Gustaf Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Tak určitě bych to bral od Kupka... ať má kšeft, kluk usatej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 jj jsem koukl na ty ceny co tam mají 2: 2: ,tam to jen omrkni a objednej u Martina Jo jo přesně tak :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Jak se tu hned zjevil, když tu padlo jeho jméno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Bral bych klidne i mechanickou, ale nikde nic neni. :-( Jinak kluci tak do měsíce budu nejspíš prodávat můj Garmin Edge 520 bez snímačů. Jestli budete mít někdo zájem tak dejte vědět. Domluvíme se na přátelské ceně.Velkej problém je taky ten rozměr co potřebuješnavíc co se týče mech.teleskopů tam taky moc možností není....jedna co svět neviděl by byla super,ale dostupnost a cena je uplně v Líbí se mi co rozjel na BF Tominos,uvidíme jak to bude po delším testování lidí co ji mají,ale vypadá to slibně a držím mu pěsti jak to rozjíždí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Sníh do 900m už roztál, vítr pořád nepřestal, ale ten absťák po bajku už byl strašnej. Už jsem se teda byl projet i včera po dešti, ale jen po silnici. Dnes konečně v lese a na Rabštejně kde překvapili pivem z Chomouta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Spine, je to kus od kusu. Vozim par let KS Lva a beha super. V zime kdyz bylo pres dvacet pod nulou byl malinko ,,ospalej´´, jinak pohoda. Ma malinko vakl dos stran, ale to neni zavada, nybrz vlastnost:) Je fakt, ze se o nej staram a mazu ho stejne jako vidle a menil jsem bovden.Ondro, parada. To zradlo a pivo je pecka. Todle me u nas chybi, tady v lete tak jahody nebo boruvky, jinak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Spine, je to kus od kusu. Vozim par let KS Lva a beha super. V zime kdyz bylo pres dvacet pod nulou byl malinko ,,ospalej´´, jinak pohoda. Ma malinko vakl dos stran, ale to neni zavada, nybrz vlastnost:) Je fakt, ze se o nej staram a mazu ho stejne jako vidle a menil jsem bovden.Ondro, parada. To zradlo a pivo je pecka. Todle me u nas chybi, tady v lete tak jahody nebo boruvky, jinak nic bohužel znám dost lidí co reklamují nebo nechávají opravovat 2x3xza sezónu Takže je jedno jestli máš KS nebo RS,oboje se sere a za ty prachy co za to chtějí je to srackoidni výrobek, já to vrátil a koukám co bych vzal,buď něco mechanické nebo ten novej teleskop od LV,ale to nevím jestli není jen do nového rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Ondro, to je parada...tohle mi tady taky chybi..nejaka ta chalupa v kopcích, kde si můžeš dát pivko a něco na zub. A tady zase chcanec jako krava. Už mě to počasí sere...venku kosa, vítr, pořád topit jak kreten... A na bajka to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Tady už chčije taky. A o větru ani nemluvím. Ale Rabštejn je fakt super občerstvovací stanice. Jen o víkendu je tam husto. Dnešní menu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Jinak kluci tak do měsíce budu nejspíš prodávat můj Garmin Edge 520 bez snímačů. Jestli budete mít někdo zájem tak dejte vědět. Domluvíme se na přátelské ceně. Budeš kupovat něco nového? 820? Já uvažuji, že bych mojí M450 nahradil Wahoo Bolt, vypadá dost dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Budeš kupovat něco nového? 820? Já uvažuji, že bych mojí M450 nahradil Wahoo Bolt, vypadá dost dobře...Chystám se taky na Wahoo. Jen je v ČR nedostupný. O 820 jsem uvažoval, ale má ještě větší spotřebu baterky než 520, což mi vadí. Chci něco s možností plánování a upravování trasy. Ještě je hodně zajímavej Karoo, ale ten se zatím neprodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Dotykáč u 820 je na prd, u 520 mě strašně zklamal displej, rozlišení Boltu je vyšší a v zásadě mi asi více vyhovuje i černobílý obraz. Na Boltu mě štve, že nejde posouvat mapa... Hammerhead je kráva veliká a než vychytají mouchy, bude léto 2018... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Já teda u 520 kromě nemožnosti úpravy trasy, importu pouze po kabelu a výdrže baterky, nějaký zásadní výhrady nemám. Bolt smaže i ten zbytek. Jen rolování obrazovek je nedořešený a turn by turn navigace z čistého gpx narozdíl od garminu nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Řekněte ale co, když ne Garmin? Teď jsem pořídil Edge 820 a trochu se s tím peru... Bez dobré topo mapy to je poloviční... Upraveno 4. května 2017 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Do 820 pujdou taky nahrat OSM mapy, ne? Prijde mi, ze Garminu trochu zacina ujizdet vlak zejmena v user friendly ovladani. Vse je cim dal vic nabusenejsi funkcema, ale ty jen komplikuji ovladani. Navic komunikace s ceskou podporou a servisem je tragedie. Koukni na to Wahoo Elemnt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Já měl kdysi čb Garmin eTrek Legend, pak barevnou Cx verzi, ale na Mapy.cz a smartphone to nemá. Teď tam konečně dodělali záznam trasy (nevím co vše to umí, min. to vykreslí trasu a spočte km), ale zase to chce battery pack. Jinak mi to vycucne baterku za 2h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Srovnavas jablka s hruskama. Ty Garminy 520 a 820 jsou primarne cyklocomputery, navigovani je takova pridana hodnota. Taky jsem driv vozil mobil, ale na riditkach dost trpi a baterka je velke minus. Upraveno 4. května 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Třeba mě překvapilo, že mám dva profily - MTB / silničku a na každém z nich nejsem schopný nastavit odlišnou mapu... OSM tam samozřejmě jde, vyzkoušel jsem ale snad všechny volně dostupné a zatím jsem nenašel ideál, prostě zkouším a uvidím, než koupím TOPO CZ 2017... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Dnes sem potkal dva kámoše na full fatech a řeknu vám neskutečný ten hukot od gum...DDSem si připadal vedle nich jak na žiletce. .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Dnes sem potkal dva kámoše na full fatech a řeknu vám neskutečný ten hukot od gum...DDSem si připadal vedle nich jak na žiletce. .DTo jsem zažil loni na podzim. Stádo splašenejch fatbiků a jezdci v dresech od jaretta. Bylo je slyšet pět minut předem. Ale borci to měli evidentně v nohách. Jeli jak namydlenej blesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky