Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 a nebo jich můžeš vyvrtat víc a hrát na bajka jako na flétnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 A navic odlehci ram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 rám odlehčit nepotřebuje a flétnu taky nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 jednou na hudebním táboře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 jednou na hudebním táboře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Pánové díky, asi to budu muset někam dát. Snad si za to neřeknou víc, než co stojí celá ta brzda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Na burnerovi ji buduvmit taky venkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 to se dělá i s ovládáním venkem?já viděl jen vnitřkem co se tu prodává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Pánové díky, asi to budu muset někam dát. Snad si za to neřeknou víc, než co stojí celá ta brzda.Počítej minimálně 200 práce + 100 kapalina Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Spine, normalne se dole vrtne dirka, jak rikaj kluci, staci jedna , protahnes to z te sedlove trubky a jedes venkem. Zadnej stres Mas poctive kolo, zadne uhli, tak nemej strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 jakej model přesně máš?cena?já jsem ve stádiu hledání pořád,tak každá inspirace se hodí Spine, ja uz bych si kolo bez teleskopu nedokazal predstavit. Na Spectralovi byla Reverbka, ted mam Fox Transferku. Mirny vakl do stran neresim. Jinak bez jedineho zadrhele. Fox ma vyhodu v tom, ze je ovladani lankem, coz uz ale umi i Reverb. Myslel jsem si ze to pouziju obcas, nakonec to pouzivat skoro stejne jako prehazovacku. Takze za mne naprosto doporucuji. Jinak co se tyce vedeni, tak mala dirka v ramu jak pisou kluci a nebo Fox to kdyz tak u vedeni venkem udelano tak, ze ovladani je na spodku sedlovky, takze to lanko se potom nikde nekrouti atd Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Přééésně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Spine, normalne se dole vrtne dirka, jak rikaj kluci, staci jedna , protahnes to z te sedlove trubky a jedes venkem. Zadnej stres Mas poctive kolo, zadne uhli, tak nemej strach já stejně tak nějak cítím že skončím u mechanické variaty ,teda záleží jak to bude s dostupností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FxYPfWzNpHY Myslel jsem.ze neznalost filmu teto serie rozvoji me osobnosti branit nebude. A mylil jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 ...to kolo by u me melo byt asi sesty... jak rad to ctu. ale mas tomu odpovidajici nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Spine, ja uz bych si kolo bez teleskopu nedokazal predstavit. Na Spectralovi byla Reverbka, ted mam Fox Transferku. Mirny vakl do stran neresim. Jinak bez jedineho zadrhele. Fox ma vyhodu v tom, ze je ovladani lankem, coz uz ale umi i Reverb. Myslel jsem si ze to pouziju obcas, nakonec to pouzivat skoro stejne jako prehazovacku. Takze za mne naprosto doporucuji. Jinak co se tyce vedeni, tak mala dirka v ramu jak pisou kluci a nebo Fox to kdyz tak u vedeni venkem udelano tak, ze ovladani je na spodku sedlovky, takze to lanko se potom nikde nekrouti atdSent from my iPhone using TapatalkHele já vozil skoro 2 sezóny KS Lev 150,ten to má taky lankem vedený .Po 5 reklamaci jsem to tak nějak nerozdejchal a nechal si vrátit prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 tak dnes přes řidítka jako za mlada , hezky ten podzim vybarvuje listí akorát skrz ně jaksi nejsou vidět rygoly :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 (upraveno) Ja o teleskopu premyslim, ze si udelam radost,tak tady z toho nejsem moudrej co si vybrat:-). Ve Scottu me doporucil technik KS, ze prej na to maj reklamaci a servisu nejmin. Tady to tak nevypada. 9point8 fall line vxpada dobre, ale 14 uz je tedy docela rana, rikal jsem si do desitky max... Chjo, co ted s tim :-) Upraveno 14. října 2017 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Ja o teleskopu premyslim, ze si udelam radost,tak tady z toho nejsem moudrej co si vybrat:-). Ve Scottu me doporucil technik KS, ze prej na to maj reklamaci a servisu nejmin. Tady to tak nevypada. 9point8 fall line vxpada dobre, ale 14 uz je tedy docela rana, rikal jsem si do desitky max... Chjo, co ted s tim :-)Jestli vládneš američtinou:http://www.bikeradar.com/gear/article/best-dropper-posts-a-buyers-guide-49104/'> http://www.bikeradar.com/gear/article/best-dropper-posts-a-buyers-guide-49104/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Já ten teleskop moc rád nemám, hmotnost, hodně lidí řeší vakl, cena a i třeba v jedovnicích mi stači na singl treku jen trochu zhodit sedlovku o pár cm a můžu v poho jezdit. Nevím no, možná tomu ale ještě šanci dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky