Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky... Ted me ale napada, ze vlastne netusim, k cemu to tam vubec je... :-)

Tvl, tak kolik si teda najel ?  :lol2:

Jinak to tam je aby se zabránilo oděrkám rámu od řetězu. Já jsem to nikdy moc neřešil. 

Odesláno (upraveno)

Hele, uz mam v podstate vse poresene. Jeste tedy odrazky, ale to snad dam sam :-)

Ja toho moc nenajezdim, nejsem cyklo-holik. V zime mam lyze, v lete jeste in-line. A hlavne gauc, no:-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Tvl tak on tu řeší bidon a pak na kolo jebne odrazky, já se poseru  :lol2:

Odesláno

Diky... Ted me ale napada, ze vlastne netusim, k cemu to tam vubec je... :-)

Hlavně dneska už mají ty šaltry takové pnutí, že je to podlě mě úplně zbytečná věc, ty kryty. Před pár lety to vozili všichni, ale dneska už se to ani moc nevidí....

Odesláno

Na štěrkoletu mám Tiagru, nejezdím nějak moc přes hrboly a stejně mám kryt pořád omlácenej ... je mně toho rámu nějak líto, tak to tam radši mám.

Odesláno

Taky jsem si pěkně omlátil zadní stavbu než jsem nasadil neopren. Mimochodem, dívám se, že na fotce na předchozí straně máš na hazce vypnutou brzdu. Raději si ji zapni, když tam nemáš žádnou ochranu. 

Odesláno

Odjinud, jeste koukni na takovej ten drzak na riditka na mapu,  nebo noty :) A takove pekne kolo je to RBecko :) At slouzi!

Odesláno

Na to jsem se v RB ptal a pan povidal, ze to ma smysl hlavne u jednoplacek (mam dvouplacku) a ze pak razeni jde ztuha.

Jinak ono nejaky hadr nebo obouchany ram - to je skoro z blata do louze...

Taky jsem si pěkně omlátil zadní stavbu než jsem nasadil neopren. Mimochodem, dívám se, že na fotce na předchozí straně máš na hazce vypnutou brzdu. Raději si ji zapni, když tam nemáš žádnou ochranu. 

Odesláno

Tohle tvrzení mi teda vůbec nedává smysl. Zkus brzdu zapnout/vypnout a pohnout ramínkem hazky dopředu. Uvidíš jaký to má vliv. Se zapnutou brzdou trošku ztuhne řazení, ale není to nic hrozného. Měl jsem to na XT 2x11 a ve sjezdu s vypnutou brzdou řetěz strašně třískal. 

Odesláno

Na to jsem se v RB ptal a pan povidal, ze to ma smysl hlavne u jednoplacek (mam dvouplacku) a ze pak razeni jde ztuha.

Jinak ono nejaky hadr nebo obouchany ram - to je skoro z blata do louze...

a proč tam nenalepíš transparentní samolepku ?
Odesláno

Dekuji, panove, ze mam zase o cem premyslet. Davate mi smysl zivota. :-)))

Btw, flaska "Zdrava lahev" do kosiku moc nepasuje, je o neco vetsi nez by byl ideal (byt je deklarovana jako cyklo lahev), takze jeste mozna dojde na xxl kosik :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...