kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tu nech na lepší pocasi...Počítám tak březen to by už mohlo bejt dobré počasí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 To jo...to už bude gut. Naštěstí na bajku se dá jezdit pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 To jo...to už bude gut. Naštěstí na bajku se dá jezdit pořád Naštěstí mam tři kola podle terénu a nalady každé na něco jiného :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Njn...to se někdo má já sockuju z jedním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 :-) :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak díky kupkovi už můžu konečně cinkat Knogem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak díky kupkovi už můžu konečně cinkat Knogem ... Není zač :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Chtel bych nejaky cyklozajezd. Tyden ve dvou, mozna ve ctyrech, nekde kde by me vysadili v epicentru a ja tam pak par dni jezdil na vsechny strany, jezera, koupacka, vinice, 30 st. Prevazne rovina, kolo trek/mtb... Nerad bych stravil 3 dny v buse... Da se neco takovyho? Projit cestovky nebo po ose? (autem 2 kkm nechci jet)... Poradte nejakou lokalitu... Me by se libila Francie, ale to je asi presne to co nechci Edit: jo a na Palave sem byl vloni... Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Zkus Lago di Garda. Dostupny po ose a trasy rozmanite. Jak MTB tak trek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Toskansko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Diky, pisu si. Autem 1100 km, to by se dalo, Francie vychazi +- podobne... Jeste me napadlo sednout na letadlo a kolo si půjčit tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Co na druhou stranu? V případě letních veder bude na jihu horko, na severu příjemně teplo. Polsko okolo Štětína (Szczecin) Německo okolo jezer, oblast u měst Waren, Malchow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Lago di Garda super,sám se tam uz po několikáté letos chystám. Jen těch 2000m převýšení moc nekoresponduje s Lionovym požadavkem na rovinky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Ted mi kamarad taky radil Polsko a jeste Madarsko... Hmm, czabaj, pick, Balaton... To bude romantika jak cyp, az to doma nadnesu ikdyz oni maj vlastne i vino, sejra a termály... kral083: hrknu do ni ze startu "decinku" vina a pojede to samo Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 To Madarsko jako gastro tour dobry, ale jinak me nebavilo, leva strana kukurice, prava slunecnice a po par km se to vymeni Jeste me napada NL, Zeeland, vsude vse pro cyklisty, krasny stezky po dunach nad morem, uzasny stary mestecka. Ta dojezdova vzdalenost je na hrane, ale zase cela cesta je po dalnici. Pujcit kolo stoji par kacek, pujcovny vsude, dosatnes mapu a plno tipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 A nebo Rakousko kolem Neziderského jezera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tak díky kupkovi už zvoním na všechny strany ! :-) A pak jsem si pořídil ještě tady ty adaptéry na SPD pedály. Konečně budu moct jezdit do hospody na kole aspoň trochu důstojně, na těch SPD to v pantoflích šlo fakt blbě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zvonky štěstí já slyším v dálce znít a hrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tomas_2002: můžeš mi na to polozit treba tenisku, kecky, normalni botu? Ja o tech adapterech taky uvazoval, ale mi prijdou ty hroty blbe umístěný a "tupy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tomas_2002: můžeš mi na to polozit treba tenisku, kecky, normalni botu? Ja o tech adapterech taky uvazoval, ale mi prijdou ty hroty blbe umístěný a "tupy"Hroty rozhodně nesou tupe když se potkají s nohou jsou jako žiletky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky