Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ta Orbea je pecka, jinak Afri to Tvoje taky, ale teda už na fotce vypadá těžce. To bych nedal :) Já potřebuji i tu rychlost do kopce. Asi si neumím představit nic moc jiného než 100mm hardtail. Jednou za čas si potom zase půjčím nějaký downhill a dáme s kamarády týden někde čistě s tímto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klucí kola jsou to moc pěkná,ale po návratu mladého z cyklistáku mě utvrdilo,že stačí plečka za trojku a vydrží víc než ty předražený šmejdy.

Tak to je velká chytrost Vraby...

Jasně, na "cyklisťáku" (co to kua je???) se asi jezdí po silnici, pěkně celá třída spolu a nebo krokem po polňačce a čeká se na poslední slečny a učitelku nee?

Ten příspěvek mě připomíná chytrolíny s turbem z číny, sorry. Jenže na rozdíl od hodinek, který čistě náhodou můžou taky jít přesně i když jsou to fejky, kolo neošidíš. Teď jezdím už šestý den po Orlických horách a garantuju ti, že rychlý sjezdy lesem, nebo jen po turistickejch stezkách, po šutrech a kořenech by kolo tvýho mladýho za tři litry z Baumaxu nedalo ani do prvního skoku. A na to tyhle kola přesně jsou (pokud se bavíme o kvalitních - nebo jak píšeš předražených - celopérech). Jestli jsi tedy nenarážel na silničky, to je úplně jiná kapitola, to s cyklovýletem srovnat nejde vůbec..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...