Bob Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Full gold je moc hezkej :-) Hezky to udelali pacholci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 To mi je jasný, já koukl kolik stojí Full Gold. ...DDocela by mě zajímalo kolik ten 12 řetěz vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Tjn, ale je raketa jako blázen. Obyc gx stačí...kamarád si na ni koupil gold řetěz ten nejlepší sram a drží jak židovska víra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 http://www.axit.cz/D179473_SRAM_sada_gx_eagle_175_mm_boost_gxp_12s_32z.html tady za 9,6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Koukl jsem kolik stojí origo kazeta a to už taková prdel není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 3,6 na mojekolo,... Njn, tak musíš prodat kolo dřív, než se sjede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Jo, na bajka 3x8 to bude stát půlku kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Hlavně tam musí být ještě GX ořech ne? Takže nová zadní nába.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Teď sem objehal 4 krámy v okolí, tak uvidíme co mi zítra nabídnou a jaký hodi ceny ... Ale jak sem na to koukal, tak to tak hrozny nebude ... A ano musím jít do *x10 ... 11 by se tam prý nevešla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Pokud máš shimano brzdy s I-Spec, tak bych mohl nabídnout 2x10 sadu XT (M785) s slx klikama (M660). Kazeta 11-36, převodníky 38,24. Má najeto tak 500km, moc jsem toho nenajezdil a teď jsem koupil levně 1x11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 (upraveno) Dnes na pohodu trocha kopců. Včera jsem přehodil kola na kterých mám obutý Schwalbe Noby Nic. Po špatnejch zkušenostech, jsem je vzal na chvíli na milost protože byly na kole z vylroby, ale budu opět pokračovat s Conti. Po 13000 km bez defektu na Conti a cca 600 km na Schwalbe dnes díra kterou mlíko nezvládlo. Naštěstí to zachránil knot na třikrát vražený do díry. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180611/923bf17169241c6a5f7579fa0f332d96.heic Upraveno 11. června 2018 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Dnes na pohodu trocha kopců. Včera jsem přehodil kola na kterých mám obutý Schwalbe Noby Nic. Po špatnejch zkušenostech, jsem je vzal na chvíli na milost protože byly na kole z vylroby, ale budu opět pokračovat s Conti. Po 13000 km bez defektu na Conti a cca 600 km na Schwalbe dnes díra kterou mlíko nezvládlo. Naštěstí to zachránil knot na třikrát vražený do díry. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180611/923bf17169241c6a5f7579fa0f332d96.heicSchwalby se hrozne zhorsily, presne jak pises, letos sem prehodil na Ikony od Maxxisu a sem moc spokojenej, to co vydrzi tyhle plaste by schwalby nedali ani nahodou. Ps. Jaky knoty pouzivas? Swordy? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Já trochu doufal, že s tou novou Addix směsí by se mohli vrátit ke kvalitě pár let zpět. No bohužel. Musím ovšem řict, že ten Nobby Nic ve směsi addix speed grip jezdí excelentně. Sice hučí jako prase, ale i na asfaltu se kutálí parádně a to je foukám tak na 1,8 baru. Proto jsem si ho ještě objednal. No nevím, jestli to nebyla chyba. Jak je sjedu tak zkusím Conti Mountain King a na druhejch kolech zůstanu u Cross King. Jinak ty knoty mám nějaký obyč MaXalami. Jsou takový lepivý. Použil jsem je prvně, ale drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Novej bajk na obzoru... Kua, se nemůžu dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Novej bajk na obzoru... Kua, se nemůžu dočkat. Proč jdeš zpět k celopéru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Pokud máš shimano brzdy s I-Spec, tak bych mohl nabídnout 2x10 sadu XT (M785) s slx klikama (M660). Kazeta 11-36, převodníky 38,24. Má najeto tak 500km, moc jsem toho nenajezdil a teď jsem koupil levně 1x11 Jery, děkuji za nabídku, ale už je vše objednáno a cca za týden to odevzdávám k transformaci... ještě to dojezdím a 20 jedu na týden rybářit... Tak bude ideální čas :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Proč jdeš zpět k celopéru?aby to nebyla příliš velká nuda, chce to změnu zase, no. Ale. Na HT nemůžu říct kriveho slova. Dal jsem na něm vše, co kluci na fullu. Zase za cenu menšího pohodlí. No je čas na karbon full prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 jaká barva bude když nechceš říct model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak po mnoha letech ježdění na silnici (trekové kolo Gary Fischer Tiburon), jsem se odhodlal a šel do horáka, konkrétně HT Gate 50 od Kellys. Sice srdcová záležitost by byla X-caliber 9 od Treku, ale to už byla cenovka značně přes limit. Po týdnu najeto cca 120 km a zatím spokojenost, člověk objeví nové trasy, a podívá se tam, kam si dříve netroufl. A ještě se mě líbí, že pro "zapocení" stačí v terénu cca polovina času než na silnici. Jen ty prudší sjezdy v lese ještě moc nedávám a raději si jednu nohu pro sichr vycvaknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 jaká barva bude když nechceš říct model sem tajemnej... Do konce příštího týdne by mělo bejt doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky