nividic Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jestli to je na kamere pekne videt, tak to sem pak dej, to muselo bejt vyzivny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Jestli to je na kamere pekne videt, tak to sem pak dej, to muselo bejt vyzivny...To už bude nejspíš přemazaný. Ale zítra juknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Kurva se tesim na toho zelenaka, uplne kopu nohama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Zmizíku ja nad tim kolem slintal pred 2 tydny, kdyz sem ho objevil. Ale pak sem si spočítal, kolikrát chcu na lyze, tak sem koupil nejake starsi heblo. Doufam, zes vzal vetsi rám a moc ho neomlatis na pivuaz ho budes za rok prodávat, stavim se do radyKazdopadne super volba a tesim se na foto a dojmy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Kurva se tesim na toho zelenaka, uplne kopu nohama. Se máš Už ti potvrdili objednávku, dej vědět jaká je komunikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak jsem po delsi dobe presedlal zpet na horaka a je to parada. Koupil jsem starsi na rozjezdeni ( hned pribral kolo I zene ) a do zimy to staci. Blby dotaz- jeste jsem nikdy nemel kotoucovky - neco, na co si davat bacha? Pri sjezdech je setrit, nebo vydrzi? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Paráda, užívej. Jak jako šetřit, od toho to jsou kotoučovky, abys nic šetřit nemusel:) Jednou za čas akorát zkontroluj destičky a kdyby to začlo blbě brzdit, odmasti kotouč a destičky lehce vem šmirglem. Kdyby měla páka dlouhej a gumovej chod, vem je do servisu na odvzdušnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Paráda, užívej. Jak jako šetřit, od toho to jsou kotoučovky, abys nic šetřit nemusel:) Díky! To jsem chtěl slyšet. Včera jsem byl na ně ještě něžný. Ještě mám v paměti situace, kdy kvalitní písko-bahno a dostatek vody způsobily, že po 2 dnech a kvalitním delším sjezdu mizely gumičky před očima. Na druhou stranu, jak říkal kolega: "Čím více se z kopce brzdí, tím je to nebezpečnější." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Díky! To jsem chtěl slyšet. Včera jsem byl na ně ještě něžný. Ještě mám v paměti situace, kdy kvalitní písko-bahno a dostatek vody způsobily, že po 2 dnech a kvalitním delším sjezdu mizely gumičky před očima. Na druhou stranu, jak říkal kolega: "Čím více se z kopce brzdí, tím je to nebezpečnější." gratulace a co mě teda zaujalo je ten erektivní blatníček ad brzdy,odmastit a jen jim dej co proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 gratulace a co mě teda zaujalo je ten erektivní blatníček ad brzdy,odmastit a jen jim dej co proto ten tam byl a pude dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 tak praktickej bude,ale vypadá dost eroticky,je možný že nějaký bikerky bude stimulovat hlavně zkontroluj řetěz jestli už není ko,popř nech prohlídnout jestli je vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 To je dost, to je dost :-) Jdeme montovat, no a možná proběhne krátká projížďka... Ale v klidu, v noci se o mě pokoušel nějaký moribundus :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tak už seš dočkal no a máme stejnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Už je tam a řadí upřímně krásně. Ó ale ta montáž, ty vogo, já už na to nemám poslední dobou nerva :-( Nebýt Kupka, tak to psychicky nedám, ještě jednou děkuji kamaráde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše....To mi připomíná mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 To mi připomíná mě trocha útěchy já to totiž sundal...doma zalepil...horko těžko nahodil zpět. No a jak foukám, tak to zase někde ucházelo. A už mi to nešlo sundat a nastala předem popsaná situace... Jebat to už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Hlavně se vysrat na Schwalbe. To je základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Špatné pneu Gustafko, u mě si neškrtne Schwalbe ani Continental, v jednom kuse píchlo...Už pár let jedu Maxxis a jsem spokojen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Za tu krátkou dobu co kolo mam tak 4x duše, X záplat Na sundání pláště a vyndání duše mám na multitoolu takovou plastovou packu, která nepotrhá právě duši a neponičí hranu pláště šroubovák je hardcore řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky