kupodivu tuhost v krutu a nespolehlivost vs drahý servis. Je to tak trochu exot v našich luzích, ale na cyklobazaru se dá občas najít. Mě se nelíbila citlivost a takový sekavý chod. Ale to je už drahně let, co jsem ji zkoušel. "Spešla" nemůžu poznat, to hlavní zakrývá strom a mázlá fotka Podle uložení tlumiče by to mohlo být postarší FSR rok 2007, ale úplně jistej si nejsem.jj díky moc,na rámu jsem si všiml loga Spešl jak dotyčný odjížděl,ale bylo to blbě vidět docela na tu dálku a přes to jak je měl zaprasený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Záleží, jak jezdíš, ale 3500 km je dost. Já to taky přetáhl (cca 4000 km) a musel jsem měnit i kazetu.no já vím právě, snad ta kazeta vydrží něco. ale musím ho vymenit co nejdřív, to je mi jasný. V servise mi kdysi říkali, že 500 km a dost, ale jako abych menil řetez 4x nebo víckrát za rok to se na to muzu vy....a dal jsem si hranici 2000 km a zatím to bylo v pohode vzdycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 zo sobotneho mestskeho zjazdu v BA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Jo jo, tohle jsou dobrý hovádka Jednou jsem byl mrknout ve Špindlu na sjezdy a fakt jsem čuměl jak péro z gauče, to musíš mít v palici fakt jen půlku mozku, aby jsi tohle mohl dělat, jsou to borci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Jo, todle je paráda. Na todle téma doporučuju dát do youtube vyhledávače "Red Bull Rampage".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 na toto téma je hustokrutopřísnej sjezd ve Valparaisu[media= ] [/media] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 no já vím právě, snad ta kazeta vydrží něco. ale musím ho vymenit co nejdřív, to je mi jasný. V servise mi kdysi říkali, že 500 km a dost, ale jako abych menil řetez 4x nebo víckrát za rok to se na to muzu vy....a dal jsem si hranici 2000 km a zatím to bylo v pohode vzdyckyJá bych raděj koupil měrku a měřil.... u předposledního zubu bych řetěz vyměnil. 500Km je pěkná blbost, řetěz mi vydržel od 1200 do 8000 (horní extrém byl na silničce). Každopádně nějaké paušální tvrzení o výměně po daném počtu Km je nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Jo jo, tohle jsou dobrý hovádka Jednou jsem byl mrknout ve Špindlu na sjezdy a fakt jsem čuměl jak péro z gauče, to musíš mít v palici fakt jen půlku mozku, aby jsi tohle mohl dělat, jsou to borci"Mě to jakš takš šlo i s celým mozkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Včera jsem píchnul přední kolo, Schwalbe rasket Ron. Dobrý, měl jsem to už hodně sjetý, tak jsem oba pláště vyměnil za Racing Ralf. Dneska zase píchlý zadní kolo. Příště už koupím nějaký pořádný gumový turistický pláště, už mě ty kevlarový šlupky štvou. Nemáte někdo zkušenost s bombičkama na CO2 místo pumpičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Včera jsem píchnul přední kolo, Schwalbe rasket Ron. Dobrý, měl jsem to už hodně sjetý, tak jsem oba pláště vyměnil za Racing Ralf. Dneska zase píchlý zadní kolo. Příště už koupím nějaký pořádný gumový turistický pláště, už mě ty kevlarový šlupky štvou. Nemáte někdo zkušenost s bombičkama na CO2 místo pumpičky?Obdobnou zkušenost jsem měl s plášti Michelin,furt nějakej defekt.Už selkem dlouho obouvám Hurchinson Python a měl jsem cca 2 defekty za 3 roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Dobrej blog: Hardly Serious with Jens Voigt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 O víkendu jsem byl poprvé na Sumave (Kasperske hory a okoli) a bylo to tam fakt krasny. Sice jsem parkrat proklinal ty kopce nahoru, ale sjezdiky byly super.Hlavně se tam člověk cítil bezpečně (viz foto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 ACDC a TDF.tak to je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 O víkendu jsem byl poprvé na Sumave (Kasperske hory a okoli) a bylo to tam fakt krasny. Sice jsem parkrat proklinal ty kopce nahoru, ale sjezdiky byly super.Hlavně se tam člověk cítil bezpečně (viz foto )Tak kolo hezké, ale není ti to malé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 wave ceptor: Je...Na mem kole mi prasklo ulozeni zadniho tlumice a servis to nestihl dat dohromady, takze jsem jel na tomhle pujcenem. Nechtel jsem rusit vylet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tak pak je vše v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 jsem ostuda, tenhle víkend po roce... RB IQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 To teda jsi. Tak našlapané erbéčko máš a nejezdíš na něm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Že jo? Se polepším, už mi to chybělo, byly roky, kdy se mi podařilo i 4tis. km za sezonu, ale to už je fakt dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky