Mira188 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jako bezdušema nepolíbený se zeptám na ty výhody?Maly defekty se zalepi samy mlikem uvnitr a ty vetsi spravis "maslou" (stejne jak defekt na aute) aniz bys demontoval kolo... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Ja sem teda taky na doporučení přešel na mliko a už bych nemenil, urcite praktictejsi reseni, knoty a nuž na diry od SWORD schovas do riditek, lip to jede. když sem predtim jezdil na klasice, rupnul sem duši kazdou chvili po tom co jezdim a ted cca 2 roky ani Ň,takže sem spokojenej.Za mě určitě doporučim.Jediny co me ale fakt jen trochu s.ere je, že když dofukuju malou pumpičkou nekde v terenu, tak jak tim clovek lomcuje, tak mi vzydcky trochu toho mlika vyteče a zablije rafek, ale to je fakt detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Hmotnost o moc jiná neni, zásadní výhoda je (podle mě), že se prostě daj ty bezdušáky bezpečně foukat na menší tlaky - necvakneš to. Takže se krásně dá, podle terénu a povrchu, špekulovat s tlakama - neni výjimkou, že i borci ve svěťáku XC jezděj kolem 2 barů, i míň. A ta subjektivně podfouklá guma se umí chovat líp, než přefouklá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 tikzot, foukej ventilkem nahoru a pak netece a nej prinos bezduse vidim jak pise Micey, daj se vozit nizky tlaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Přesně, bezduše foukat jediné ventilkem nahoru. Dole se ti zalepi mlikem a máš po pici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 no tak super, dekuju kluci, to jsem nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 2 bar je vysoký tlak, vozí se nižší. (zdroj: servisák že Spořky; mně vyhovuje cca 23 / 25 psi přední/zadní). zalepený ventilek lze vyměnit za nějakých 40 Kč, nebo kolik teď stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Vozim taky pod dva, i docela dost Ten ventilek vetsinou staci zmacknout, jako kdyz se upousti a on povoli. A kde stoji ventilek pro bezduse 40 kacek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) TLD: https://www.kola-online.cz/ventilek-galuskovy-vlozka/d17614 Objednávám z Ali, 5 ks za pade... Jinak duše už bych zpátky taky nechtěl... Upraveno 3. října 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Fouka peknej chladnej vitr, zahradky uz pozavirany. Sedim tady sam jak exot Podzim je tady.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Lion, dik. Ja pochopil celej ventilek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Fouka peknej chladnej vitr, zahradky uz pozavirany. Sedim tady sam jak exot Podzim je tady.... Mira TapatalkJa stojim pod stromem a chcije. Je krasnych 6 stupnu a vichr jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Nakonec to docela dopadlo. Chytil jsem chvilku i déšť se sněhem, teplota pak spadla až na 2°C, ale jsem rád že jsem vyjel. Zase to byl takovej apríl v počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 super....už se nám to pěkně ochlazuje :-) včera jsem dal první letošní švih se světlem a musím říct, že to jase příjemná změna. Těším se na noční jízdy sněhem....No a přišel mi konečně ten Northwave zateplenej drez a funguje parádně. Za ty prachy dobrý. Ještě musím testnout novou bundu :-D Každopádně zimní výbava už snad komplet. Sníh může přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Opytam sa, ze na akych plastoch jazdis cez zimu? Obyc, alebo mas s klincami? Ako ano tak ako sa to chova ked vyjdes s nimi na asfalt kde nieje sneh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kucí, zatím spíš teoreticky/výhledově - 29 hardtail se solidní výbavou, řekněme do osmdesáti? Hlavní podmínka je hliníkovej rám, to je prostě must. Dělá vůbec někdo takový polo-závodní kola na hliníku? Neřešme nějakej tuning, prostě kolo z fabriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Kucí, zatím spíš teoreticky/výhledově - 29 hardtail se solidní výbavou, řekněme do osmdesáti? Hlavní podmínka je hliníkovej rám, to je prostě must. Dělá vůbec někdo takový polo-závodní kola na hliníku? Neřešme nějakej tuning, prostě kolo z fabriky.https://www.specialized.com/cz/cs/mens-chisel-expert/p/154335?color=239070-154335 Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Mně se docela líbí tohle GT. Ale do 80 má daleko... http://www.gtbicycles.cz/jizdni-kola/2019-horska-kola/xc-race/zaskar-alloy-elite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Dík pánové. Ten spešl je pěknej, to GT je už moc blízko toho, na čem jezdim teď. Pro info - mám hliníkovýho Gianta na SLX, hardtaila jsem pořizoval jen pro vození dětí na sedačce. No a najednou mě to ježdění na hardtailu chytlo, tak přemejšlim, jestli má smysl upgrade.. Nicméně, tu sedačku tam šoupnout občas stejně budu muset:) Nebo by se to, možná, dalo vyřešit jen nějakejma prímovejma kolama.. ty stejně dělaj nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Specialized Chisel kola mají stejnou geometrii jako Epic HT ... jezdím ne tom, je to přísný závodní kolo. Díky tomu to jako obratný jako 26" .... mimochodem váha je v L 10,9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky