Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm a já su spořivé od přírody tak sem si koupil za jednu Boženku tohoto mazlíka z vietnamskýho Sportisima a sem spokojenej.

attachicon.gif arcore-sd08-20a_0.jpg

Nahodou, tyhle nakupy v obchodech typu Sportisimo ci Decathlon se obcas hodne vyplati. Parkrat jsem tam nakoupil hodne muziky za malo penez.

BTW Nebyl si dnes Volvem v Makru v Olmiku? Zdalo se mi, ze jsem te zahlidl.

Odesláno

Jirka ted koupil novej Evoc, s paterakem. Je krasnej, ale prijde me nesmysl, dat za bagl bura. On Evoc je ted dost moderni a hlavne se vsude poji s endurem, hodne popularni slovo. Co neni enduro tak stoji za prd :). Ale ty bagly jsou fakt super.

Jirina byl nacnutej uz v Itosce. Rikal jsem si, jak to dlouho vydrzi. :-D Se ani nepochlubil.

Nicmene ten Evoc je drahej jako prase, ale co jsme na nej koukali, tak je vymakanej.

Odesláno (upraveno)

ty voe, tady je tipů...tak jdu hledat :-D díky. Žádnou brašničku na bajku nesnesu, takže to nepřipadá v úvahu...jedině camel teď. A nevozil bych ani ten batoh, ale vyléčila mě teď příhoda, kdy jsem prorazil duši o šutr ve sjezdu a neměl jsem sebou ani hovno. Ještě že kámoš co jel semnou pomohl a pak zbytek party nás dojeli a tak mi poskytli novou duši. To mě donutilo se zamyslet, že na takové akce bude něco třeba vozit...

no a dvě fotky z ještě víkendového švihu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Gusto, to se zda. Bez to zkouknout na zivo. A camel je znamej tim, ze ty bagle jsou krasne uzke. A nevim jak treba osprey,ale u cameluvje fajn, ze ma integrovanou sprcku proti vode/blatu.

Odesláno

jj, to jsem vyčetl, že se liší tou kapsou...no, ale mě ta 14 přijde hrozně nafouknuta...

když je prázdnej stájhneš jej a nic není nafouklé,ale fakt je nejlepší na všechny někde mrknout a dát na hrb

Odesláno

Tak to je mega kokot, v dobrým samozřejmě:-)))

Fabiolous Escape je taky hodně vymazlený video, jak naskočí z houpačky rouvnou na kolo, je výbornej

Odesláno

Ahoj všichni. Máte někdo zkušenosti s obchodem coolo.cz? Ceny vypadají celkem dobré, ale vše řešit pouze po telefonu nebo emailu. Web nemají zprovozněn už pěknou dobu. Dik za názory.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Odesláno

Teď mi od nich (něj) akorát přišel Garmin, zkušenost dobrá, dohoda bezproblémová, svému rozumí, mohu doporučit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...