Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Zmizíku ja nad tim kolem slintal pred 2 tydny, kdyz sem ho objevil. Ale pak sem si spočítal, kolikrát chcu na lyze, tak sem koupil nejake starsi heblo. Doufam, zes vzal vetsi rám a moc ho neomlatis na pivuaz ho budes za rok prodávat, stavim se do radyKazdopadne super volba a tesim se na foto a dojmy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem po delsi dobe presedlal zpet na horaka a je to parada. Koupil jsem starsi na rozjezdeni ( hned pribral kolo I zene ) a do zimy to staci.

Blby dotaz- jeste jsem nikdy nemel kotoucovky - neco, na co si davat bacha? Pri sjezdech je setrit, nebo vydrzi? Diky e4a40978f666c504aa8b27fcb0d6586b.jpgf5fc58ec417302c7186250e7aeae2fc9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Paráda, užívej. Jak jako šetřit, od toho to jsou kotoučovky, abys nic šetřit nemusel:) Jednou za čas akorát zkontroluj destičky a kdyby to začlo blbě brzdit, odmasti kotouč a destičky lehce vem šmirglem. Kdyby měla páka dlouhej a gumovej chod, vem je do servisu na odvzdušnění. 

Odkaz ke komentáři

Paráda, užívej. Jak jako šetřit, od toho to jsou kotoučovky, abys nic šetřit nemusel:) 

Díky! To jsem chtěl slyšet. Včera jsem byl na ně ještě něžný. :) Ještě mám v paměti situace, kdy kvalitní písko-bahno a dostatek vody způsobily, že po 2 dnech a kvalitním delším sjezdu mizely gumičky před očima. 

Na druhou stranu, jak říkal kolega: "Čím více se z kopce brzdí, tím je to nebezpečnější." :) 

Odkaz ke komentáři

Díky! To jsem chtěl slyšet. Včera jsem byl na ně ještě něžný. :) Ještě mám v paměti situace, kdy kvalitní písko-bahno a dostatek vody způsobily, že po 2 dnech a kvalitním delším sjezdu mizely gumičky před očima. 

Na druhou stranu, jak říkal kolega: "Čím více se z kopce brzdí, tím je to nebezpečnější." :)

gratulace a co mě teda zaujalo je ten erektivní blatníček :lol2:

ad brzdy,odmastit a jen jim dej co proto

Odkaz ke komentáři

To je dost, to je dost :-) Jdeme montovat, no a možná proběhne krátká projížďka... Ale v klidu, v noci se o mě pokoušel nějaký moribundus :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej  :furious:  :furious:  :frusty:  :frusty:  No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše....

Odkaz ke komentáři

ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej  :furious:  :furious:  :frusty:  :frusty:  No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše....

To mi připomíná mě :D 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...