Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Me spis vrta hlavou, ze po 30ti letch vyroby riditek 62cm prisli najednou na to, ze je to spatne a ze musi byt 77. Jinak na tech 62 jsem porad jeste zvyklej, takze s tim problem nemam.

Vidle asi rezana neni, pod predstavcem jsou jeste 2 podlozky (cca 5cm), co by se daly vyndat, ale ted mi ta vyska vyhovuje.

A to si vezmi, že se taky 30 let věřilo, že přední kolo by mělo mít průměr 1,5 metru :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi konečně dorazily světla :-)

Vybíral jsem mezi Knog Blinder, Bontrager Ion/Flare a nakonec mě 30% sleva a doprava zdarma zlákala na tyto :-)

Líbí se mi možnost ovládat intenzitu z mobilu, spuštění světel spolu s cyklocomputerem, alarm nebo bezpečnostní aplikace při pádu.

post-17600-0-75522300-1556547258_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A ty světla ale nemás na svícení...

Hele 150 lum. mi bude na dojetí z hospody tačit :-) Teď jsem jezdil se zapnutým mobilem a ten dává cca.  50 lum.

A k čemu je ovládání z mobilu když jedes na biku??

Hodně tyhle světla používám i když chodím pěšky v noci u nás mezi vesnicemi. Tam mi stačí menší svit, který se zde dá nastavit.  Navíc k tomu dodávají i klip na batoh nebo kapsu,...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hele 150 lum. mi bude na dojetí z hospody tačit :-) Teď jsem jezdil se zapnutým mobilem a ten dává cca.  50 lum.

Hodně tyhle světla používám i když chodím pěšky v noci u nás mezi vesnicemi. Tam mi stačí menší svit, který se zde dá nastavit.  Navíc k tomu dodávají i klip na batoh nebo kapsu,...

Náhodou mně to příde jako skvělej nápad - jít z hospody a moct si na mobilu štelovat, jak mně svítěj světla. Vem si, někdy je třeba úplněk a toho světla nepotřebuješ tolik...

Odkaz ke komentáři

Vybíral jsem mezi Knog Blinder, Bontrager Ion/Flare a nakonec mě 30% sleva a doprava zdarma zlákala na tyto :-)

Líbí se mi možnost ovládat intenzitu z mobilu, spuštění světel spolu s cyklocomputerem, alarm nebo bezpečnostní aplikace při pádu.

jako blikacky je to hodně slušný ,Koukal jsem na video na yt,ale jako světlo to moc nebude
Odkaz ke komentáři

Díky kluci :-)

Byl to fakt total crazy den na kole. Mrzi nebem a peklem.8 hodin poctivy dřiny.Na startu v 7 -3 stupně. Přes den max 7 a slušnej vítr.Dojezd do Roubaix si budu pamatovat do konce života. Stejně jako "kostky" v Arenbergskym lesíku :-) TOP zážitek...a finalní dojezd na velodromu velka euforie. Tlemil jsem se jak blbej :-)

Rudino - dlažka za 20 Eur :-) Vyzvedl jsem si ji včera se startovnim číslem, ani nevyndal z tašky a vzal si ji ro ruky až když jsem to dojel(jsem pověrčivej :-) Bude se skvěle vyjímat na pracovnim stole :-)

Odkaz ke komentáři

Pani poradte kde zozenie taku kocku chcem ju

Zajdi do Olomouce na náměstí.

Ja bych osobně neměl radost z trofeje, kterou si nevyjedu/nezískám.

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Ti je někdo hacke a budeš v pr... :-)

Odkaz ke komentáři

Za 10 let budou v módě trojtácy a úzká řidítka, vsadím se. :-)

riditka a pedaly budou prezitek, uz budou jezdit jen elektrokola s rizenim pres mobil a automatickou navigaci, zabudovany gyroskop asistent na projizdeni trailu a skakani.

otazkou je, kolik to bude mit tlumicu :)

Odkaz ke komentáři

Borci mám dotaz, jaké pláště jezdíte na gravelu?? Zda má smysl řešit třeba max. rozměr 50 mm, kdy to už je skoro 2.00" nebo stačí třeba 36 mm max... Mám v hlavě gravela, už sem se smířil s beranama a ještě zda byste radši brali třeba 2x10 shimano 105 nebo 40 jednotalir a vzadu 11-36. Dík za poznatky

Odkaz ke komentáři

Jednotalir a do zadu nejméně 42

Borci mám dotaz, jaké pláště jezdíte na gravelu?? Zda má smysl řešit třeba max. rozměr 50 mm, kdy to už je skoro 2.00" nebo stačí třeba 36 mm max... Mám v hlavě gravela, už sem se smířil s beranama a ještě zda byste radši brali třeba 2x10 shimano 105 nebo 40 jednotalir a vzadu 11-36. Dík za poznatky

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak ono podle mě záleží co od toho čekáš a kde s tím hodláš jezdit...já teda gravel nemám, mám cyklokrosku s 33 mm pláštěma a jsem s tím Ok.  Ale širší pláště rovná se větší pohodlí..občas se s tim peru hlavně z kopce dolu když je to hodně rozbitý- tam by se širší pláště hodily.. ale je fakt, že takhle mě to zase víc baví. Je to sranda a aspoň pocvičim techniku :-)

Když chci v terenu neřešit kudy jedu tak je lepší bajk, ale na ten mi od koupě krosky padá prach :-)

To samé převody...mam na krosce 2x10 Tiagru 50/34 a vzadu 12-28... jednoplacku bych na tom nechtěl pac to občas vezmu i na silnici místo silničky a tam se převody hoděj...:-) 

ideál podle mě si něco půjčit a zkusit tam kde to budeš chtít jezdit.. nebo neřešit, něco koupit, jezdit a pak se uvidí :-)

Odkaz ke komentáři

1 talíř souhlas, pláště nevím kam budeš jezdit ale tady okolo všechny lesácké cesty jako Gabrielka a další jsou místy dodrbané, na protějších kopcích okolo Kozlova na obě strany je to taky místy masakr, takže pláště ideál 40mm, jakožto dříve klasický trekingový. No a jak sjedeš dolů na asfaltky tak to na těch 40mm pořád docela slušně jede.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...