Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, ze si nedas rict a zase jsi tam nasral Conticy, tak bych zkusil pridat mliko.

Ja konecne v Alpach. Na kole vcera jen chvilku, protoze cely den jsme chodili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Žení se tam čerti koukám, co počasí a v jaké části alp jsi prosím tě? Já už brousím mačky a bohužel už dál nemůžeme čekat, musíme lézt za každého počasí kam až to půjde, na summit zaútočíme asi v pátek :punk:

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kam lezete?

Jsme v Hausu. Vcera jsme vyjeli na Planai a sli se projit, ani nevim, kterY kopecek to byl ;)

Jaká tam byla průměrná teplota odpoledne? My jdeme tady ten okruh Grossglockneru + nějáké feraty, ale zatím ještě sedím v práci u počítače :( Ale jakmile to dodělám, vyrazíme :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Covece stridalo se pocasi. Bylo pod mrakem ale pritom mam spaleniu sisku. Ted cumim na bednu, vrcholky zalite sluncem a uz te cc 13 stupnu ;)

Na co máš ty hodinky jako kamaráde? :cheers:  Ale je to už stejně jedno, počasí neovlivníme a prostě jedeme....Tak užívejte a né že tam budete nějak moc chlastat  :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Tak si to užívejte. Bude to paráda, moknout a mrznout a trpět jak zvíře, oh jak já se na to těším :clap:

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho to pujdete?

Dva dny max, pokud bude špatné počasí, musíme zamakat. Pokud bude pěkně, protáhneme to třeba i na 5 dní  a vezmeme to volným stylem s trochou lezení" Mám tam kámoše co bydlí pod kopcem a nějákej odvázanej s toho letos není. Teplo, zima, déšť, sníh a stále dokola, velice nestabilní a blbé to tam je.

Odkaz ke komentáři

To mi přijde takový jako trochu když jsem jezdil na prkně, začaly tydlety street koloběžky a najednou na tom každej jezdil, protože to bylo asi desetkrát jednodušší a my si z nich dělali prdel a přišli si najednou jako velký kuci. Nebo čtyřkolky, vždycky mi přijde, že kdo se neumí naučit na motorce, jezdí na čtyřkolce. Takový jako kolo s přídavnejma kolečkama. A teď gravity koloběžky..:)

Odkaz ke komentáři

Docela divoký, já se na tom bojím i z prudkýho kopce když jsou tam zatáčky, jak člověk nemá třetí opěrný bod (prdel),
tak je to nestabilní. Na asfaltu pomáhá zalehnout na řidítka, nádherně se to zklidní. Vždycky si říkám že to je v pohodě
protože případná tlama bude stejná jak na kole . . . :D

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Po dvou dnech v kopcích jsem dal dnes 85 km Pomoravím. Bordel po vichřici v lesích je taky docela velkej. Tak jsem se aspoň odměnil. @bobisek na KOMy okolo Templu a Vrapače můžeme na dlouho zapomenout.

Ondro já to cítím jako šanci, lesáci tam udělají asfaltku :) 

Jinak v pátek jsem cestou do Krkonoš zažil v autě onu bouři ve východních Čechách a praskání stromů není hezký zážitek...  

Odkaz ke komentáři

Ondro já to cítím jako šanci, lesáci tam udělají asfaltku :)

Jinak v pátek jsem cestou do Krkonoš zažil v autě onu bouři ve východních Čechách a praskání stromů není hezký zážitek...

Já jel v pátek okolo poledne nad Dvůr Králové a takouou kanonádu blesků mezi Hradcem a Hořicema jsem v životě neviděl. Práskalo to všude kolem. Jen jsem zapomněl stáhnout videa z kamery. Přímý zásah blesku do rozvodny. Masakr.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...