Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

A co zkusit přímo Kubánce , dělá tam pár lidí z Čech .

Do Cube jsem psal taky. Na jejich ofiko dotazovem mailu nezaragoval za dva tydny vubec nikdo. Pak jsem psal na Facebook, poprve zareagovali obecnym bla bla we do our best bla bla. Na doplnujici dotaz uz pak zase bez odpovedi.

Odesláno

Už jsi překročil ten psychický práh že tě bude to zpoždění rozčilovat při každém ujetém kilometru a kazit ti radost z kola?

Kdyby mi řekli na začátku řekli, že to bude v lednu tak pohoda. Štve mě ten přístup.

Teď momentálně se utěšuju tím, že ho aspoň nepoveze DPD v tom největším předvánočním frmolu a nemuselo by přijít k úrazu.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, když mám v plášti dirku a je to bezdušák - zalepí se to samo tím mlíkem a nemusím se o to starat nebo to bude zlobit? Jako nafouk sem to, dírka zasyčela, pak se zalila mlíkem a zatím dobrý...

Odesláno

Poradíte mi prosím s výběrem kola? 

Koloběžka mě bohužel přestala bavit (Kickbike Racemax 20) a rád bych si pořídil horské kolo, rozpočet cca 12 000,-. Vím, že to není žádná sláva, ale rád bych v dané cenové relaci něco vybral.

Zatím jsem našel toto:

https://www.ghost-bikes.cz/produkt/ghost-kato-1-29quot-blackwhite/258

https://www.sportmen.cz/kross-level-r4-black-white-blue-mat-2017/?variantId=24001

Jen doplním, že měřím 176 cm, váha kolem 80 kg.

Díky.

Odesláno

Jsem si vzal včera sick day a šel na kolo. Počasí docela fajn, ale toho bláta...

No, dneska jsem čuměl v TV cyklokros a zpětně to vidím, že to včera docela ještě šlo...

Odesláno

Kola vypadají suprově. Osobně bych asi šel do verze s Di2. Znám sice jen pár lidí co elektroniku používají, ale neslyšel jsem nic špatného. Myslím, že značka Radon přímo patří pod bike-discount.

Popíšu ti ovšem moji aktuální zkušenost s b-d, kde mám momentálně objednané kolo. Kolo od Cube z kolekce 2018 jsem objednal a zaplatil 13.září. U kola (stereo 120 hpc slt) byl datum dodání týden 42. Před tím než jsem udělal objednávku jsem jim psal, že kolo objednám, ale platit ho budu až před odesláním. Neměl jsem zrovna eura a nechtělo se mi měnit zpět z czk. Nicméně mi napsali, že objednávka musí být zaplacena do 12ti dní jinak ji automaticky ruší. Oželel jsem tedy pár tisíc a kolo zaplatil. Jak se blížil termín dodání, tak mi začaly chodit maily, že se omlouvají, ale kolo bude dodáno až o týden či dva později. Kolo měli poslat tento týden nicméně v pondělí opět email, že až příští týden. Čert to vem. Včera jsem dostal email č.6, že kolo bude v týdnu 4 nebo 5 2018. Což mě teda vytočilo do běla. Párkrát jsem jim psal, vždy dostal zpět univerzání odpověď copy-paste, že oni nic, že to dělá Cube. Včera jsem postupně zvýšil hlas (rozuměj zjeb.l) 4 němčoury na infolince a jejich odpověď byla: když se vám to nelíbí můžeme zrušit objednávku, stejně ty kola budeme mít první v evropě a nikde jinde je dřív nekoupíte. Zkusil jsem ho poptat z jiného mailu pod jiným jménem coby němec a napsali mi stejný termín v lednu. Nicméně na webu jim teď momentálně svítí týden 50, což je kec a navíc ho dnes slevnili o 15%. A to mě na....o ještě víc.

Už bych tu objednávku i zrušil, ale nemůžu najít kolo od žádné jiné značky s podobným osazením, XC geometrií v karbonu, zdvihama 120, 2x11 a plus mínus podobných penězích.

Svoje kolo už mám v podstatě prodaný a nechci kámoše na...., že mu ho nepustím.

Tohle jsme u Cube už četl vícekrát-

I v hodnoceni přímo pod koly v b-d. Radon je přímo jejich značka, tak snad to bude lepší. Tohle chování je krajně nepříjemné, často si takhle firmy zlepšují cash flow... no a potom se může stát, že nemáš ani peníze ani kolo. Tady to bude spíš fakt dodavatelem. Navíc ten Radon jinde nekoupím.

Ta elektrika mě láká a asi to prubnu.

Gusto; jinak poměr cena/výkon je myslím zřejmá když se podíváš na osazení/kola/váhu...

Geometrii mají dobrou, ty kola vozili dva kamarádi z týmu a super. Navíc já už mám bike jako zábavu, český pohár už jezdit nikdy nebudu. Stejně jako xterru. Jestli dám nějaký závod tak to bude nějaký dlouhý triatlon na silnici, to mě láká. Chtěl jsem hecnout 1/2 iron man tento rok, i jsem měl natrénováno. Bohužel mě artritida nepustila :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...