Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

jakej model přesně máš?cena?

já jsem ve stádiu hledání pořád,tak každá inspirace se hodí :cheers:

Spine, ja uz bych si kolo bez teleskopu nedokazal predstavit. Na Spectralovi byla Reverbka, ted mam Fox Transferku. Mirny vakl do stran neresim. Jinak bez jedineho zadrhele. Fox ma vyhodu v tom, ze je ovladani lankem, coz uz ale umi i Reverb. Myslel jsem si ze to pouziju obcas, nakonec to pouzivat skoro stejne jako prehazovacku. Takze za mne naprosto doporucuji.

Jinak co se tyce vedeni, tak mala dirka v ramu jak pisou kluci a nebo Fox to kdyz tak u vedeni venkem udelano tak, ze ovladani je na spodku sedlovky, takze to lanko se potom nikde nekrouti atd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spine, normalne se dole vrtne dirka, jak rikaj kluci, staci jedna :), protahnes to z te sedlove trubky a jedes venkem. Zadnej stres :) Mas poctive kolo, zadne uhli, tak nemej strach :)

já stejně tak nějak cítím že skončím u mechanické variaty ,teda záleží jak to bude s dostupností
Odkaz ke komentáři

Spine, ja uz bych si kolo bez teleskopu nedokazal predstavit. Na Spectralovi byla Reverbka, ted mam Fox Transferku. Mirny vakl do stran neresim. Jinak bez jedineho zadrhele. Fox ma vyhodu v tom, ze je ovladani lankem, coz uz ale umi i Reverb. Myslel jsem si ze to pouziju obcas, nakonec to pouzivat skoro stejne jako prehazovacku. Takze za mne naprosto doporucuji.

Jinak co se tyce vedeni, tak mala dirka v ramu jak pisou kluci a nebo Fox to kdyz tak u vedeni venkem udelano tak, ze ovladani je na spodku sedlovky, takze to lanko se potom nikde nekrouti atd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hele já vozil skoro 2 sezóny KS Lev 150,ten to má taky lankem vedený .

Po 5 reklamaci jsem to tak nějak nerozdejchal a nechal si vrátit prachy.

Odkaz ke komentáři

Ja o teleskopu premyslim, ze si udelam radost,tak tady z toho nejsem moudrej co si vybrat:-). Ve Scottu me doporucil technik KS, ze prej na to maj reklamaci a servisu nejmin. Tady to tak nevypada. 9point8 fall line vxpada dobre, ale 14 uz je tedy docela rana, rikal jsem si do desitky max... Chjo, co ted s tim :-)

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Ja o teleskopu premyslim, ze si udelam radost,tak tady z toho nejsem moudrej co si vybrat:-). Ve Scottu me doporucil technik KS, ze prej na to maj reklamaci a servisu nejmin. Tady to tak nevypada. 9point8 fall line vxpada dobre, ale 14 uz je tedy docela rana, rikal jsem si do desitky max... Chjo, co ted s tim :-)

Jestli vládneš američtinou:

http://www.bikeradar.com/gear/article/best-dropper-posts-a-buyers-guide-49104/'> http://www.bikeradar.com/gear/article/best-dropper-posts-a-buyers-guide-49104/

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...