Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

No jasne, presne tak! Diky a tobe taky hezkou dovcu! S chorvatskem to mame stejny, roky sme jezdili toskansko, to je taky super, ale chorvatsko je dneska fakt jinde , sluzby, cistota, nabidka sluzeb vse top a presne more nadhera, priroda jakbysmet. Jen to jidlo je proste balkan a to neni srovnatelny s toskanskou kuchyni, to je jediny co mi tu vadi, jinak bezva. Jestli muzes, kolo si vem sebou, navecer az budou deti spat si das 2 3 hodky a budes nadsenej;-) a unavenej;-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to mam zase naopak. Mam rad Balkan, ale zrovna Chrovatsko mi prijde, na to co nabizi, predrazene. Italie je sice jeste drazsi, ale kvalita je nekde jinde, hlavne na severu. Chorvati mi prijdou tak trochu takovy vychcanci, co by jen radi sedeli na prdeli a rejžovali love a vsude maji bordel a spinu. Aspon ti na pobrezi. Takze kdyz Balkan, tak za me buď Cernou Horu na more, nebo Srbsko na hory. Akorat ta cesta, no...

Odkaz ke komentáři

Tak od včerejška mám novýho mazlika na hraní, nakonec vyhrál Trek a je to neskutečnej rozdíl, ale srovnávat karbonovou raketu z historickým Favoritem fakt nejde

cb540d973f3d26ba2a392b58b73412a2.jpg

08c4516f57028155ece2c20754973af1.jpg

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Ja to mam zase naopak. Mam rad Balkan, ale zrovna Chrovatsko mi prijde, na to co nabizi, predrazene. Italie je sice jeste drazsi, ale kvalita je nekde jinde, hlavne na severu. Chorvati mi prijdou tak trochu takovy vychcanci, co by jen radi sedeli na prdeli a rejžovali love a vsude maji bordel a spinu. Aspon ti na pobrezi. Takze kdyz Balkan, tak za me buď Cernou Horu na more, nebo Srbsko na hory. Akorat ta cesta, no...

S tou vychcanosti je to trochu pravda, souhlasim, ale zase jsou uprimne vstricny, coz mam rad, ceny jsou fakt vysoky v hospodach, zkousej co je clovek schopnej kousnout ale kvalita tomu fakt kolikrat neodpovida;-( kazdopadne riviera na makarsky je fakt nadherna a bavi me to tady, krasny kontrasty hor a more to je fakt pecka!

post-53606-0-27073500-1527793537_thumb.jpeg

post-53606-0-89273000-1527793572_thumb.jpeg

post-53606-0-85336300-1527793636_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

S tou vychcanosti je to trochu pravda, souhlasim, ale zase jsou uprimne vstricny, coz mam rad, ceny jsou fakt vysoky v hospodach, zkousej co je clovek schopnej kousnout ale kvalita tomu fakt kolikrat neodpovida;-( kazdopadne riviera na makarsky je fakt nadherna a bavi me to tady, krasny kontrasty hor a more to je fakt pecka!

Krása :-) Jinak nějak moc nesouhlasím s tou vychcaností, kde roste poptávka tam rostou ceny. Já jsem z těch cen taky rozčarovaný, ale vždycky když se vrátím z Francie, Rakouska nebo i té Itálie tak se do Chorvatska s úsměvem rád vracím. Nezapomínejme na to nejdůležitější, že s tou naší korunkou jsme už vcelku v dost velké části světa docela socky. No a další věc, teď jsem dával v Peci takové zapadlé knajpě 90 za polévku, 160 za palačinky, pivo 50, no a tak to prostě na tom světě chodí :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

No jasny, ale je fakt ze ta chorvatska kuchyne neni buhvijaka pecka a ty ceny jsou fakt ulet, dnes jsme sli okolo obyc hospody na ryby a jako 400 kuna za prazmu nebo vlka mi prijde fakt ulet..pivo 25 kuna taky nic dobryho. Cechy porad levny jako svina a kvalita jde u nas myslim porad nahoru, jen to brzdi nekvalifikovanej personal a to je pruser;-(( takze palacinky za 160 v knajpe nemam problem kdyz budou super a prinese mi je cisnik na urovni, stejne tak dobre osetreny a spravne nacepovany pivko, rad priplatim a porad ses na cenach jako nikde v techhle zemich. Kde dostanes hnusny europivo bez peny za 140 a cau. Ale stejne je zde fajn a kdyz uz pak clovek vi kam chodit tak je to taky lepsi;-) takze urcite budu dal jezdit rad!

Odkaz ke komentáři

Carbon hard na 29? je pro me proste pecka a nemenil bych, laka me hodne silnicka, ale ten teren je proste hezci, zazivnejsi nez silnice s autama nio;-)

Hele, to sem sí říkal dlouho, než sem na silničku sednul, za posledních 14 mám na ní přes 200km, na to že od začátku sezony mam 500km to je myslím jasný, že sem na ní jakmile to jde, jezdím večer, takže auta téměř 0 a vidíš uplně v klidu i v 21:30, to do lesa nevjedeš, páč tam je tma jak v řiti
Odkaz ke komentáři

Hele, to sem sí říkal dlouho, než sem na silničku sednul, za posledních 14 mám na ní přes 200km, na to že od začátku sezony mam 500km to je myslím jasný, že sem na ní jakmile to jde, jezdím večer, takže auta téměř 0 a vidíš uplně v klidu i v 21:30, to do lesa nevjedeš, páč tam je tma jak v řiti

Jasny, s provozem a svetlem urcite mas pravdu, ale co se tyce zazitku z jizdy jako takovy, je to taky tak zazivny a adventure jako bike? Nebo je to o rychlosti a kondicce? Jako verim v nastoupani na krasny mista treba v horach a pocitu z toho, ale jinak prave nevim co jinyho od toho cekat;-) no ale kdyz to nevyzkousim tak to nikdy nepoznam, takze se dokopu k zapujcce a uvidime;-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...