Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak konečně dorazil novej bike...  :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

... zima jak v zimě, ale projet jsem to musel. :-)

Odesláno

Roubaix v Roubaix :-) Paris Roubaix challenge  2019

Aneb když si nadělíš jako odměnu po onkologický léčbě v r.2018 další porci utrpení :-)   172 Km( 29 sectoru pavé - celkem 55km) 1000m up

Protože sny se maj plnit když to jde :-)

www.parisroubaixchallenge.com

Odesláno

Roubaix v Roubaix :-) Paris Roubaix challenge 2019

Aneb když si nadělíš jako odměnu po onkologický léčbě v r.2018 další porci utrpení :-) 172 Km( 29 sectoru pavé - celkem 55km) 1000m up

Protože sny se maj plnit když to jde :-)

www.parisroubaixchallenge.com

Klobouček. Drž se ogare.

Odesláno

Díky kluci :-)

Byl to fakt total crazy den na kole. Mrzi nebem a peklem.8 hodin poctivy dřiny.Na startu v 7 -3 stupně. Přes den max 7 a slušnej vítr.Dojezd do Roubaix si budu pamatovat do konce života. Stejně jako "kostky" v Arenbergskym lesíku :-) TOP zážitek...a finalní dojezd na velodromu velka euforie. Tlemil jsem se jak blbej :-)

Rudino - dlažka za 20 Eur :-)  Vyzvedl jsem si ji včera se startovnim číslem, ani nevyndal z tašky a vzal si ji ro ruky až když jsem to dojel(jsem pověrčivej :-)  Bude se skvěle vyjímat na pracovnim stole :-)

Odesláno

Celkem by me zajimalo jestli nekdo z mistnich ma stejne problemy jako ja se Specialized Epic model 2018. Zadni tlumic jiz po treti behem roku na reklamaci... zavzdusneno, netlumi. Pry ma RockShox ktery jim to ted namisto Fox dodava celkem veliky problema pekne se jim to s... navic nejsou schopni ani vcas dodat novy, takze cekam uz celkem dlouho. Jak jste na tom vy? Za me Specialized uz nikdy vice...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...