Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

voe taky po nich chceš francouzský značení

musíš říct že to je 27,5 x 1,65

průměr kola x šířka v palcích

nebo taky 44 - 584 by mohli rozumět

to je šířka a průměr kola v milimetrech

Já už se tam nevrátím, koukali na mě jak na totálního magora.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Sami jsou divný, když nemají představu jak jsou značený pláště.

Ta šíře 1,65 nebude možná všude, tak kdyžtak můžeš vzít 1,5 nebo 1,75, obojí tam pude dát.

Jo Tomáši, dík. Někde to seženu. Vod tý doby chodím jak mátoha, mluvím zlomeným hlasem a každej se mě ptá, co se mně stalo. Když se to začne zlepšovat, du k Mustangoj a začne to celý znova.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak míra ponížení místního dutohlava ještě není završena. Nevíte někdo, jak se voddělává zadní kolo?? To tam nemá tu mezeru, kterou se to normálně vyndá a když točím s tím rychloupínákem, tak se nic neděje!!!!

post-13313-0-11244600-1503402799_thumb.jpeg

post-13313-0-40034500-1503402808_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Hlavně se nesnaž vyštipat to plastový kolečko za kazetou. Místní cyklogang ti sice dá sodu že to tam jako nesmí bejt, ale nedej se a nech to tam.

Mohl bys totiž přeštípat dráty, znáš se :D

Edit - ta barva vypadá moc dobře, pak hod foto

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Ale jo, já s tebou cítím. To je jak když se já rozhodnu udělat sud na terase a výsledkem je ztracený víkend a pět postupných návštěv v Hornbachu a OBI. 

Už se nemohu dočkat, až budeš rvát dolů a nahoru plášť (jestli ho tedy seženeš do zimy...), doufám, že je tam hodně natěsno :)

Odesláno

Hlavně se nesnaž vyštipat to plastový kolečko za kazetou. Místní cyklogang ti sice dá sodu že to tam jako nesmí bejt, ale nedej se a nech to tam.

Mohl bys totiž přeštípat dráty, znáš se :D

Edit - ta barva vypadá moc dobře, pak hod foto

jo a ještě sundat ty oranžové samolepky na kotoučich :D
Odesláno

To je pevná osa , ten plastový kryt musíš sundat strašně to hyzdí kolo dobře seřízený doraz hi náhradní :-) ale koukám že si to pořádně uzivaš to skládání nového krasavce :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Zmizimu, pis blog jak slozit kolo. Pecka. Drzim palce. Kolo Ti prislo krasny, tesim se na report z jizdy. Uzivas si ho od zacatku, to je dobre.

Odesláno

Vrat jim to hned. Necekej 14 dnu. A chtej odskodneni.ze ti to poslali s proriznutym plastem.

Tak to je typický Česka rada :-( to zmizik nedělej nevím kdo ti to posílal ale normální obchod kolo celý poskládá seřídí pořádně zabalí a pošle zákazníkovi to znamena není možné poslat kolo s poškozeným pláštěm a věř že vím o čem mluvim.

Odesláno

Tak to je typický Česka rada :-( to zmizik nedělej nevím kdo ti to posílal ale normální obchod kolo celý poskládá seřídí pořádně zabalí a pošle zákazníkovi to znamena není možné poslat kolo s poškozeným pláštěm a věř že vím o čem mluvim.

Kupko.prijed nekdy na sraz do Pardubic. Pak Zmizelymu jeste poradis pred odeslanim proriznout i ten druhej plast.aby se jako vopravdu v eshopu chytili za nos.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...