slay Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Zkus dotáhnout ventilky. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Mám 120 ml v každým kole.Tak to otevri a podivej se klik ti tam toho zustalo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Vzhledem k tomu, ze si nedas rict a zase jsi tam nasral Conticy, tak bych zkusil pridat mliko. Ja konecne v Alpach. Na kole vcera jen chvilku, protoze cely den jsme chodili. Sent from my iPhone using Tapatalk Žení se tam čerti koukám, co počasí a v jaké části alp jsi prosím tě? Já už brousím mačky a bohužel už dál nemůžeme čekat, musíme lézt za každého počasí kam až to půjde, na summit zaútočíme asi v pátek Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 A kam lezete? Jsme v Hausu. Vcera jsme vyjeli na Planai a sli se projit, ani nevim, kterY kopecek to byl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 A kam lezete? Jsme v Hausu. Vcera jsme vyjeli na Planai a sli se projit, ani nevim, kterY kopecek to byl Sent from my iPhone using Tapatalk Jaká tam byla průměrná teplota odpoledne? My jdeme tady ten okruh Grossglockneru + nějáké feraty, ale zatím ještě sedím v práci u počítače Ale jakmile to dodělám, vyrazíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Covece stridalo se pocasi. Bylo pod mrakem ale pritom mam spaleniu sisku. Ted cumim na bednu, vrcholky zalite sluncem a uz te cc 13 stupnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Covece stridalo se pocasi. Bylo pod mrakem ale pritom mam spaleniu sisku. Ted cumim na bednu, vrcholky zalite sluncem a uz te cc 13 stupnu Sent from my iPhone using Tapatalk Na co máš ty hodinky jako kamaráde? Ale je to už stejně jedno, počasí neovlivníme a prostě jedeme....Tak užívejte a né že tam budete nějak moc chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 To my ne. Jsme tady i s detma. Ale je fakt, ze od st se ma dost po pocasi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Tak si to užívejte. Bude to paráda, moknout a mrznout a trpět jak zvíře, oh jak já se na to těším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jak dlouho to pujdete? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jak dlouho to pujdete? Sent from my iPhone using Tapatalk Dva dny max, pokud bude špatné počasí, musíme zamakat. Pokud bude pěkně, protáhneme to třeba i na 5 dní a vezmeme to volným stylem s trochou lezení" Mám tam kámoše co bydlí pod kopcem a nějákej odvázanej s toho letos není. Teplo, zima, déšť, sníh a stále dokola, velice nestabilní a blbé to tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Tak trošku jinej odrážedlovej gang foto atd.: NCSP Team - Gravity Scooters Czech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 To mi přijde takový jako trochu když jsem jezdil na prkně, začaly tydlety street koloběžky a najednou na tom každej jezdil, protože to bylo asi desetkrát jednodušší a my si z nich dělali prdel a přišli si najednou jako velký kuci. Nebo čtyřkolky, vždycky mi přijde, že kdo se neumí naučit na motorce, jezdí na čtyřkolce. Takový jako kolo s přídavnejma kolečkama. A teď gravity koloběžky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Myslím že skákání na kolobndě je složitější než na kole :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ten dopad musi byt zajimavej... Mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Docela divoký, já se na tom bojím i z prudkýho kopce když jsou tam zatáčky, jak člověk nemá třetí opěrný bod (prdel),tak je to nestabilní. Na asfaltu pomáhá zalehnout na řidítka, nádherně se to zklidní. Vždycky si říkám že to je v pohoděprotože případná tlama bude stejná jak na kole . . . Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Po dvou dnech v kopcích jsem dal dnes 85 km Pomoravím. Bordel po vichřici v lesích je taky docela velkej. Tak jsem se aspoň odměnil. @bobisek na KOMy okolo Templu a Vrapače můžeme na dlouho zapomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ondro utopence tak to je dobra volba mňam :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Po dvou dnech v kopcích jsem dal dnes 85 km Pomoravím. Bordel po vichřici v lesích je taky docela velkej. Tak jsem se aspoň odměnil. @bobisek na KOMy okolo Templu a Vrapače můžeme na dlouho zapomenout. Ondro já to cítím jako šanci, lesáci tam udělají asfaltku Jinak v pátek jsem cestou do Krkonoš zažil v autě onu bouři ve východních Čechách a praskání stromů není hezký zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ondro já to cítím jako šanci, lesáci tam udělají asfaltku Jinak v pátek jsem cestou do Krkonoš zažil v autě onu bouři ve východních Čechách a praskání stromů není hezký zážitek...Já jel v pátek okolo poledne nad Dvůr Králové a takouou kanonádu blesků mezi Hradcem a Hořicema jsem v životě neviděl. Práskalo to všude kolem. Jen jsem zapomněl stáhnout videa z kamery. Přímý zásah blesku do rozvodny. Masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky