Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dle mapy může být trasa Břeclav-soutok a zpět zajímavý komáří zážitek :-) Já to bral směrem tam z Hodonína kolem Moravy po cyklostezce č. 44 a tamní "asfalt" se pokládal nejspíš ještě za protektorátu, to nebyl povrch ani na celopéro, natož silničku. Trasa 004 na Slovensku je jen o kousek lepší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt? Ty a SRAM??? Me prijde, ze Eagle je spickove Pro zavodni nacini, se vsim co k tomu patri. Tzn, absolutne nesmysl pomer ceny/vykon pro ,,normalni´´ jezdeni, je to delane na vysokej vykon, takze je to citlive na udrzbu a vydrz za ty prachy taky nebude nic moc. Ja si myslim, ze XT ( sram neznam, tak nevim jaka rada je ekvivalent) udela o hodne lepsi sluzbu, vydrzi to nesmysl a je to za lepsi penize.

Odkaz ke komentáři

Nikdo neblazní a nikomu to neberu ja taky nejezdím na spd.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

A já šlehače a tak to má být. Ať je to pestrý

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Včera jsem si vyrazil z Olomouce na soutok Dyje a Moravy (druhá fotka), chtěl jsem dát 300 km, nakonec jsem skončil na 270.

Poučení: Pokud chceš lámat dálkový "rekord",vyraz po cestách, kde to znáš. V opačném případě narazíš na blbé značení, X uzavírek, hromadu cyklokrosových vložek (z kterých mě ještě teď brní ramena a chodidla) atd., což ti znemožní držet rozumný průměr. Jo a taky se hodí, když nefouká slovy meteorologa "slabý, místy čerstvější severní vítr" a není 30 ve stínu :-)

Ale pulled pork sendvič v Hodoníně prvotřídní!

Už jsme si psali na Stravě, ale Roberte fakt super výkon. Vítr byl děsnej. Já díky němu dal málem jeden KOM o kterej se měsíc snažím.

Co vozíš za kalhoty na takový dlouhý štreky?

Odkaz ke komentáři

Já dnes vyrazil na tři vrcholy z Vrchařské koruny Jesenicka. Na mapy.cz vše vypadalo OK, ale kůrovcová kalamita a místy 17% stoupání jsou nejetelný. 78 km, 1733 vejška, cíle Sokolí skály, polská chata pod Biskupskou kopou a studánka pod Mírem. Sáhl jsem si na dno.

f642d31e26496261feeaba1fcbd12dea.jpgb0a8f85eb00ea90b8fa283820e4918af.jpg5df1a89fb2d854e5fb56b51d7945c227.jpg2494c15e2361ed71783095f84bc21525.jpgb0beeb827c75b9419df25e3be981d00b.png

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...