African Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Je to levný, ale zase ostatní kola tak nějak normální ceny a v recenzích lidi píšou vcelku dobré hodnocení. Myslím že to ale není oficiální dealer Cannondejla jak se propagují, asi bych do toho nešel...Ale jak říkám recenze blbý nemají. http://dealerlocator.cannondale.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak dnes po třech měsících bike a zápěstí mě prostě nepustí. Forma by i byla, ale těžší sjezdy jsem musel chodit. Ještě, že jsem nekoupil nový bike, to by mě teď strašně sralo... Tak alespoň na silnici to tolik nebolí. Tady jeden z mých oblíbených sjezdů, ten foťák to vždycky strašně zkresl? v reálu to má troufnu si tvrdit přes 30% . Jo a ten kdo tam zasadil ty keře s 1cm dlouhými trny mě pěkně naštval. Zase dojíždět a nekrvácet, to by mě snad ani nebavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Je to levný, ale zase ostatní kola tak nějak normální ceny a v recenzích lidi píšou vcelku dobré hodnocení. Myslím že to ale není oficiální dealer Cannondejla jak se propagují, asi bych do toho nešel...Ale jak říkám recenze blbý nemají. http://dealerlocator.cannondale.comTak od zadnyho dealera sem nikdy nic nepotreboval a nez utratim petatricetimamu za vopravy, tak se to kolo rozpadne. Asi to objednam, potrebuju nejakou motivaci, vubec nejezdim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak jsem zvedavej, jak se ti to bude libit. Tahle kategorie gravelbiku se me moc libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak jsem zvedavej, jak se ti to bude libit. Tahle kategorie gravelbiku se me moc libi.No prave, ze mne to docela dava smysl a navic se mne to teda taky hrozne libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak od zadnyho dealera sem nikdy nic nepotreboval a nez utratim petatricetimamu za vopravy, tak se to kolo rozpadne. Asi to objednam, potrebuju nejakou motivaci, vubec nejezdim.Ale to jsi mě špatně pochopil :-) Většina podvodníků totiž na titulní stránce uvádí že jsou autorizovaný prodejci....tak jsem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Ale to jsi mě špatně pochopil :-) Většina podvodníků totiž na titulní stránce uvádí že jsou autorizovaný prodejci....tak jsem to myslel.Jo takhle, tak to jo. Tos me trosku znejistel teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 tak dnes jsem si dal s kámošema cca 63 km...super jízda terénem. Ke konci jsem opět bodnul přední kolo. Zalepili jsme díru a objevila se ještě druhá, tu jsem taky zalepil...no a pak tam byla ještě 3. a 4. Tak duše putovala do popelnice a dal jsem novou. Já bych se už na to fakt vysral..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 tak dnes jsem si dal s kámošema cca 63 km...super jízda terénem. Ke konci jsem opět bodnul přední kolo. Zalepili jsme díru a objevila se ještě druhá, tu jsem taky zalepil...no a pak tam byla ještě 3. a 4. Tak duše putovala do popelnice a dal jsem novou. Já bych se už na to fakt vysral..... Ty to přitahuješ. Že jezdíš Schwalbe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 jj, mám tam Rocket Rony....vzadu už mám performance, ale vepředu pořád EVO LS...příští sezonu jdu na bezduše...teď to ještě mrdám. Chci dojet ten předek a pak to vyměním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Zmizik, me se to taky strasne libi. Premyslel jsem o turner cyclosys, v raw hliniku a carnou karbon vidlu, ale nakonec jsem vzal 29 pevnaka, ocel, klasiku. Protoze, prece jen mam radsi ten teren. Gt kdyz s tim zaclo, tak melo super promo video, uplne by clovek vyrazil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) jj, mám tam Rocket Rony....vzadu už mám performance, ale vepředu pořád EVO LS...příští sezonu jdu na bezduše...teď to ještě mrdám. Chci dojet ten předek a pak to vyměním...Vyzkoušel jsem všechny varianty a stejně byly jako řešeto. Zkus Conti nebo Maxxis. S Conti mám teď aktuálně 10k km bez defektu. Předek v poho 5k km, zadek půlka. Podle mýho i Schwalbe ví, že poslední 2 roky je to průser a proto uvedli Addix směsi. Ale je to pouze moje domněnka. Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Zmizik, me se to taky strasne libi. Premyslel jsem o turner cyclosys, v raw hliniku a carnou karbon vidlu, ale nakonec jsem vzal 29 pevnaka, ocel, klasiku. Protoze, prece jen mam radsi ten teren. Gt kdyz s tim zaclo, tak melo super promo video, uplne by clovek vyrazil:)To je známka punku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Vyzkoušel jsem všechny varianty a stejně byly jako řešeto. Zkus Conti nebo Maxxis. S Conti mám teď aktuálně 10k km bez defektu. Předek v poho 5k km, zadek půlka. Podle mýho i Schwalbe ví, že poslední 2 roky je to průser a proto uvedli Addix směsi. Ale je to pouze moje domněnka.jj,pak zkusim ty Maxis. Už jsem je jezdil a byl spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak sem to objednal a myslim, ze se to kolecko stane symbolem moji individuality a viry v osobni svobodu, kdyz prifrcim do hospody. Navic nikdy sem nemel silnicku,tak sem zvedavej, jak to pofrci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Tak sem to objednal a myslim, ze se to kolecko stane symbolem moji individuality a viry v osobni svobodu, kdyz prifrcim do hospody. Navic nikdy sem nemel silnicku,tak sem zvedavej, jak to pofrci.Hezky pěkně, držím palečky ať nákup klapne. Kolo vypadá super, do hospody ideál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Zmizik, tak to chce jeste sako z hadi kuze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) Zmizik, tak to chce jeste sako z hadi kuze:)Jjj. Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Zmizik neboj budeš nadšeny :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Mám hotovo 500m/16km/4kmTy jo dobrej výkon ten běh - to je skoro stejná rychlost jak na kole :-) já bych ty 4 km musel jít chůzí po tom všem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky