Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jinak Cimbál teď udělal deal s výrobcem R2 a bude vozit celou sezonu jejich brýle http://www.kola-bbm.net/cz-detail-1081430-sportovni-slunecni-bryle-r2-ultimate-at094e.html Docela bych o nich i uvažoval. Cena velice příjemná a do komba k Zonykům myslím super. Kdyby je začli dělat se samozatmavovacím sklem...

post-13404-0-89155800-1519498616_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tikzot : 800 :0/ :0O ty ole bych musel mít na konci túry pořádnou odměnu ....

Gustaf : Viď, závidíš co :0D .... Mě celkem dobře sloužily, měl sem na očích i různé cyklobrejle, a vůbec mi nevyhovóala polarizace ...

Prostě neřeším jaký, hlavně ze mě vyhovují a nebolí mě z nich oči a hlava :0) . Ale potěším tě, už jsou na sr**ky ... tudíž budou nový

Taky sem toho mraky vyzkousel a ted mam uz pres rok Endura brejle antigog+polar+samozatmavovaci a sem mic spokojenej, ale holbrooky na město s kšiltovkou celkem fajn;-)
Odkaz ke komentáři

Já s tím profukováním vůbec neměl problěm. A i sluníčko či jiné oslňujici světlo mě u tohoto typu z boku nevadilo a neprosvicovalo...

Jen hold ty mé oči no ... koukám furt po bajkovejch brýlích ( mám i možnost je vyzkoušet před koupí v provozu ), ale hold třeba teď při třpitu sněhu bych ujel 10km a díky blbému polaroidu bych nevidel, či by mne zároveň ze zahlých nožíček bolelo hlava ... semnou to je v tomto složitý ... ale třeba časem už nějaký najdu

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Dobrej narez;-) ja tady dnes nastoupal nakejch osumset a mam toho plny gule;-) ale stalo to za to!

Tak ofafrně a biku zdars;-)

Kdepak jezdíš? U nás je od úterý vichr jako prase a dnes navíc s občasnejma sněhovejma vánicema. Plánoval jsem o víkendu vyjet, ale smůla.

Odkaz ke komentáři

Roura74&tikzot .... moc pěkný kluci ...

Já si byl dnes dat takovej delší okruh a v půlce sem měl kolo na rameni a dupal sem domu pěšky ...

Nějak sem si udělal po dlouhé době opět leteckej den a Říp mi rafek a prelamal 10 paprsku ....

Dobrý pláště. jak to jezdí s hřebama?

Odkaz ke komentáři

Konečně pořádná příroda :-)

Díky kluci, jsme na kanárech, fuerteventura, měsíční krajina;-) krásnejch 20 ve stínu, na kolo ideál;-) je tady nespočet trailů, některý až doost naturál, ale dá se, každopádně carbon nic nedá zadarmo, takže sem celkem vyskákanej;-) jeste par fotos here

post-53606-0-86643300-1519504734_thumb.jpeg

post-53606-0-66368700-1519504747_thumb.jpeg

post-53606-0-44078700-1519504759_thumb.jpeg

post-53606-0-22975900-1519504843_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tikzot : malá závisti, taky bych si dal nějakej kiláček na kanálech ;0) ...

Roura73 : na podkladu led a čerstvý sníh si nemohu stěžovat ... jak do zatáček, z kopce, tak do kopce minimum podklouznutí, lepší záběr prostě míň stressu a dá se jet víc z ostra ... Bál sem se krátkého hřebíku, ale při ideálním nafouknutí se to perfekt zahryzne a nepustí .

Horší to je v hlubokém sněhu, úzký profil se prostě snadno propadne a nechce to jet....

Odkaz ke komentáři

tak dnes 56km v mrazivém počasí... -12st. Ale super, na fousech rampouchy, dojel jsem domů a dal si vařící vanu :-D 

Lobber: mě se spíš líbí styl těch Zonyků, proto mě zaujali ty R2, že bych je vzal na zimu, kdy jezdíme noční švihy...Páč samozabarvovací skla do Adidasů stojí 3,8k...no. Ale u těch tebou postovaných je super možnost vlastní konfigurace

post-13404-0-42367800-1519584600_thumb.jpg

post-13404-0-40962800-1519584618_thumb.jpg

post-13404-0-69714000-1519584670_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

uvidím ještě něco projedu / vyzkouším / a na novou sezonu ( letní ) se pochlubím něčím bajkovým no :0) 

Jinak imho nějaký dobrý bezdušáky by jste mi poradili ??? Teď jak budu objednávat ráfky, tak sem si řek, že vezmu krom jiných blbostí i bezduše ... Ale jelikož sem tímto úplně nepolíben, tak fakt nevím 

Odkaz ke komentáři

tak na to koukám, a celkem zajímavý ... Možná i koupím do sady CO2 hustilku :lol2: ( ta lenost fakt hejbe světem :frusty: ) pro začátek sem si tak nějak vybral tuto - kombinaci DT swiss 535
                                              Hutchinson Cougar

bubu dělat vetší nákup tak si nemohu moc vyskakovat :whistling: :crying_anim:

post-35752-0-45555900-1519589810_thumb.jpeg

post-35752-0-02333800-1519589818_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

tak na to koukám, a celkem zajímavý ... Možná i koupím do sady CO2 hustilku :lol2: ( ta lenost fakt hejbe světem :frusty: ) pro začátek sem si tak nějak vybral tuto - kombinaci DT swiss 535

Hutchinson Cougar

bubu dělat vetší nákup tak si nemohu moc vyskakovat :whistling: :crying_anim:

CO2 si s bezdušovým mlíkem moc nerozumí. Podchladí ho a už nebude fungovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...