Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Exburn myslím že ohledně reklamace se s prvním majitel asi člověk domluvi vidle tak tu určíte pořádně prohlédnout řetěz, kazeta, desky to jsou jen malé věci provozní náklady :-) spojené s jízdou na kole :-) a brzdy to otázka pár minut :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Jestli to chápu dobře tak u toho Canyona to není první majitel.... kazeta a řetěz máš u XT třeba 2500,- atd... myslel jsem to tak že aby pak nebylo výhodnější koupit nové. Ještě když má občas canyon slevu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud to na Slovensku je k mání tak za 1100 E si pro něj zajeď,

ten inzerát vypadá jako stále platný. Na toho magora za těch 40/38/rozebraný se vykašli.

Tak jsem psal do sk a máme potvrzení od původního majitele že se jedná o stejny bike:

Hej.bol to moj bike.poznam ho podla gripov.voditka na retaz(povodne bolo cierne a podla skrabanca na vidlici od drziaka gopro)tipek pekne klame lebo od novoti nebol ziaden servis tlmicou robeny.jedine co je nove je retaz a par lozisiek v rame!

Odkaz ke komentáři

Včera Litovel a dnes Jedovnice a mám toho docela dost. Canon perfektní jen jsem nezkusil Scalpel měl jsem ho zamluvený,ale nějak to nevyšlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem psal do sk a máme potvrzení od původního majitele že se jedná o stejny bike:

Hej.bol to moj bike.poznam ho podla gripov.voditka na retaz(povodne bolo cierne a podla skrabanca na vidlici od drziaka gopro)tipek pekne klame lebo od novoti nebol ziaden servis tlmicou robeny.jedine co je nove je retaz a par lozisiek v rame!

dobrej zmrd
Odkaz ke komentáři

Včera Litovel a dnes Jedovnice a mám toho docela dost. Canon perfektní jen jsem nezkusil Scalpel měl jsem ho zamluvený,ale nějak to nevyšlo.

Nebyl dnes v Jedovnicich nejakej enduro zavod? Nebo tos mel pujceny proste na klasicky volny jezdeni tam jo?

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Roland Sands: tak pokud jsou to Kuci bike shop, tak bych se nedivil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuci jsou nejaky smeckari? Ze jsem mel chut u nich jednoho bajka poridit. Tak abych vedel.

A vcera jsem se motal kolem tatova rodiste. Pod Bukovcem:

Na Bukovci:

A dneska po probuzeni v chatce ze vcelina.kterej postavil nas dedek tenhle bozi pohled:

Odkaz ke komentáři

Nebyl dnes v Jedovnicich nejakej enduro zavod? Nebo tos mel pujceny proste na klasicky volny jezdeni tam jo?

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Nebyl žádný závod, jen zapujčený na ježdění. Přemýšlým o celopéru tak testuju. Chtěl jsem scalpel, ale nevyšlo to i když jsem měl týden rezervaci. Pěkně jsme si zařádili. Pěkný areál.

Odkaz ke komentáři

Jsou to takovi AAA s bajkama. Vyhnul bych se jim obloukem. http://www.bike-forum.cz/forum/kucidh

Hmm.pekny vlakno.to bych byl asi hlava veprova.jak tam nekdo pekne pojmenoval.kdybych u nej neco koupil. Kdyz ale ja se u nej zakoukal do

http://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/21608-cannondale-rz-one-twenty-1

techhle bajku tu moc nepotkam. Kanondejl s tim ramem porad caroval se zdvihama a musel menit neco na geo. Ja mam rize 140mm predek a 130mm zadek a je to proste nejlepsi bajk.co jsem kdy mel. Tak jsem si stoctyricitku chtel poridit na potom.az rize praskne. No jo ale kupovat to jety je lotynka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...