Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ja sem teda taky na doporučení přešel na mliko a už bych nemenil, urcite praktictejsi reseni, knoty a nuž na diry od SWORD schovas do riditek, lip to jede. když sem predtim jezdil na klasice, rupnul sem duši kazdou chvili po tom co jezdim a ted cca 2 roky ani Ň,takže sem spokojenej.

Za mě určitě doporučim.

Jediny co me ale fakt jen trochu s.ere je, že když dofukuju malou pumpičkou nekde v terenu, tak jak tim clovek lomcuje, tak mi vzydcky trochu toho mlika vyteče a zablije rafek, ale to je fakt detail.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmotnost o moc jiná neni, zásadní výhoda je (podle mě), že se prostě daj ty bezdušáky bezpečně foukat na menší tlaky - necvakneš to. Takže se krásně dá, podle terénu a povrchu, špekulovat s tlakama - neni výjimkou, že i borci ve svěťáku XC jezděj kolem 2 barů, i míň.

A ta subjektivně podfouklá guma se umí chovat líp, než přefouklá..

Odkaz ke komentáři

super....už se nám to pěkně ochlazuje :-) včera jsem dal první letošní švih se světlem a musím říct, že to jase příjemná změna. Těším se na noční jízdy sněhem....No a přišel mi konečně ten Northwave zateplenej drez a funguje parádně. Za ty prachy dobrý. Ještě musím testnout novou bundu :-D Každopádně zimní výbava už snad komplet. Sníh může přijít

Odkaz ke komentáři

Kucí, zatím spíš teoreticky/výhledově - 29 hardtail se solidní výbavou, řekněme do osmdesáti? Hlavní podmínka je hliníkovej rám, to je prostě must. Dělá vůbec někdo takový polo-závodní kola na hliníku?

Neřešme nějakej tuning, prostě kolo z fabriky.

Odkaz ke komentáři

Kucí, zatím spíš teoreticky/výhledově - 29 hardtail se solidní výbavou, řekněme do osmdesáti? Hlavní podmínka je hliníkovej rám, to je prostě must. Dělá vůbec někdo takový polo-závodní kola na hliníku?

Neřešme nějakej tuning, prostě kolo z fabriky.

https://www.specialized.com/cz/cs/mens-chisel-expert/p/154335?color=239070-154335

Top :)

Odkaz ke komentáři

Dík pánové. Ten spešl je pěknej, to GT je už moc blízko toho, na čem jezdim teď.

Pro info - mám hliníkovýho Gianta na SLX, hardtaila jsem pořizoval jen pro vození dětí na sedačce. No a najednou mě to ježdění na hardtailu chytlo, tak přemejšlim, jestli má smysl upgrade.. Nicméně, tu sedačku tam šoupnout občas stejně budu muset:)

Nebo by se to, možná, dalo vyřešit jen nějakejma prímovejma kolama.. ty stejně dělaj nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...