Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukam debata pro lidi bez matfyz temer vedecka :D.

Jeste nezapomente pridat HT/Full, stejne tak sirku gumy a tlak. To vse ma totiz samo take vliv

Jinak Ondro, pri 10 zadnim nejmensim orechu se dostavas pri 34 zubech na 37,4/11, coz uz proti tvemu soucasnemu prevodu rozdil moc neni myslim

Ale kazdemu co jeho jest. Js vzdy myslel, ze nakonec je nejdulezitejsi slapat, mit nohy a hlavne s usmevem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

To jsou ty 40mm vysoke?

Jo, 40mm. Trochu me bolelo zapesti u starych, byly jen rovny. Prislo me ze jsem dost dopredu, tak jsem sel do 40mm, protoze zaroven jsou o 7 cm sirsi, takze bych byl jeste niz. Pokud to bude moc nahore, muzu jeste ubrat dve podlozky na hlavovem slozeni. Ale zatim to vypada fajn Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Jo, 40mm. Trochu me bolelo zapesti u starych, byly jen rovny. Prislo me ze jsem dost dopredu, tak jsem sel do 40mm, protoze zaroven jsou o 7 cm sirsi, takze bych byl jeste niz. Pokud to bude moc nahore, muzu jeste ubrat dve podlozky na hlavovem slozeni.

Taky jsem vymenil kokpit ;)

142bfd82c079ca2b96aa15d3b8a31a4c.jpg

Odesláno (upraveno)

Varjag, to ja nejsem, ale par skalpu Kupka do kopce mam a to je pro me neco jako zlata na svetaku :) :) :)

A mam kolo do terenu, takze to vlastne ani neresim, na technicky vyjezdy to urvu a na silnici se jen vezu :)

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Varjag, to ja nejsem, ale par skalpu Kupka do kopce mam a to je pro me neco jako zlata na svetaku :) :) :)

A mam kolo do terenu, takze to vlastne ani neresim, na technicky vyjezdy to urvu a na silnici se jen vezu :)

seš prostě skrytej chrt :lol2:

Odesláno

TLD: hovada co vylitnou lesni 15% kopec dvacitkou se nepocitaji :-))) Bavime se o normalnich lidech :-)

Dvacítku to když s Honzou soupeříme kdo je větší blázen jedeme i více :-) :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Kluci, když se dalo místo tří táců dva, tak všichni řvali jak je to super a hned nakupovali, pak jeden a zase, jé super a zase nakupovali, pak jeden ale šišatej, no a zase nakupují, paráda :-) Garantuji vám že až se nabažíte toho jednoho, tak v časopise napíšou jak se vrací dvojtác, jak je to super a zase se k němu vrátíme. Je to strategie která pár lidí, nebo možná docela dost lidí stojí haldu peněz pokud se drží mainstremu a výrobci jsou spokojeni :-) Ale jak píše Jiřinka, každého věc :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...