Gustaf Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 aha tak tam jsem skutečně nikdy nebyljá zase nebyl na Krasíkově...tak aspoň mám další tip na vejlet ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Detsche Haibike je taky velmi slušný oddíl. Nejen v elektrokolech. V elektrokolech spolu s KTM dobrá volba-pohon Bosch, samozřejmě. Kola s elektromotorem nemají omezení, ale jde to trochu proti filosofii cyklistiky. Chápu pro pošťáky, důchodce, postižené a asi i sjezdaře, ale dokud budu moci, budu šlapat sám.Omezení to má v maximálce. Svezení má jisté kouzlo, ale klasika je klasika. Navíc krom Spešlu je to pořád docela hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Má třetí jarní vyjížďka, po 39 km funím jako pes ještě teďS dechem v poho, ale pr.del zažívá už čtvrtý den středověk. (ne, nejezdím jen na sedlovce!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 já zase nebyl na Krasíkově...tak aspoň mám další tip na vejlet ;-)já ještě letos nevyjel :-((( a nějak nestíham vubec... mam toho až po prd.el...a v pondělí jedu na dovolenou tak zas tejden nevyjedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 já mužu za sebe říci že bych šel do tohohle, nebo Superior - ten už mám Sup XCF 50 sice starší model ale je superhttp://www.giant-bicycles.com/cs-cz/bikes/model/trance.x.1/13814/62994/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 S dechem v poho, ale pr.del zažívá už čtvrtý den středověk. (ne, nejezdím jen na sedlovce!) jak vy to děláte..? Já mam prdel celou a vůbec nebolí.... Františku...tak až bude nová práce, tak snad budeš mít i čas...;-) Dovču bych ale taky bral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Gusto, ono je to s tou prací trochu složitější.. to je na delší povídání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Je s tim celoperem nejaka starost? Napriklad ma se menit intenzita perovani dle terenu? Jak je to s cistenim? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Jo zapomnel sem dodat ze strop mam kolem 40, 45 max:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 a co tohle????http://www.kola-visek.cz/index.php?page=detailsort&id=32658 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Je s tim celoperem nejaka starost? Napriklad ma se menit intenzita perovani dle terenu? Jak je to s cistenim? dikytak vidlice se všeobecně posílá na servis. Jinak tlumič i vydli si nafoukneš dle váhy a už cváláš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 No pěkně jsis to dneska Gustafko dával Máte tam u Vás krásné pojěždění, kde to tak něják přibližně je? Vím, že František byl někde od Plzně" Já od tři kolo v servisu, ale seznámil jsem se s kolečkama a bude to asi masáž, už se těším Stačilo novej a starej ráfek nadzvednouti, zatočit a tedy maskr rozdíl, váha, valivost, zvuk, no prostě parádička" Roval pro Specialized prej dělá renomovaná značka DT Swiss a prý většinou v nadstandard, náhrádní díly do týdne, toho jsem se trošku bál, ale prej pohoda, prej ty moje starý ráfky můžu klidně někomu za pivečko nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Afri: DT Swiss zastoupení je Bottico v Otrokovicích, www.bottico.cz, zatím mám jen pozitivní zkušenost Jinak náby mám DT Swiss model 240s, kované ploché dráty DT Swiss Aero nebo New aero teď nevím, niple DT Swiss ProLock, ráfky DT Swiss XR400 a nemohu si ani v nejmenším stěžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 (upraveno) No pěkně jsis to dneska Gustafko dával Máte tam u Vás krásné pojěždění, kde to tak něják přibližně je? Vím, že František byl někde od Plzně" Já od tři kolo v servisu, ale seznámil jsem se s kolečkama a bude to asi masáž, už se těším Stačilo novej a starej ráfek nadzvednouti, zatočit a tedy maskr rozdíl, váha, valivost, zvuk, no prostě parádička" Roval pro Specialized prej dělá renomovaná značka DT Swiss a prý většinou v nadstandard, náhrádní díly do týdne, toho jsem se trošku bál, ale prej pohoda, prej ty moje starý ráfky můžu klidně někomu za pivečko nechat je to Vlčí kopec u Cernosina...bydlím kousek odtud v nedalekém meste :-D je tady pár lokalit, kam se dá vyrazit a při tom si dobře zabajkovat. Upraveno 19. dubna 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Tak jsou tam kluci a je to těžká pohoda, kolo jede jak po másle, nechová se jak žižala, opravdu obrovská změna Maníci se do toho jako autorizovaný servis Cannondejlu trochu opřeli, protože jsem furt remcal, tak celý kolo rozebrali, seřídily, promazali, dali nová lanka, novej řetěz a já jak kdybych měl nové kolo, 40km lesem a úplně nové zážitky z jízdy Ten Cannonek má něco do sebe, je to prostě fun bike jak má bejt, už se klepu na zítra, no a teď si jedno, dvě, tř................. otevřu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 hmm, jak může každá v uvozovkách maličkost umocnit pocit z jízdy. to je na bajkovani to naderny. ja sem na stadionku a radim viktorce. když se to nepovedlo hokejistům, tak doufam, že ve fotbale vyhrajem. a až přijedu domu, tak si taky jakej kousek dám....tak nazdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Panove doufam ze jste to vcera s tema pivkama neprehnali, at nezvracite pri sjezdu My dneska prijemnych 30 km odpoledne po praci a cestou zpatky jsme dostali chut na zebirka, majitel jednoho mistniho podniku ma nekolik cen z grilovacich soutezi a zebirka ze selatek dela bezkonkurecni. Plzen nemohla chybet, tak taky na zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 African: kolik jsi najel na těch původních kolech na tom kanonu? Vždyť se mi zdá že ho máš chvilku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Málo, ale o to nejde, stáli za prd" Trochu nechápu, že to tam Cannon cpe, oni to dělají sice všechny značky, ale proč zrovna kola? Hlava mě to nebere" African: kolik jsi najel na těch původních kolech na tom kanonu? Vždyť se mi zdá že ho máš chvilku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Čau znalci, mám si koupit todle http://eshop.kola-radotin.cz/horske-kolo-cannondale-rz120-xlr-3-bbq/ nebo todle http://eshop.kola-radotin.cz/horske-kolo-cannondale-scalpel-hm-3-jet-black-magnesium-white-and-berserker-green/? Jezdím tak 60-100km projížďky, poslední dobou občas vjedu i do lesa a jednou jsem už přejel takovej kořen. Líbí se mi ta vidlice, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky