Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

par nekvalitnych foto a video z nocaku na popradske pleso s ocom a svokrom :) alebo ked sa dedovia citia mlady :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Paráda.. Taky už jezdíme pod světlama. Nové světlo smart 800 je super a opravdu drží svítit tak jak má. Trochu zklamání je pro mě ten Knog... Je na tom s vydrží opravdu mizerně. A když si vezmu, že je 2x tak dražší a má 2x méně LM

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Paráda.. Taky už jezdíme pod světlama. Nové světlo smart 800 je super a opravdu drží svítit tak jak má. Trochu zklamání je pro mě ten Knog... Je na tom s vydrží opravdu mizerně. A když si vezmu, že je 2x tak dražší a má 2x méně LM

Ktere to je svetlo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Dá 2 hodiny svitu na střední a plnej výkon v pohodě, ani se nerozsviti kontrolka, že by docházela šťáva . Ten Knog se rozsvítí po 20minutach provozu na střední mód a je vykydano. Ke konci svihu už přepne do nejnizsiho. Nevím, jestli mám štěstí na vadnej kus...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Do terénu bych to taky asi nechtěl ale má to také své výhody v lese ohneš patku bude ti to špatně řádit podržíš tlačítko přehazovačka se přizpůsobí a jedeš ,doma pořádně vyrovnaš a hotovo má to hodně vychytávek nastavení o kolik chceš najednou přeřadit atd.a výdrž baterie za jak dlouho na jedeš 1000km bude mi docházet tak než pojedu tak nabíjí a je to :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

No ja právě jak kdy... Nekdy 30, 50, treba 80 a tak bych to daval pokaždé jak dojedu na nabijecku a vytahl bych to az na dalsi jizdu a jak se znam furt by to bylo v zásuvce...

Ale jestli to ma ukazatel tak asi jo, ale jinak bych za ty penize 1x12 a vymalováno

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Dá 2 hodiny svitu na střední a plnej výkon v pohodě, ani se nerozsviti kontrolka, že by docházela šťáva . Ten Knog se rozsvítí po 20minutach provozu na střední mód a je vykydano. Ke konci svihu už přepne do nejnizsiho. Nevím, jestli mám štěstí na vadnej kus...

Tak to je divne. Me vydrzi v poho 2h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kluci co na to říkáte ? Asi to stejně koupím až na jaře nebo něco obdobného, ale vybírám už teď?

https://www.bike-discount.de/de/kaufen/radon-jealous-8.0-582449

ještě mě trochu láká vyzkoušet to elektronické řazení:

https://www.bike-discount.de/de/kaufen/radon-jealous-9.0-di2-582459

Jestli jsem to tu už dával, tak se omlouvám :)

Kola vypadají suprově. Osobně bych asi šel do verze s Di2. Znám sice jen pár lidí co elektroniku používají, ale neslyšel jsem nic špatného. Myslím, že značka Radon přímo patří pod bike-discount.

Popíšu ti ovšem moji aktuální zkušenost s b-d, kde mám momentálně objednané kolo. Kolo od Cube z kolekce 2018 jsem objednal a zaplatil 13.září. U kola (stereo 120 hpc slt) byl datum dodání týden 42. Před tím než jsem udělal objednávku jsem jim psal, že kolo objednám, ale platit ho budu až před odesláním. Neměl jsem zrovna eura a nechtělo se mi měnit zpět z czk. Nicméně mi napsali, že objednávka musí být zaplacena do 12ti dní jinak ji automaticky ruší. Oželel jsem tedy pár tisíc a kolo zaplatil. Jak se blížil termín dodání, tak mi začaly chodit maily, že se omlouvají, ale kolo bude dodáno až o týden či dva později. Kolo měli poslat tento týden nicméně v pondělí opět email, že až příští týden. Čert to vem. Včera jsem dostal email č.6, že kolo bude v týdnu 4 nebo 5 2018. Což mě teda vytočilo do běla. Párkrát jsem jim psal, vždy dostal zpět univerzání odpověď copy-paste, že oni nic, že to dělá Cube. Včera jsem postupně zvýšil hlas (rozuměj zjeb.l) 4 němčoury na infolince a jejich odpověď byla: když se vám to nelíbí můžeme zrušit objednávku, stejně ty kola budeme mít první v evropě a nikde jinde je dřív nekoupíte. Zkusil jsem ho poptat z jiného mailu pod jiným jménem coby němec a napsali mi stejný termín v lednu. Nicméně na webu jim teď momentálně svítí týden 50, což je kec a navíc ho dnes slevnili o 15%. A to mě nasralo ještě víc.

Už bych tu objednávku i zrušil, ale nemůžu najít kolo od žádné jiné značky s podobným osazením, XC geometrií v karbonu, zdvihama 120, 2x11 a plus mínus podobných penězích.

Svoje kolo už mám v podstatě prodaný a nechci kámoše nasrat, že mu ho nepustím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...