Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle me v plavkach nastoupil v Troji na tramvaj a jel do Bohnic :-)

No a teď si představ že to byl triatlonista, který pak ještě sedl na kolo ;-)

• Dát hlas 1
Odesláno

No jo, tak to asi dopadne.. respektive takovy kolo mam a proste jsem premejslel, jestli ho nevymenit za lepci. Na druhou stranu moc bych za to stary nedostal, tak je asi lepsi proste koupit jeste jedno. A nebo se na to uplne vykaslat:)

Odesláno

Já řešil to samý. Měl jsem Superfly 6 a chtěl jsem si ho nechat na to rodinné ježdění. Ale nakonec jsem potřeboval víc peněz na to nový kolo tak jsem ho prodal a vyřešil to ještě elegantněji. Adaptér jsem přidělal na kolo manželce a je to :D 

Odesláno

Projíždím bajk po nastavení posezu. Je fakt zajímavý jak málo stačí... Rám i představec na mou výšku a hmotnost dobrý, tak stačilo si jen pohrát se sedlovkou a sedlem. Vše posunuto v řádu milimetrů sedlovka cca o 15mm nahoru. Výsledek, cejtím pod zadkem celý sedlo včetně špičky a mám menší tlak na řídítka (oč mi prvotně šlo) , tedy vycentrovaný těžiště. Cejtím se na tom dobře, ale na nějaký závěry je potřeba najet pár kiláků...

Celý to bylo za lidovejch 500,- kč. A to se určitě vyplatí ec4f55017d7b38abad472d06c09157aa.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno

Ahoj, jen se optam nechce se mi dohledávat jestli jste to tu nekde resili. Mas prosim odkaz na to serizeni posedu? Za 500 se mi to zda jako ferova cena. Diky

Odesláno

Detska sedacka.. asi by se to dalo nejak vymyslet i s tim karbonem, ale to nechci.

Jo tak, to me nedoslo ze na karbon nemuzes dat sedacku. Otazka je zda ten karbon ma jeste vubec nejakou vyhodu kdyz vidim toho spesla co postnul Jarek, vaha 10,9kg ...
Odesláno

Ahoj, jen se optam nechce se mi dohledávat jestli jste to tu nekde resili. Mas prosim odkaz na to serizeni posedu? Za 500 se mi to zda jako ferova cena. Diky

To je individualni. Zalezi kolik ti toho na bajku budou delat. Ja vychazim z toho co je tady v Brne. Cena za komplet vcetne trenazeru je u firmy kde jsem byl cca 1900,- kc. To ze si rekl o min je otazka toho ze se mnou mel min prace a byl ferovej...

Mira Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...