Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

zkusit představec,sedlo,sedlovka výška.....drobnosti,ale někde můžeš mít něco blbě

přesně napsáno spine, stačí pár milimetrů/stupňů. Letošní skušenost. + sklon vlajd, stačil kousíček jinak... 

Odesláno

Po posledním UPU šlape jak hodinky,ať si říká kdo cokoliv.... Skoro každý den si užíváme,,po včerejší průtrži nikde nikdo,čistý les... :clap:

post-16024-0-62894700-1499780519_thumb.jpg

post-16024-0-95501200-1499780537_thumb.jpg

Odesláno

Nazdarek, tak jsem celopero, o ktery v inzerci nestojite:) vytahl k mori a pokoril s nim v Biokovu vejslap na vrchol Svateho Jiri. Supr zazitek. Sedmnactset vejskovejch, prujezd mistama kde 14dnu pred tim horelo, a tim padem smrad, ze kteryho se mi chtelo vrhnout, o dost vejs smrad z kravincu a plno much, pak zas dal ale zase prsut a sejra na horsky chate. Posledni hodinu vejslapu uz chcalo, ale nechtel jsem to vzdat. Jirka me nahore privital naplno bourkou, krupobitim a nulovym vyhledem, ani raketu na vrcholu nebylo videt. Zaklel jsem a votocil to dolu. Chorvati stavej silnice chytre jako koryta, takze kdyz uz chcije, uzijete si sjezd potokem. Sjezd 90 minut z vrcholu k autu do Čaklje. Takhle zmrzlej a ztuhlej jsem na bajku snad jeste nebyl. Typicky leto na makarsky riviere.

post-11423-0-52709300-1499812248_thumb.jpg

Odesláno

Help, včera vecer 30km, po ani ne 10km me brnely ruce, furt sem vyklepaval a posledních 10km zada v bedrech. Při delší jízdě ty zada uz po několikaty, ruce každou jízdu. co poradíte? Fitting posezu? Nasel jsem v Praze za 2900

Dik nic za rady e21f5cc457c129fa05c3096f58a3d882.jpg

Moty

A ty ruce brnej na dlanich? Od palce smerem dovnitr dlane? Na vine je v tomhle pripade tvrdej grip nebo blbej uhel riditek - je treba mrknout, jestli jsou riditka vodorovne. Pripadne je pootocit v predstavci dokonce nahoru. Kdyz tohle pomuze potrebujes riditka, ktery jsou pri stejny sirce vic zakrouceny smerem k sedlu. Prave tohle trochu simulujou takovy ty rozsireny gripy.

Odesláno

Nechtělo by se někomu ideálně na žiletku v neděli dopo v Praze ? Bike případně snad taky zvládnu. Dal bych tak lehce nějakých 50-70 km. Prostě dvě hoďky v sedle, klasickým sparing partnerům bych teď nestačil a oni by taky pořád závodili :) 

Odesláno

Moty

A ty ruce brnej na dlanich? Od palce smerem dovnitr dlane? Na vine je v tomhle pripade tvrdej grip nebo blbej uhel riditek - je treba mrknout, jestli jsou riditka vodorovne. Pripadne je pootocit v predstavci dokonce nahoru. Kdyz tohle pomuze potrebujes riditka, ktery jsou pri stejny sirce vic zakrouceny smerem k sedlu. Prave tohle trochu simulujou takovy ty rozsireny gripy.

Jo řekl bych ze jo, brni to do palců

Odesláno

Brnění rukou souvisí s přetížením krční páteře. Určitě to bude chtít i nějakou rehabku, pokud nepomůžou zmíněné rady výše.

Jo, bolelo me i za krkem při jízdě, ty jo, tady je to samej odborník;-)

Odesláno

Triexpert si všichni chválí jako nejlepší variantu, kde ti nastaví posez, je tam nějaký zkušený a hodně dobrý chlápek.

Já jdu v pondělí na BG Fit od Specialu, tak jsem zvědavý.

Co se týče brnění rukou, další možností je vyměnit gripy za silikonové a klidně nějaké tlustší, opravdu to dost pobírá.

Odesláno (upraveno)

Chlapi ten "základní" celopero Canyon - je to za ty prachy dobrý kup nebo je někde lepší alternativa. Mě se dost líbí a hodně láká. Děkuji za názory.

Edit: vím ze ho tu někdo cca par týdnu zpět pořizoval, ale jsem na telefonu tak to nedohledam.

Upraveno uživatelem Z. Paul
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...