Bobisek Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Dle mapy může být trasa Břeclav-soutok a zpět zajímavý komáří zážitek :-) Já to bral směrem tam z Hodonína kolem Moravy po cyklostezce č. 44 a tamní "asfalt" se pokládal nejspíš ještě za protektorátu, to nebyl povrch ani na celopéro, natož silničku. Trasa 004 na Slovensku je jen o kousek lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Zatím jsem tu u nikoho nepostřehl SRAM Eagle, to ho nikdo nemáte?já už ho tu zmiňoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 já už ho tu zmiňoval...Už po něm pokukuji :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Fakt? Ty a SRAM??? Me prijde, ze Eagle je spickove Pro zavodni nacini, se vsim co k tomu patri. Tzn, absolutne nesmysl pomer ceny/vykon pro ,,normalni´´ jezdeni, je to delane na vysokej vykon, takze je to citlive na udrzbu a vydrz za ty prachy taky nebude nic moc. Ja si myslim, ze XT ( sram neznam, tak nevim jaka rada je ekvivalent) udela o hodne lepsi sluzbu, vydrzi to nesmysl a je to za lepsi penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Jsme na kolech v Bílých Karpatech. Kubsonovi jsme nakecali, že tohle je mountain biking Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Co to má na těch šlapkách? Něco podobného měl tata na kole před třiceti lety, ale nejsem si jistý zdali to je ono... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Je to ono klipsny :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 (upraveno) Ma klipsny a ma je rad :-). Se nezblaznete :-)))) Upraveno 15. června 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ma klipsny a ma je rad :-). Se nezblaznete :-))))Nikdo neblazní a nikomu to neberu ja taky nejezdím na spd. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Honzíku jsem šimaňák jako poleno :-) ale silně zvažují jednopřevodník. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Nikdo neblazní a nikomu to neberu ja taky nejezdím na spd. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkA já šlehače a tak to má být. Ať je to pestrý Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Ma klipsny a ma je rad :-). Se nezblaznete :-))))Dost dobrej rutinér :-) Tak užívejte a pozor v těch klipsnách na těch pražcích :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Už po něm pokukuji :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkkámoš už má celou sadu objedanou...tak jsem zvědavej. Jako eagle pro socky dobrý za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 mě to přijde málo.úpčkám na něco takové asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Včera jsem si vyrazil z Olomouce na soutok Dyje a Moravy (druhá fotka), chtěl jsem dát 300 km, nakonec jsem skončil na 270. Poučení: Pokud chceš lámat dálkový "rekord",vyraz po cestách, kde to znáš. V opačném případě narazíš na blbé značení, X uzavírek, hromadu cyklokrosových vložek (z kterých mě ještě teď brní ramena a chodidla) atd., což ti znemožní držet rozumný průměr. Jo a taky se hodí, když nefouká slovy meteorologa "slabý, místy čerstvější severní vítr" a není 30 ve stínu :-) Ale pulled pork sendvič v Hodoníně prvotřídní!Už jsme si psali na Stravě, ale Roberte fakt super výkon. Vítr byl děsnej. Já díky němu dal málem jeden KOM o kterej se měsíc snažím. Co vozíš za kalhoty na takový dlouhý štreky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 (upraveno) Já dnes vyrazil na tři vrcholy z Vrchařské koruny Jesenicka. Na mapy.cz vše vypadalo OK, ale kůrovcová kalamita a místy 17% stoupání jsou nejetelný. 78 km, 1733 vejška, cíle Sokolí skály, polská chata pod Biskupskou kopou a studánka pod Mírem. Sáhl jsem si na dno. Upraveno 15. června 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Pěkně Bobisek také letos chystáme na jeden zátah 250 km přespat a druhy den zase domu pokořit 500 km bude to výzva :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Usadil se a čekal, že ho snad budu vozit, nobo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ondro moc pekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Natahuji nepromok, vyrážím na celodenní tour de pub a venku počasí na.... Už se ale těším moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky