Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Gustaf: Zdravíčko slaboučké, takže zítra jdu běhat po doktorech, ach jo :oneeyed02: Ale i přes to se to velmi povedlo, viz. Co mě dnes potěšilo, takže pohodíčka :) Já to beru tak jak to je, někdy ti je hold dobře a někdy prostě blbě, to k životu patří, no problem :smoke:

Odesláno

To Gustaf: Zdravíčko slaboučké, takže zítra jdu běhat po doktorech, ach jo :oneeyed02: Ale i přes to se to velmi povedlo, viz. Co mě dnes potěšilo, takže pohodíčka :) Já to beru tak jak to je, někdy ti je hold dobře a někdy prostě blbě, to k životu patří, no problem :smoke:

Jasný, tak ať je to brzy vše OK. Jj, už jsem do vlákna koukal...smile_anim.gif

Odesláno

"Kolo Giant Anthem X je jasnou volbou pro XC jezdce se závodními ambicemi ..." - koukám, že máme podobnou výbavu. Jestli jseš také zvyklý stavět každých 15 kilometrů v hospodě, tak dáme závod :D.

Odesláno

vsichni porizujou novy bajky :-D btw, peknej spesl

Nový je přeci lepší než starý, ne ? Taky mám ještě na cestě novýho bika - Epic S-Works na Sramu XX1, tak jsem zvědav jaký to bude s jednoplackou :)

Odesláno

tak je to dobrá volba, špatná volba....nebo jaká je to vlastně volba biggrin.gif

.pěkný je Gusto..:smile_anim:..já jsem vzhledem k blbým řečem doktora asi definitivně dojezdil..a to jsem Scottíka ani pořádně neprojel..tak asi nakonec půjde na cyklobazar..nebo nevím..nemůžu ho tam vidět v garáži stát a nemoct ho pořádně projet po nějaké hřebenovce..:sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

diky ;-) ty jo copak, ze nemuzes na bajka? snad to neni tak vazny. to ja uz vyhlizim nejaky rozumny pocasi abych mohl vyrazit :-)

jen Sccotika nech, az se to zlepsi, tak zase vyrazis...;-)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

diky ;-) ty jo copak, ze nemuzes na bajka? snad to neni tak vazny. to ja uz vyhlizim nejaky rozumny pocasi abych mohl vyrazit :-)

jen Sccotika nech, az se to zlepsi, tak zase vyrazis...;-)

..taky doufám..no uvidíme jak to dopadne..:)

• po 3 týdnech...
Odesláno

První letošní vyjížďka....trochu jsme ke konci zmokli, ale i tak super relax po práci, cestou zpátky jsem koupil six-pack budvaru a poslal tam 3 kousky za odměnu.....to je stejně na tom bikování nejlepší :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To Kloubík: Tohle nám nedělej :P Krásná příroda, závidím, já bych šel hned na kolečko, copak se to tady dá? Všude samá ledovatka" On se tam Budwar nesmí tak jmenovat? To jsem ani nevěděl jako, vím, že měli nějáké soudní tahanice, ale jak to dopadlo ani nevím, v US asi blbě koukám" Czechwar - to zní tedy ale divně"

Odesláno

Kloubik: Krasa. A pekny kola. Ja to letos prvne zkusil cca tri tydny zpet. Moc fajn to bylo, ale strasne tezky po ,,zimni´´ pauze. Nejdriv jsem si rikal, ze kolo prodam, pak ze ho zahodim, nakonec jsem to trosku rozjel a slo to. Jen dva pady :). Pak zase napadlo a bylo po vsem. Tak verim v tento vikend, ze vyjedu.

TL

20130302154052.png

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...