African Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 To Gustaf: Zdravíčko slaboučké, takže zítra jdu běhat po doktorech, ach jo Ale i přes to se to velmi povedlo, viz. Co mě dnes potěšilo, takže pohodíčka Já to beru tak jak to je, někdy ti je hold dobře a někdy prostě blbě, to k životu patří, no problem
Gustaf Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 To Gustaf: Zdravíčko slaboučké, takže zítra jdu běhat po doktorech, ach jo Ale i přes to se to velmi povedlo, viz. Co mě dnes potěšilo, takže pohodíčka Já to beru tak jak to je, někdy ti je hold dobře a někdy prostě blbě, to k životu patří, no problem Jasný, tak ať je to brzy vše OK. Jj, už jsem do vlákna koukal...
Gustaf Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) opravuji špatně vložený link na info ohledně mojeho novýho bajka, tenhle je správný http://www.x-bikes.c..._nabidka=detail Tamten měl karbonovej trojúhelník. PC je téměř stejná (přestavba na XT), tedy 80k...mě se poštěstilo ho mít za super vynikající cenu.... Upraveno 11. března 2013 uživatelem Gustaf
jacob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 "Kolo Giant Anthem X je jasnou volbou pro XC jezdce se závodními ambicemi ..." - koukám, že máme podobnou výbavu. Jestli jseš také zvyklý stavět každých 15 kilometrů v hospodě, tak dáme závod .
Gustaf Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 proto přece jezdím na kole...udělat si žízeň co máš za kolo?
jacob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Ok, to by šlo . Mám Cannondale Jekyll a přiznávám se, že tenhle rok zatím jen ladím v garáži.
FrantisekH Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 jo pánove tak to tu vypadá že si uděláme chronomag tour de pub
Jarett Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V sobotu odjíždím do tepla, fakt už je ta zima na mě dlouhá ... a letos i s novým strojem
Gustaf Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) vsichni porizujou novy bajky :-D btw, peknej spesl Upraveno 11. března 2013 uživatelem Gustaf
Jarett Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 vsichni porizujou novy bajky :-D btw, peknej spesl Nový je přeci lepší než starý, ne ? Taky mám ještě na cestě novýho bika - Epic S-Works na Sramu XX1, tak jsem zvědav jaký to bude s jednoplackou
bedja Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 tak je to dobrá volba, špatná volba....nebo jaká je to vlastně volba .pěkný je Gusto....já jsem vzhledem k blbým řečem doktora asi definitivně dojezdil..a to jsem Scottíka ani pořádně neprojel..tak asi nakonec půjde na cyklobazar..nebo nevím..nemůžu ho tam vidět v garáži stát a nemoct ho pořádně projet po nějaké hřebenovce..
Gustaf Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 (upraveno) diky ;-) ty jo copak, ze nemuzes na bajka? snad to neni tak vazny. to ja uz vyhlizim nejaky rozumny pocasi abych mohl vyrazit :-)jen Sccotika nech, az se to zlepsi, tak zase vyrazis...;-) Upraveno 12. března 2013 uživatelem Gustaf
bedja Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 diky ;-) ty jo copak, ze nemuzes na bajka? snad to neni tak vazny. to ja uz vyhlizim nejaky rozumny pocasi abych mohl vyrazit :-)jen Sccotika nech, az se to zlepsi, tak zase vyrazis...;-) ..taky doufám..no uvidíme jak to dopadne..
Mirek Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 jo pánove tak to tu vypadá že si uděláme chronomag tour de pub rád se přidám!
mikymik Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V sobotu odjíždím do tepla, fakt už je ta zima na mě dlouhá ... a letos i s novým strojem Ta sedlovka je přímo ďábelská!
kloubik Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 První letošní vyjížďka....trochu jsme ke konci zmokli, ale i tak super relax po práci, cestou zpátky jsem koupil six-pack budvaru a poslal tam 3 kousky za odměnu.....to je stejně na tom bikování nejlepší :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 tak je to správné, tak to má byť :-D
African Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 To Kloubík: Tohle nám nedělej Krásná příroda, závidím, já bych šel hned na kolečko, copak se to tady dá? Všude samá ledovatka" On se tam Budwar nesmí tak jmenovat? To jsem ani nevěděl jako, vím, že měli nějáké soudní tahanice, ale jak to dopadlo ani nevím, v US asi blbě koukám" Czechwar - to zní tedy ale divně"
TLD Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Kloubik: Krasa. A pekny kola. Ja to letos prvne zkusil cca tri tydny zpet. Moc fajn to bylo, ale strasne tezky po ,,zimni´´ pauze. Nejdriv jsem si rikal, ze kolo prodam, pak ze ho zahodim, nakonec jsem to trosku rozjel a slo to. Jen dva pady . Pak zase napadlo a bylo po vsem. Tak verim v tento vikend, ze vyjedu.TL
Doporučené příspěvky