Jiřina Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Tak jsem Skotika trochu potunil. Sirsi riditka od Renthalu, teleskop Fox. Uz se tesim na vikend ;-)To jsou ty 40mm vysoke? Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Koukam debata pro lidi bez matfyz temer vedecka . Jeste nezapomente pridat HT/Full, stejne tak sirku gumy a tlak. To vse ma totiz samo take vliv Jinak Ondro, pri 10 zadnim nejmensim orechu se dostavas pri 34 zubech na 37,4/11, coz uz proti tvemu soucasnemu prevodu rozdil moc neni myslim Ale kazdemu co jeho jest. Js vzdy myslel, ze nakonec je nejdulezitejsi slapat, mit nohy a hlavne s usmevem Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Spine a co mam delat ja, kdyz mam 1x10 ? Jdu zkusit tabulku :)
spineshank Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Spine a co mam delat ja, kdyz mam 1x10 ? Jdu zkusit tabulku :) asi máš v nohách dynamit,seš kombinace Nina a Jardy proto ti stačí 1x10
varjag Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) To jsou ty 40mm vysoke?Sent from my iPhone using TapatalkJo, 40mm. Trochu me bolelo zapesti u starych, byly jen rovny. Prislo me ze jsem dost dopredu, tak jsem sel do 40mm, protoze zaroven jsou o 7 cm sirsi, takze bych byl jeste niz. Pokud to bude moc nahore, muzu jeste ubrat dve podlozky na hlavovem slozeni. Ale zatim to vypada fajn Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem varjag
varjag Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 TLD: hovada co vylitnou lesni 15% kopec dvacitkou se nepocitaji :-))) Bavime se o normalnich lidech :-)
Jiřina Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Jo, 40mm. Trochu me bolelo zapesti u starych, byly jen rovny. Prislo me ze jsem dost dopredu, tak jsem sel do 40mm, protoze zaroven jsou o 7 cm sirsi, takze bych byl jeste niz. Pokud to bude moc nahore, muzu jeste ubrat dve podlozky na hlavovem slozeni.Taky jsem vymenil kokpit Sent from my iPhone using Tapatalk
varjag Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Koukam ze i s predstavcem ;-) Pekny!
TLD Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Varjag, to ja nejsem, ale par skalpu Kupka do kopce mam a to je pro me neco jako zlata na svetaku :) A mam kolo do terenu, takze to vlastne ani neresim, na technicky vyjezdy to urvu a na silnici se jen vezu Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem TLD
Jiřina Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Jj. Kdyz uz tak uz. Navic jsem mel Appexe na starem kole a je to jeden s nejhezcich a nejlepsich predstavci co znam Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Jirina, to toho moc neznas Hledas se, ale to prijde, lepsis se :)
varjag Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Jo, vypada to dobre! Mas taky 780mm? Je to mazec, pocit jak u downhilla
spineshank Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Varjag, to ja nejsem, ale par skalpu Kupka do kopce mam a to je pro me neco jako zlata na svetaku :) A mam kolo do terenu, takze to vlastne ani neresim, na technicky vyjezdy to urvu a na silnici se jen vezu seš prostě skrytej chrt
kupko Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 TLD: hovada co vylitnou lesni 15% kopec dvacitkou se nepocitaji :-))) Bavime se o normalnich lidech :-)Dvacítku to když s Honzou soupeříme kdo je větší blázen jedeme i více :-) :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Honzo počkej ja ti dám par skalpu ty hade :-) ale ten poslední ten mě opravdu sere a nedá mi spát :-( to byla opravdu ostuda jako prase :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 To teda, si byl vlastne jedinej, kdo to nedal:)
kupko Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Ty jsi ale opravdu kámoš :-) vyjel jen to cele jen ten konec :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Kok košík ns láhev je doma ale nesedi v rámu tak jestli máte někdo zájem prodám ho 400 Kč Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Kluci, když se dalo místo tří táců dva, tak všichni řvali jak je to super a hned nakupovali, pak jeden a zase, jé super a zase nakupovali, pak jeden ale šišatej, no a zase nakupují, paráda :-) Garantuji vám že až se nabažíte toho jednoho, tak v časopise napíšou jak se vrací dvojtác, jak je to super a zase se k němu vrátíme. Je to strategie která pár lidí, nebo možná docela dost lidí stojí haldu peněz pokud se drží mainstremu a výrobci jsou spokojeni :-) Ale jak píše Jiřinka, každého věc :-)
Doporučené příspěvky