odjinud Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Tak konečně dorazil novej bike... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... zima jak v zimě, ale projet jsem to musel. :-)
Klabrdon Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Roubaix v Roubaix :-) Paris Roubaix challenge 2019Aneb když si nadělíš jako odměnu po onkologický léčbě v r.2018 další porci utrpení :-) 172 Km( 29 sectoru pavé - celkem 55km) 1000m up Protože sny se maj plnit když to jde :-) www.parisroubaixchallenge.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Roubaix v Roubaix :-) Paris Roubaix challenge 2019Aneb když si nadělíš jako odměnu po onkologický léčbě v r.2018 další porci utrpení :-) 172 Km( 29 sectoru pavé - celkem 55km) 1000m up Protože sny se maj plnit když to jde :-) www.parisroubaixchallenge.comKlobouček. Drž se ogare.
rudino11 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Uzasne, taku kocku chcem ako suvenir
Klabrdon Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2019 Díky kluci :-)Byl to fakt total crazy den na kole. Mrzi nebem a peklem.8 hodin poctivy dřiny.Na startu v 7 -3 stupně. Přes den max 7 a slušnej vítr.Dojezd do Roubaix si budu pamatovat do konce života. Stejně jako "kostky" v Arenbergskym lesíku :-) TOP zážitek...a finalní dojezd na velodromu velka euforie. Tlemil jsem se jak blbej :-) Rudino - dlažka za 20 Eur :-) Vyzvedl jsem si ji včera se startovnim číslem, ani nevyndal z tašky a vzal si ji ro ruky až když jsem to dojel(jsem pověrčivej :-) Bude se skvěle vyjímat na pracovnim stole :-)
rudino11 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 20? by som dal, skusim ju pozriet niekde na nete, tak uzivaj
Anela Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Dneska odpoledne vysvitlo sluníčko.I kostky po cestě byly.
Jsilver Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Celkem by me zajimalo jestli nekdo z mistnich ma stejne problemy jako ja se Specialized Epic model 2018. Zadni tlumic jiz po treti behem roku na reklamaci... zavzdusneno, netlumi. Pry ma RockShox ktery jim to ted namisto Fox dodava celkem veliky problema pekne se jim to s... navic nejsou schopni ani vcas dodat novy, takze cekam uz celkem dlouho. Jak jste na tom vy? Za me Specialized uz nikdy vice...
stratom Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Zdar sportaci. Mate prosím doporučení na podsedlovou brasnu na silnici? Měl jsem fizika ale vubec to v sedle nedrzelo a přišel jsem o nej. Velikostne jen duše a montpaky. Díky
Tom4 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Jestli nevozíš dva bidony tak se dá jeden využít na tyhle drobnostia nepotřebuješ brašnu.
spineshank Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Zdar sportaci. Mate prosím doporučení na podsedlovou brasnu na silnici? Měl jsem fizika ale vubec to v sedle nedrzelo a přišel jsem o nej. Velikostne jen duše a montpaky. Díkyhttps://www.global-sport.cz/brasna-pod-sedlo-scicon-elan-210-carbonNěco takové vozí kamos
Anela Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Jestli nevozíš dva bidony tak se dá jeden využít na tyhle drobnostia nepotřebuješ brašnu.díky za super tip
stratom Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Bidony vozim dva a někdy i třetí v zadní kapse dresu. Takže brašna je jediná možnost
Micey Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Dneska jsem ocumoval tatovo novy kolo a neni to spatny, uplne mam chut zas vyjet na silnici. Akorat ty elektroniky je tam nejak moc.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky