African Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Udělal jsem si radostPěkná šelma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Tak jsem se byl hodinku lehce rozloučit a hurá na letadlo :-) Bye, Bye... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Mas to tezky Afri, porad ve fofru, na nic neni poradne cas Uzij si to racku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Afri kam ty? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Ta Orbea je pecka, jinak Afri to Tvoje taky, ale teda už na fotce vypadá těžce. To bych nedal Já potřebuji i tu rychlost do kopce. Asi si neumím představit nic moc jiného než 100mm hardtail. Jednou za čas si potom zase půjčím nějaký downhill a dáme s kamarády týden někde čistě s tímto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Zakynthos křížem krážem na XT 660 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Tyvle to se někdo ma...tak si to užij, chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Zakynthos křížem krážem na XT 660 :-)tak užívej,taky mi tam letí kámoš s rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Zakynthos křížem krážem na XT 660 :-)Užij si to ale opatrně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Děkuji kluci, už se klepu. Musím řídit, kamarádi přišli v osm ráno z hospody a jsou úplně mimo, pěkně nám to začíná... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Děkuji kluci, už se klepu. Musím řídit, kamarádi přišli v osm ráno z hospody a jsou úplně mimo, pěkně nám to začíná... :-)tam neletite? nebo jen na letiště ridis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 tam neletite? nebo jen na letiště ridis?:-) Nemám na to celý rok, jenom na letiště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 :-) Nemám na to celý rok, jenom na letiště :-)kámoš jezdí na lefkadu autem,resp.bere sebou kola,kite,ale jezdí tam na měsíc cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Dnes u mě zvonilo UPS :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Pěkný, jakej model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 @Adamo gratulace jaky model Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Koupil sis větší televizi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Klucí kola jsou to moc pěkná,ale po návratu mladého z cyklistáku mě utvrdilo,že stačí plečka za trojku a vydrží víc než ty předražený šmejdy.Tak to je velká chytrost Vraby... Jasně, na "cyklisťáku" (co to kua je???) se asi jezdí po silnici, pěkně celá třída spolu a nebo krokem po polňačce a čeká se na poslední slečny a učitelku nee? Ten příspěvek mě připomíná chytrolíny s turbem z číny, sorry. Jenže na rozdíl od hodinek, který čistě náhodou můžou taky jít přesně i když jsou to fejky, kolo neošidíš. Teď jezdím už šestý den po Orlických horách a garantuju ti, že rychlý sjezdy lesem, nebo jen po turistickejch stezkách, po šutrech a kořenech by kolo tvýho mladýho za tři litry z Baumaxu nedalo ani do prvního skoku. A na to tyhle kola přesně jsou (pokud se bavíme o kvalitních - nebo jak píšeš předražených - celopérech). Jestli jsi tedy nenarážel na silničky, to je úplně jiná kapitola, to s cyklovýletem srovnat nejde vůbec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Mladas vyprávěl jak tam pár drahých kol odešlo a já se tím nechal unést. Napsal jsem to vše blbě. Ten cyklistak byl trochu větší záhul než jak píšeš,byl to druhý ročník průmky.To je ale fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dneska první blátíčko, poprvé na spd, první pád v lese na bok. Zatím spokojenost Entry level Neuron Al 6.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky