Gustaf Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Jinak Cimbál teď udělal deal s výrobcem R2 a bude vozit celou sezonu jejich brýle http://www.kola-bbm.net/cz-detail-1081430-sportovni-slunecni-bryle-r2-ultimate-at094e.html Docela bych o nich i uvažoval. Cena velice příjemná a do komba k Zonykům myslím super. Kdyby je začli dělat se samozatmavovacím sklem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Tikzot : 800 :0/ :0O ty ole bych musel mít na konci túry pořádnou odměnu .... Gustaf : Viď, závidíš co :0D .... Mě celkem dobře sloužily, měl sem na očích i různé cyklobrejle, a vůbec mi nevyhovóala polarizace ... Prostě neřeším jaký, hlavně ze mě vyhovují a nebolí mě z nich oči a hlava :0) . Ale potěším tě, už jsou na sr**ky ... tudíž budou novýTaky sem toho mraky vyzkousel a ted mam uz pres rok Endura brejle antigog+polar+samozatmavovaci a sem mic spokojenej, ale holbrooky na město s kšiltovkou celkem fajn;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Já s tím profukováním vůbec neměl problěm. A i sluníčko či jiné oslňujici světlo mě u tohoto typu z boku nevadilo a neprosvicovalo...Jen hold ty mé oči no ... koukám furt po bajkovejch brýlích ( mám i možnost je vyzkoušet před koupí v provozu ), ale hold třeba teď při třpitu sněhu bych ujel 10km a díky blbému polaroidu bych nevidel, či by mne zároveň ze zahlých nožíček bolelo hlava ... semnou to je v tomto složitý ... ale třeba časem už nějaký najdu Upraveno 24. února 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 tak cyklo brejle nemají zahlé nožičky a nějaký samozatmavovací by i na ten sníh měly bejt super. Psal jsem na ty R2, ale zatím mají na 2018 jen tento model. Takže samozatmavovací skla nikoliv...škoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Dobrej narez;-) ja tady dnes nastoupal nakejch osumset a mam toho plny gule;-) ale stalo to za to! Tak ofafrně a biku zdars;-)Kdepak jezdíš? U nás je od úterý vichr jako prase a dnes navíc s občasnejma sněhovejma vánicema. Plánoval jsem o víkendu vyjet, ale smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Roura74&tikzot .... moc pěkný kluci ... Já si byl dnes dat takovej delší okruh a v půlce sem měl kolo na rameni a dupal sem domu pěšky ...Nějak sem si udělal po dlouhé době opět leteckej den a Říp mi rafek a prelamal 10 paprsku ....Dobrý pláště. jak to jezdí s hřebama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Dobrej narez;-) ja tady dnes nastoupal nakejch osumset a mam toho plny gule;-) ale stalo to za to! Tak ofafrně a biku zdars;-)Konečně pořádná příroda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Konečně pořádná příroda :-)Díky kluci, jsme na kanárech, fuerteventura, měsíční krajina;-) krásnejch 20 ve stínu, na kolo ideál;-) je tady nespočet trailů, některý až doost naturál, ale dá se, každopádně carbon nic nedá zadarmo, takže sem celkem vyskákanej;-) jeste par fotos here Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tikzot : malá závisti, taky bych si dal nějakej kiláček na kanálech ;0) ... Roura73 : na podkladu led a čerstvý sníh si nemohu stěžovat ... jak do zatáček, z kopce, tak do kopce minimum podklouznutí, lepší záběr prostě míň stressu a dá se jet víc z ostra ... Bál sem se krátkého hřebíku, ale při ideálním nafouknutí se to perfekt zahryzne a nepustí .Horší to je v hlubokém sněhu, úzký profil se prostě snadno propadne a nechce to jet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Pěkný to bylo dnes,sníh, led, bláto, prostě všechno... Akorát zimní ponožky byly málo zimní Sluníčko svítilo -8°C... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Gusto : teď sem narazil na toto .... https://www.ekoi.cz/cs/configurateur?idModel=16 .... celkem zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Miro vyborny. Hlavne posledni foto. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) tak dnes 56km v mrazivém počasí... -12st. Ale super, na fousech rampouchy, dojel jsem domů a dal si vařící vanu :-D Lobber: mě se spíš líbí styl těch Zonyků, proto mě zaujali ty R2, že bych je vzal na zimu, kdy jezdíme noční švihy...Páč samozabarvovací skla do Adidasů stojí 3,8k...no. Ale u těch tebou postovaných je super možnost vlastní konfigurace Upraveno 25. února 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 R2 má kámoš, nevim jakej model, ale za ty prachy to chválí a už pár brýlí vystřídal... Něco rozbil, neco ztratil tak už nechce nic drahého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 R2 má kámoš, nevim jakej model, ale za ty prachy to chválí a už pár brýlí vystřídal... Něco rozbil, neco ztratil tak už nechce nic drahéhoTak jelikož si je vybral Ondřej Cink pro nadcházející bajkovou sezonu, tak asi nebudou špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 uvidím ještě něco projedu / vyzkouším / a na novou sezonu ( letní ) se pochlubím něčím bajkovým no :0) Jinak imho nějaký dobrý bezdušáky by jste mi poradili ??? Teď jak budu objednávat ráfky, tak sem si řek, že vezmu krom jiných blbostí i bezduše ... Ale jelikož sem tímto úplně nepolíben, tak fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) no, hlavně kup na bezduše ráfky, a pak plaště z nápisem TLR. Když to nebudou ultralight Schwalbe EVO, skrz který stříká mlýko bokem, tak to půjde. Já vozím Šváby. Jo a ještě pásku a bezdušový ventýlky... Upraveno 25. února 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) tak na to koukám, a celkem zajímavý ... Možná i koupím do sady CO2 hustilku ( ta lenost fakt hejbe světem ) pro začátek sem si tak nějak vybral tuto - kombinaci DT swiss 535 Hutchinson Cougarbubu dělat vetší nákup tak si nemohu moc vyskakovat Upraveno 25. února 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tak jelikož si je vybral Ondřej Cink pro nadcházející bajkovou sezonu, tak asi nebudou špatnýR2 Cimbálovi platí za reklamu. To s kvalitou nemá nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 tak na to koukám, a celkem zajímavý ... Možná i koupím do sady CO2 hustilku ( ta lenost fakt hejbe světem ) pro začátek sem si tak nějak vybral tuto - kombinaci DT swiss 535 Hutchinson Cougar bubu dělat vetší nákup tak si nemohu moc vyskakovat CO2 si s bezdušovým mlíkem moc nerozumí. Podchladí ho a už nebude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky