pepyczek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Jaký máte roční nájezd? Já si kolo pořídil ke konci dubna a na tachometru mi chybí pár kiláků do 1000. Vím, není to žádná sláva, ale přes léto jsem měl moc pracovních povinností. Příští rok bych chtěl dát alespoň 2000 km.... Fotka z dnešního švihu, 60 km kolem Vršatce (Bílé Karpaty): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 ...5 ran do čepice, jak to děláte? Když tady má někdo fotku z vyjížďky má kolo jak nové. Já jsem dal dnes jen 50km, kolo jak prase, já kropenatý xicht a do hader můžu klidně něco nasadit. Už jsem uvažoval o blatníkách, protože čím jsem starší, tím jsem asi víc citlivější a prudí mě to chroupání hliny po cestě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Jaký máte roční nájezd? Já si kolo pořídil ke konci dubna a na tachometru mi chybí pár kiláků do 1000. Vím, není to žádná sláva, ale přes léto jsem měl moc pracovních povinností. Příští rok bych chtěl dát alespoň 2000 km.... Fotka z dnešního švihu, 60 km kolem Vršatce (Bílé Karpaty): sobota08.jpgDubeb-říjen cca 3800km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 ...5 ran do čepice, jak to děláte? Když tady má někdo fotku z vyjížďky má kolo jak nové. Já jsem dal dnes jen 50km, kolo jak prase, já kropenatý xicht a do hader můžu klidně něco nasadit. Už jsem uvažoval o blatníkách, protože čím jsem starší, tím jsem asi víc citlivější a prudí mě to chroupání hliny po cestě :-)To je focené asi po 15 km, ještě jsem byl relativně čistý, po příjezdu domů to bylo horší . Ale taky jsem si říkal, že si nějaké pořídím. Zrovna se dívám na fotku Dukeho, co to je za blatníky? Jinak nájezd máš slušný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Tak dnes mi přivezl známi domu kolo préj přestala zničeho nic brzdit zadní brzda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Asi zavzdusneni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Zrovna se dívám na fotku Dukeho, co to je za blatníky? Jinak nájezd máš slušný .Myslím že ZEFAL https://www.kupkolo.cz/blatnik-na-ram-vidlici-zefal-deflector-light_z97073/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Tak dnes mi přivezl známi domu kolo préj přestala zničeho nic brzdit zadní brzda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkna tom ještě v pohodě dvě sezóny odjezdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Myslím že ZEFAL https://www.kupkolo.cz/blatnik-na-ram-vidlici-zefal-deflector-light_z97073/ Díky, dívám se na to, asi je vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Tak dnes mi přivezl známi domu kolo préj přestala zničeho nic brzdit zadní brzda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkMazec :-) Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 na tom ještě v pohodě dvě sezóny odjezdi... Přesně, rozleštěný už to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Pánové malá otázka.... Dnes sem přesouval na hřebíky ... TragedAkce.... duše : Continental 29" x 1,75 - 2,5 FV60Plášť : Schwalbe Ice Spiker 29? × 2.1Rafek: nové ručně zapletený DT SWISS 533D 29" Prošláp sem si cestu k pumpě vzal přední nafoukl - vše v klidu na 2,5 Vemu zadní nasadím hadici foukám, jsem u 2 a buuuuch. Nic oklepu se, čirou náhodou mám v kapse náhradní, vyndám z krabičky nasadim... Jdu foukat buuuuuch :0? !!!! Vše prostě u 2bar, vše skoro na stejném místě u ventilku... Nikde nic z ráfku nečouha ani na plášti ( trn, propadlý hřebík ) ... Nevíte kde by mohl být problém??? Špatná zn duše co prostě nesnese zimu ??? Na předků prostě úplně to samé jen duše Schwalbe duše 29" SV14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kde proboha jezdíš, ze si obul hreby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Za polárním kruhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Každou zimu obouvám hřeby :0D Jezdí se mi podstatně lépe a hlavně si víc věřím. Je fakt, že čiste ve sněhu to je na kokos, ale tady s prvním sněhem je hned ledovatka. Kde prostě vím, co si už mužů dovolit. Na klasickým plášti, co zatáčka to držka ( OK tu držku bravurně dokážu hodit i v červenci :0D o tom žádná ). Ale pocit bezpečí vyhrává. A je fakt že mě to parkrát zachránilo ... ... Jinak brázdim přes zimu humpolecko, Melechov, Stvořidla... Když je čas a je s kým tak Krkonoše ... Edit: nic Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 To prave vim, jezdime i stejne lokality, proto me to prekvapuje. Takze ses ted na silnicce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Nnn, dnes už to nemělo cenu dál řešit ( od rána sr?ač?ky ). A tohle bylo jen takříkajíc třešničkou na dortu ke konci dne ... Zítra musím dát Jihlavu pracovně, pak kaffe s místním vintagepacientem:0) v Praze a přijedu bůh ví kdy ... Tak to zkusím víc pořešit v pátek ... Silcice je na lázních... A ani si neumím představit s ni na tomhle jezdit ... V pátek to ještě zkusím, když Vás nenapadne kde by byl problém ... A nebo to donesu do shopu a ať se na to kouknou a nafouknou to tam ... Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 ...5 ran do čepice, jak to děláte? Když tady má někdo fotku z vyjížďky má kolo jak nové. Já jsem dal dnes jen 50km, kolo jak prase, já kropenatý xicht a do hader můžu klidně něco nasadit. Už jsem uvažoval o blatníkách, protože čím jsem starší, tím jsem asi víc citlivější a prudí mě to chroupání hliny po cestě :-)bud v klidu, z hor se proste nejezdi v cistem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Slušný...:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Po opět celém pos*ra*nem dnu, konečně malé plus, přišel jsem proč mi to praskalo..... Normálně sem měl o snad desetinu mm, holou patku u pláště . A při nafouknuti ke 2b mi to nepatrně - opět desetiny mm - vyskočilo. A jak se dostala duše mezi ráfek a plášť tak bylo vymalováno. Ale při ?vymalování? to opět skočilo vše. Tak sem si toho nevšiml... Jinak par rychlocvaku ( podotýkám na 2,1b sem se ani u jedné z těchto 2 duši nedostal :0/ - dodatek k poslední fotce :0D ) + jedna těch hřebů ... Ono to zas tak hardcore není je jich tam pár ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky