Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To foto už je po jízdě - jsem to dofoukal na plus mínus použitelný SAG a nebylo to špatný.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Souhlas, je to 2018 oproti starsimu ramu upravili zadni stavbu. Je tam vic mista na nohy a vypada stihleji... 3c578dd6e82861d6ff336778cb92ac4a.jpg6afbdaef9cb145297b32ed13b60adf9d.jpg7352d79e790700c15dd69c298ff7f0be.jpgMira Tapatalk

Super, i ta barva je fantastická :-)

Ta barva je přímo ikonicka, neznam jinou cyklo znacku, pro kterou je specificka jedna konkretni barva, a tahle je navic fakt krasna! Super a muzu se zeptat na kolik tenhle bike vyjde, v bianchi se vuubec neorientuju... dik klidne sz;-)

Odesláno

Souhlas, je to 2018 oproti starsimu ramu upravili zadni stavbu. Je tam vic mista na nohy a vypada stihleji... 3c578dd6e82861d6ff336778cb92ac4a.jpg6afbdaef9cb145297b32ed13b60adf9d.jpg7352d79e790700c15dd69c298ff7f0be.jpg

Mira Tapatalk

Míro pěknej stroj. Dobře že šetříš Kleina. Ještě na něj sežeň původní díly a bude to oldtimer na úloženku.

Odesláno

Míro pěknej stroj. Dobře že šetříš Kleina. Ještě na něj sežeň původní díly a bude to oldtimer na úloženku.

Původní díly samozřejmě mám

Mira Tapatalk

Odesláno

Kamenovat tě nikdo nebude. Jen za sebe můžu říct, že bych z toho neměl radost, dát si na kolo něco z Ali.

Hlavně odpaněná prdel kvůli ušetřené tisícovce má něco do sebe.

Odesláno

Toho si je určitě vědom a je to každého věc. Já bych si na to nesedl. Rodla i sedlovku mám z kvalitního karbonu ;)

Jak se pozná kvalitní karbon?

Odesláno

Ono to je hlavne o nastavenejch procesech kontroly kvality vstupu, vyroby a vystupu. Z Asie je i vetsina znackovych karbonovych komponentu, ale je to hlavne o te kontrole. Noname z Ciny za par stovek muze byt OK, ale to riziko ze OK nebude je mnohem vyssi.

Je to kazdyho boj a jsem zvedavej jak moco bude spokojenej.

Odesláno

Ono to je hlavne o nastavenejch procesech kontroly kvality vstupu, vyroby a vystupu. Z Asie je i vetsina znackovych karbonovych komponentu, ale je to hlavne o te kontrole. Noname z Ciny za par stovek muze byt OK, ale to riziko ze OK nebude je mnohem vyssi.

Je to kazdyho boj a jsem zvedavej jak moco bude spokojenej.

Budu místní tester a budu podávat reference :) Bral jsem to i na základě referenci sedmiset uživatelů kteří si tuto sedlovku koupili a jsou s ní v pohodě.
Odesláno

Budu místní tester a budu podávat reference :) Bral jsem to i na základě referenci sedmiset uživatelů kteří si tuto sedlovku koupili a jsou s ní v pohodě.

Také si myslím že šetříš na nesprávném místě, ale na druhou stranu jak píšeš, je to tvoje prdel :-)

Odesláno

Také si myslím že šetříš na nesprávném místě, ale na druhou stranu jak píšeš, je to tvoje prdel :-)

Nejen prdel...

Mira Tapatalk

Odesláno

Hoši, v jakych botech na vasem mtb jezdite? Ja jezdim roky scott trail boa a sem celkem spokojenej, ale chtel bych vyzkouset i jiny, cena max 3-5k na to moje jezdeni;-) diky za typy a zkusenosti. Jo a mam rad utahovaky na disky s lankem. Al? pumadisc;-))

Odesláno

Tak jsem si zkusil Bike-sharing v Berline a tragedie, kola se valeji ve slusnem poctu vsude, stav od klumpu po slusny kola, provideru spousta, ale aplikace nefungujou, nebo neodemykaji kola, nakonec jsme po hodine hledani, instalovani novych a novych aplikaci, nahravani kreditu kterej mi tam ted visi a zadam ho zpet uspeli s lime bike, kola normalni mestsky s kosikem, odhadem tak 20kg, technickej stav ok, 3 stupnova prevodovka sem tam klouzala, ale dalo se to. No jsem na sebe nastvanej ze jsme si nevzali svoje kola.

Jestli ma tohle byt budoucnost dopravy ve mestech tak potes koste.

Odesláno

Hoši, v jakych botech na vasem mtb jezdite? Ja jezdim roky scott trail boa a sem celkem spokojenej, ale chtel bych vyzkouset i jiny, cena max 3-5k na to moje jezdeni;-) diky za typy a zkusenosti. Jo a mam rad utahovaky na disky s lankem. Al? pumadisc;-))

já jezdím Comp od Spesla a pohoda na to moje courani. Už se to tu řešilo, že prý má spešl nejlepší řešení a tvarování bot. Možná někdo ví více... Jarett třeba?
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...