Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po šesti dlouhých týdnech v sedle, yes :-) Jen jsem zapomněl vatu do uší a oni ty Poláci ji snad ani nevedou, tak jsem musel koupit uchošťoury a deset minut otrhavat. Tén polskej santaklaus musí začít tak měsíc předem aby ty fousy zvládnul natrhat :-) Jinak jednou větou, nejlepší období v roce a já ho málem propásnul... TLD dotaz na tebe, máš stejnou přehazovačku, lanko co mě vede spodem dovnitř nejde přesně středem a dře se, mrkni prosím na fotku a napiš mi jak to máš ty, děkuji.

Bych rekl ze Honza ma 11 ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Afri,můžeš mě prosim dovzdělat? K čemu je vata do uší na kole?

Jak píše Gustav, jedno ucho je fifos tak mi doporučil přímo doktor do něj cpát vatu když jdu ven. Jinak řeknu vám kluci, dřeva bude letos dost, škoda že topím plynem :-) Začalo docela dost foukat, strašně stromů nahlejch, podmáčenejch a řeknu vám upřímně že jsem byl rád, že jsem z toho lesa vypadl, docela mě i lepilo. Jinak strašné škody v lese tady u nás :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afri máš to lanko blbě vedené :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Jejda, no jo no, samouk :-) Co tam mám blbě, nemáš obrázek. Jinak zapomněl jsem ti poděkovat za dárek, manželka měla také radost, děkuji :-)

Odesláno

Ten hardtail, to je preci takova nadhera.. po deseti a vice letech na fullu me to najednou zase bavi. Skoda ze jsem to nevedel driv a neulakomil se na neco kapku onacejsiho (teda hlinik by byla nutnost).

Dnes Krivoklatsko, dole udoli Berounky.

Odesláno

Ten hardtail, to je preci takova nadhera.. po deseti a vice letech na fullu me to najednou zase bavi. Skoda ze jsem to nevedel driv a neulakomil se na neco kapku onacejsiho (teda hlinik by byla nutnost).

Dnes Krivoklatsko, dole udoli Berounky.

RenderedContent-B94ED146-EA2F-444F-B59C-227A5F957909.JPG

já sem taky s HT spokojenej. Kámoš, co dlouho jezdil 27,5 fulla v karbonu si teď postavil karbonový 29er a je nadsenej. Fulla od ty doby nevytahl.si z něj dělám prdel že konečně dostal rozum a přešel na poradnej bajk :D
Odesláno

Afri máš to lanko blbě vedené :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Tak jsem koukal do návodu a zdá se mi to v pořádku :-( Modrý rám je ukázka z netu, posílám ještě pár detailů aby jsi mi pomohl odhalit chybku...jinak řadí super.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...