Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 S představcem nehnu, ten je dle mě na doraz. Sedlo bych mohl posunout trochu dozadu, tak cca o 2 cm dozadu. Jen se s tím nechci teď babrat, mám v plánu koupit jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jestli to je 17" tak to je ok na tvoji výšku, celá ta kombinace rámu a 29 kol to dělá větší. Mě to spíš případne celé jako kolo typu Street bike, Cannondale má taky fešný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) http://www.merida-bike.cz/poradenstvi/tabulka-velikosti-kol#Hardtail dle této tabulky bys mel mít menší... Klidně i 15 nejhur 16. Mas big nine,ne? 17 je na až na 175cm Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Něco málo o našm závodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 http://www.merida-bike.cz/poradenstvi/tabulka-velikosti-kol#Hardtail dle této tabulky bys mel mít menší... Klidně i 15 nejhur 16. Mas big nine,ne? 17 je na až na 175cmTo maji divnou tabulku. Ja merim 185 mam big nine ve 21 a je naprosto v poho. Na mensim bych se trapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Gusta, ty vybiras bike dle tabulek? . To ja si ho radsi zkusim a dle toho se rozhoduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ne, ale pokaždé mě to sedělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 @GustafJá to bral dle této tabulky a dle dvou doporučení z prodejen s koly. Navíc 15 a 16 mi přijde spíš jako dětská velikost, kterou tam snad ani neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak to už tě zachráněj jenom boty na šteklách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Je to cajk, jen si na něj budu muset více zvykat a hlavně jej používat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Njn, ale to je taková všeobecná tabulka. Každý výrobce a bajk má jinou geo, že jo A ono se občas stane, že ti prodejce nakuka, že je to úplně super...hlavne že prodá. Nevím, když ti to vyhovuje. Já osobně bych bral mensi... Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak teď už s tím asi nic moc nenadělá, že jo :-) Já bych na tom zkusil jezdit, pokud to bude v poho tak cajk, pokud ne, tak to střelíš a ztrátu vezmeš jako školný, abys příště nevěřil každýmu pučmidrátovi v prodejně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Vracet jej nebudu, max časem prodám a koupím něco jiného. Čistě prachy za kolo mě trápit nebudou, defakto na tom můžu jen a jen vydělat, i když se to tak nezdá. Jediný za co jsem utratil kačky byl vercajk a spotřební nesmyly, které si mohu přenést na nový bike. Jezdit se na tom dá, jen to nebude to pravý ořechový, jak se říká...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jestli to je 17" tak to je ok na tvoji výšku, celá ta kombinace rámu a 29 kol to dělá větší. Mě to spíš případne celé jako kolo typu Street bike, Cannondale má taky fešný :-)to je ale kolo po bouračce Afri. ....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Jj chybí mu kus vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ad tabulky. ....je jasný že každý může mít jinou geo, ale orientacne to většinou odpovídá plus minus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 to je ale kolo po bouračce Afri. ....DCannondale s tím má strašný problémy a prostě mu půlka vidle po roce, maximálně dvouch upadne...už jsem jich viděl vícero...strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Že to ty lidi kupují... Za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Cannondale s tím má strašný problémy a prostě mu půlka vidle po roce, maximálně dvouch upadne...už jsem jich viděl vícero...strašnýJo a nikdy neznají důvod reklamace že vidlicí schází jedna noha :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Cannondale s tím má strašný problémy a prostě mu půlka vidle po roce, maximálně dvouch upadne...už jsem jich viděl vícero...strašnýšetří se všude, Canon z jedné vidle udělá dva bike..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky