tommas4 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 No pokud to na Slovensku je k mání tak za 1100 E si pro něj zajeď,ten inzerát vypadá jako stále platný. Na toho magora za těch 40/38/rozebraný se vykašli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Exburn myslím že ohledně reklamace se s prvním majitel asi člověk domluvi vidle tak tu určíte pořádně prohlédnout řetěz, kazeta, desky to jsou jen malé věci provozní náklady :-) spojené s jízdou na kole :-) a brzdy to otázka pár minut :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJestli to chápu dobře tak u toho Canyona to není první majitel.... kazeta a řetěz máš u XT třeba 2500,- atd... myslel jsem to tak že aby pak nebylo výhodnější koupit nové. Ještě když má občas canyon slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 No pokud to na Slovensku je k mání tak za 1100 E si pro něj zajeď,ten inzerát vypadá jako stále platný. Na toho magora za těch 40/38/rozebraný se vykašli.Tak jsem psal do sk a máme potvrzení od původního majitele že se jedná o stejny bike: Hej.bol to moj bike.poznam ho podla gripov.voditka na retaz(povodne bolo cierne a podla skrabanca na vidlici od drziaka gopro)tipek pekne klame lebo od novoti nebol ziaden servis tlmicou robeny.jedine co je nove je retaz a par lozisiek v rame! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 LOL, pak si tě najímám jako hledače historie až budu něco z druhé ruky kupovat,jako myšleno jako poklona, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Včera Litovel a dnes Jedovnice a mám toho docela dost. Canon perfektní jen jsem nezkusil Scalpel měl jsem ho zamluvený,ale nějak to nevyšlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tak jsem psal do sk a máme potvrzení od původního majitele že se jedná o stejny bike: Hej.bol to moj bike.poznam ho podla gripov.voditka na retaz(povodne bolo cierne a podla skrabanca na vidlici od drziaka gopro)tipek pekne klame lebo od novoti nebol ziaden servis tlmicou robeny.jedine co je nove je retaz a par lozisiek v rame!dobrej zmrd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Včera Litovel a dnes Jedovnice a mám toho docela dost. Canon perfektní jen jsem nezkusil Scalpel měl jsem ho zamluvený,ale nějak to nevyšlo.Nebyl dnes v Jedovnicich nejakej enduro zavod? Nebo tos mel pujceny proste na klasicky volny jezdeni tam jo? Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Roland Sands: tak pokud jsou to Kuci bike shop, tak bych se nedivil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Roland Sands: tak pokud jsou to Kuci bike shop, tak bych se nedivilSent from my iPhone using TapatalkKuci jsou nejaky smeckari? Ze jsem mel chut u nich jednoho bajka poridit. Tak abych vedel. A vcera jsem se motal kolem tatova rodiste. Pod Bukovcem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na Bukovci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A dneska po probuzeni v chatce ze vcelina.kterej postavil nas dedek tenhle bozi pohled: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Kuci jsou nejaky smeckari? Ze jsem mel chut u nich jednoho bajka poridit. Tak abych vedel.Jsou to takovi AAA s bajkama. Vyhnul bych se jim obloukem. http://www.bike-forum.cz/forum/kucidh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Nebyl dnes v Jedovnicich nejakej enduro zavod? Nebo tos mel pujceny proste na klasicky volny jezdeni tam jo? Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí TapatalkNebyl žádný závod, jen zapujčený na ježdění. Přemýšlým o celopéru tak testuju. Chtěl jsem scalpel, ale nevyšlo to i když jsem měl týden rezervaci. Pěkně jsme si zařádili. Pěkný areál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Jsou to takovi AAA s bajkama. Vyhnul bych se jim obloukem. http://www.bike-forum.cz/forum/kucidhHmm.pekny vlakno.to bych byl asi hlava veprova.jak tam nekdo pekne pojmenoval.kdybych u nej neco koupil. Kdyz ale ja se u nej zakoukal dohttp://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/21608-cannondale-rz-one-twenty-1techhle bajku tu moc nepotkam. Kanondejl s tim ramem porad caroval se zdvihama a musel menit neco na geo. Ja mam rize 140mm predek a 130mm zadek a je to proste nejlepsi bajk.co jsem kdy mel. Tak jsem si stoctyricitku chtel poridit na potom.az rize praskne. No jo ale kupovat to jety je lotynka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 maama, moc pekny fotky a krajina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Po ránu v některých úsecích ještě mokro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Tome ty nevozíš zadní blatníček :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Nee, propaguju teorii solárního jezdce . . . tedy když vezmeme v úvahu počet hodin slunečního svitu + množství dní kdy jsou srážkyod dubna do listopadu a zprůměrujeme to tak to jednoznačně vychází v neprospěch blatníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Dnes mi přišla z UK taková divná mini, skoro plastová, obálka. Uvnitř nášivka od Rapha za splněný challenge na Strava. Slušně zmáklej marketing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Tome :-) Ondro super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Už je tu, de se montovat! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tak si ho užij ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky