Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Detsche Haibike je taky velmi slušný oddíl. Nejen v elektrokolech. 

V elektrokolech spolu s KTM dobrá volba-pohon Bosch, samozřejmě. Kola s elektromotorem nemají omezení, ale jde to trochu proti filosofii cyklistiky. Chápu pro pošťáky, důchodce, postižené a asi i sjezdaře, ale dokud budu moci, budu šlapat sám.

Omezení to má v maximálce. Svezení má jisté kouzlo, ale klasika je klasika. Navíc krom Spešlu je to pořád docela hnusný :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pěkně jsis to dneska Gustafko dával ;)  Máte tam u Vás krásné pojěždění, kde to tak něják přibližně je? Vím, že František byl někde od Plzně" Já od tři kolo v servisu, ale seznámil jsem se s kolečkama a bude to asi masáž, už se těším :clap:  Stačilo novej a starej ráfek nadzvednouti, zatočit a tedy maskr rozdíl, váha, valivost, zvuk, no prostě parádička" Roval pro Specialized prej dělá renomovaná značka DT Swiss a prý většinou v nadstandard, náhrádní díly do týdne, toho jsem se trošku bál, ale prej pohoda, prej ty moje starý ráfky můžu klidně někomu za pivečko nechat :lol2:

Odkaz ke komentáři

No pěkně jsis to dneska Gustafko dával ;) Máte tam u Vás krásné pojěždění, kde to tak něják přibližně je? Vím, že František byl někde od Plzně" Já od tři kolo v servisu, ale seznámil jsem se s kolečkama a bude to asi masáž, už se těším :clap: Stačilo novej a starej ráfek nadzvednouti, zatočit a tedy maskr rozdíl, váha, valivost, zvuk, no prostě parádička" Roval pro Specialized prej dělá renomovaná značka DT Swiss a prý většinou v nadstandard, náhrádní díly do týdne, toho jsem se trošku bál, ale prej pohoda, prej ty moje starý ráfky můžu klidně někomu za pivečko nechat :lol2:

je to Vlčí kopec u Cernosina...bydlím kousek odtud v nedalekém meste :-D je tady pár lokalit, kam se dá vyrazit a při tom si dobře zabajkovat. Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Tak jsou tam kluci a je to těžká pohoda, kolo jede jak po másle, nechová se jak žižala, opravdu obrovská změna :punk: Maníci se do toho jako autorizovaný servis Cannondejlu trochu opřeli, protože jsem furt remcal, tak celý kolo rozebrali, seřídily, promazali, dali nová lanka, novej řetěz a já jak kdybych měl nové kolo, 40km lesem a úplně nové zážitky z jízdy :notworthy:  Ten Cannonek má něco do sebe, je to prostě fun bike jak má bejt, už se klepu na zítra, no a teď si jedno, dvě, tř................. otevřu :cheers:

post-364-0-46200400-1366398461_thumb.jpg

post-364-0-01742200-1366398485_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hmm, jak může každá v uvozovkách maličkost umocnit pocit z jízdy. to je na bajkovani to naderny. ja sem na stadionku a radim viktorce. když se to nepovedlo hokejistům, tak doufam, že ve fotbale vyhrajem. a až přijedu domu, tak si taky jakej kousek dám....tak nazdravi

Odkaz ke komentáři

Panove doufam ze jste to vcera s tema pivkama neprehnali, at nezvracite pri sjezdu :) My dneska prijemnych 30 km odpoledne po praci a cestou zpatky jsme dostali chut na zebirka, majitel jednoho mistniho podniku ma nekolik cen z grilovacich soutezi a zebirka ze selatek dela bezkonkurecni. Plzen nemohla chybet, tak taky na zdravi.

post-17375-0-20721800-1366432650_thumb.jpg

post-17375-0-52450300-1366432656_thumb.jpg

post-17375-0-50295800-1366432653_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Málo, ale o to nejde, stáli za prd" Trochu nechápu, že to tam Cannon cpe, oni to dělají sice všechny značky, ale proč zrovna kola? Hlava mě to nebere"

African: kolik jsi najel na těch původních kolech na tom kanonu? Vždyť se mi zdá že ho máš chvilku.....

post-364-0-01006000-1366487444_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Čau znalci, mám si koupit todle http://eshop.kola-radotin.cz/horske-kolo-cannondale-rz120-xlr-3-bbq/ nebo todle http://eshop.kola-radotin.cz/horske-kolo-cannondale-scalpel-hm-3-jet-black-magnesium-white-and-berserker-green/? Jezdím tak 60-100km projížďky, poslední dobou občas vjedu i do lesa a jednou jsem už přejel takovej kořen. Líbí se mi ta vidlice, no.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...