African Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Ježíšek je za dveřmi, letos to chci mít beze stresu tak hezky za včas :-) Díky zdejšímu chronokolo borcovi jsou na cestě tady ty fešáci, díky moc kamaráde, radost bude obrovská. Akorát mě kvůli tobě asi vyhodí z Cannondejl klubu... :-) Upraveno 26. října 2018 uživatelem African
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Krasny baby Ghosty!!! Pecka biky pro vsecky generace! Packa!
African Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Jo, jo, ty malé věci jsou velmi roztomilé :-) Trošku jsem mystifikoval, klukovi jsem to objednal bez ty odpružené vidle...slyšel jsem že to děti ani nevyužijí a kolo je zbytečně o něco těžší. Upraveno 26. října 2018 uživatelem African
Gustaf Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Pěkný kolicka... Taky budu kupovat pro tu mladší... Asi 16". Kdyby se doma někomu valelo v top stavu, tak dejte vědět.
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Jo, jo, ty malé věci jsou velmi roztomilé :-) Trošku jsem mystifikoval, klukovi jsem to objednal bez ty odpružené vidle...slyšel jsem že to děti ani nevyužijí a kolo je zbytečně o něco těžší.S vidlici naprostej souhlas, pro maly decka neni vyuziti. A predstih vanocni je taky pecka, ono je to zase fakt za necely dva mesice...jesus
TLD Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Afri pecka, ja u stejneho Jeziska bral 2 x Ghostika v lete a spokojenost maximalni. Tesim se, ze konecne nebudu jezdit porad sam
Mira188 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Zkouším computer xplova x5 evo která mi před pár dny přišla. Měl jsem strach aby byl pevnej držák a necestovalo to. Musím říct že v pohodě a to jsem lítal po dost nerovným podkladu. Vše funguje bezva. Ukázka videa: Mira Tapatalk
Tomas_2002 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 On mi neda pokoj, bydlis a pracujes porad stejne? Myslim dojde navsteva :D Ne, sranda musi byt, i kdyby vlastniho fotra veseli.. Pracuju furt stejně :-) Sedni na bike a přijeď na kávu :-)
spineshank Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 No je to challenge, presne jak rikas, ja si nedavno koupil ty specialized Experty a noha jak v bavlnce prvni dva svihy a od dalsich mi to zacalo rozdirat narty az do krve, takze bohuzel jdou zpet a jezdim stary dobry scotty za dvojku, ted jeste zkusim ty lake, ty mam objednany a mel sem je na noze, tak snad to bude oka. Ty NW by meli snad bejt taky oka, ja je chtel taky, ale nakonec sel do speslu... Spesly jsem zkousel myslím ze comp - za ty prachy nic moc - Boa utahuje jen malou horní část, zbytek obyč sucháče. Boa u scotta stahuje rovnoměrně, lépe. Ale sehnat ten model ve správné velikosti e-e..Northwave byl impulzivní nákup, vůbec jsem o této značce neuvažoval, ale sedí pohodlně, přesto se "nezouvají" na patě (to je problém u mých x let starých vyčvachtaných bot Shimano)SIDI jasná volba,dobře sedí a hlavně vydrží hodně dlouho,pokud je možnost zkuste jak sednou super na nohu
African Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Zkouším computer xplova x5 evo která mi před pár dny přišla. Měl jsem strach aby byl pevnej držák a necestovalo to. Musím říct že v pohodě a to jsem lítal po dost nerovným podkladu. Vše funguje bezva. Ukázka videa: Mira TapatalkTo je tedy hodně divnej držák, proč to nedali na představec, tam je to 100%. Mě neříkej že když to budeš valit někde po šutrech z kopce, že to nepadne.... :-)
Gustaf Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Afri, kámoš takle vozí Garmina a drží to v pohodě. Druhej zas takle vozí Sigmu a taky bez problémů. Já bych se spíš bál při nějakým držkopádu, že to ulomím....
Mira188 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Afri, kámoš takle vozí Garmina a drží to v pohodě. Druhej zas takle vozí Sigmu a taky bez problémů. Já bych se spíš bál při nějakým držkopádu, že to ulomím....Bal jsem se toho,ale je to fakt pevny a dobrej material. Mira Tapatalk
African Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Bal jsem se toho,ale je to fakt pevny a dobrej material. Mira TapatalkNo tak super, z fotky to vypadá divně tedy....
roura74 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Bal jsem se toho,ale je to fakt pevny a dobrej material. Mira TapatalkJeden pad a je ulomenej. Vlastni zkusenost s Garminem. Otoc ho nad predstavec.
kupko Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Afri jedno zaváhání a je ulomeny :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mira188 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Všechno se dá ulomit... Otočit to na představec je dobrej nápad,dik. Jsem si dnes vul starej zapoměl vzít blatník... Mira Tapatalk
Z. Paul Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jsem si nejdřív řikal, že kvalita videa nic moc za tu cenu (10,5k), že bych radši koupil GoPro Hero.Pak jsem na to kouknul na netu a Ty to máš asi spíš kvůli tomu kompu co? vypadá to pěkně, vymakaně
Mira188 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Jsem si nejdřív řikal, že kvalita videa nic moc za tu cenu (10,5k), že bych radši koupil GoPro Hero.Pak jsem na to kouknul na netu a Ty to máš asi spíš kvůli tomu kompu co? vypadá to pěkně, vymakaně Tak je to takový vše v jednom. Navi, comp, foťák kamera... Acer je taky gut firma. Jsou k tomu appky k statistikam dat z compu, úprav videi. Mne to včetně snímačů přišlo pod deset tis. A teď koukám že ten držák jde objednat něco málo přez sto kč včetně pošty. (pravda na Garmina,ale ten aretační zámek bude stejnej) Mira Tapatalk
Doporučené příspěvky