Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lozisko stoji par korun tak bych to pripadne asi neresil. I redmetal5 ma loziska a komplet konstrukci z duralu. Vyssi rady maji jinak resene ulozeni loziska a duralove draty. Jsou lehci. Kazdopadne nekdo rika ze jsou stejna jako trojky jen nemaji ust rafek. Ja bych se toho asi nebal. V nejake diskuzi kdosi kdysi psal ze je poridil asi za ctverku v nemecku... Ja je na vlastni oci nevidel tak nevim .Kazdopadne maji u univerzalni predni osu na vsechny prumery.

Odesláno (upraveno)

Tak ještě pár fotek ze světoznámého Slick Rock Bike Trailu: žádná procházka to nebyla, šílená zabíračka na kardio, ukázalo se, že naše fyzička je o hodně horší než v létě, bydlení v ďolíku kde je nadmořská výška 10 metrů nad mořem a bikování celou dobu ve 2000-2500 tisicích metrech tomu asi taky nepřidalo, buď se jelo z kopce a nebo se vyjížděly šílený stoupáky na max. tepy, nic mezi... Nedovedu si představit, jak tam někdo může jezdit přes léto, když je 35 stupňů...

post-17375-046921600 1353892328.jpg

post-17375-068979400 1353892345.jpg

post-17375-081483400 1353892359.jpg

post-17375-000507300 1353892382.jpg

post-17375-017348500 1353892396.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Těch 127 hodin je docela příznačných, spousta těhle míst je tak vzdálených od civilizace, že je to občas o hubu vydat se tam sám. Mobil tady mimo město moc nefunguje kolikrát ani v těch hustěji obydlených oblastech. Dneska jsme potkali asi 3 lidi, kteří vyjížděli na trail hodinu před západem a každej sám. Po západu je hned kosa jak prase, přes den 15, ráno -5 stupnů. Snad je aspon už dost zima na různý jedovatý potvory, z těch mám fakt husí kůži.

Minulý týden jsem vyrazil odpoledne sám do lesa a zastavil jsem se 2 metry od tohodle chlapíka, když jsem ho obcházel, tak se leknul, hned se stočil a začal na mě chrastit tím ocasem....naštěstí v tu chvíli už byl dost ode mě, ale i tak jsem se leknul jak blázen....brrr, bojím se hadů...

post-17375-059907900 1353897703.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mám Fulcrum red metal 5 a jsem moc spokojený. Byly mi doporučeny a za 3500kč. Za 3300km bez problemu.

Brácha si je koupil asi před měsícem a ještě drží. Já chvíli jezdil na xc Crossridy od Mavicu ve stejné cenové relaci a za 2měsíce jsem je odrovnal :D Zadní šlo do háje hodně rychle, na HT, s 80kg a pra*ečím stylem ve sjezdu (držet řidítka, pustit brzdy a skákat co to je) se nebylo čemu divit. Přední se ohnulo do L, když jsem se smotal při předjíždění auta :D No jsem zvědav jak dlouho tyhle Red Metaly vydrží bráchovi:)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak ještě pár fotek ze světoznámého Slick Rock Bike Trailu: žádná procházka to nebyla, šílená zabíračka na kardio, ukázalo se, že naše fyzička je o hodně horší než v létě, bydlení v ďolíku kde je nadmořská výška 10 metrů nad mořem a bikování celou dobu ve 2000-2500 tisicích metrech tomu asi taky nepřidalo, buď se jelo z kopce a nebo se vyjížděly šílený stoupáky na max. tepy, nic mezi... Nedovedu si představit, jak tam někdo může jezdit přes léto, když je 35 stupňů...

Super, oblast odkud pochazeji mi jesteri. Casem se tam chystam a spojeni s bikem je uplne idealni.

Odesláno

Mam Gary Fisher HiFi a na to moje... docela dobry :-)

dobre se na nem vozi sedacka s prckem, tad planujeme nakup voziku za kolo

BTW.: Kloubiku, fotky jsou super!

Odesláno (upraveno)

Je tu někdo, kdo má taky v oblibě pevný převod - fixed gear ( fixie, furtšlap, ...) třeba z Brna?

To Kloubik: Moc pěkný fotky. Bike už moc nejezdím, ale tohle závidím!

Upraveno uživatelem Sedlinarkrage
Odesláno

No ja bych se na fixed gear zabil. Nedavno jsem ale kamaradovi pomahal usporadat zavod po Praze /alleycat/, skoda, ze prselo. http://www.twohillssuicide.cz/

Hochu, já jsem pomáhal před lety kamarádovi s pořadatelstvím a účastí na soukromé 24 hod MTB, kde trať 17km byla buď kopce na 190 tepů, z kopce smrt v očích a odpočinek během bahýnka a 0,5 km asfaltu. Tehdy jsem myslel, že to bylo dost tvrdé, ale po shlédnutí toho videa musím prohlásit, že já (z maloměsta) bych do takového terénu- kostky, tramvaje a pražští řidiči, nikdy nevyjel.

Odesláno

Ja to projizdel 2x na mtb a byl jsem uplne hotovy. Na tech fixlach a jinych vehiklech zaslouzili obdiv. Celou dobu jeste k tomu lilo a byla zima..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...