Tom4 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Dneska to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Manželka dost bojuje obecně s řazením tak uvažuju , že bych ji na stávající 26" kolo zkusil dát jednoplacku . Nejsem si jistý ,ale na stávající kliky Shimano Deore Hollowtech II a zadní náboj Shimano Deore FH-M525 by to mohlo jít . Kazeta asi 11s Shimano nebo Sun Race .Ale nevím jaký převodník resp. kolik zubů ?Šlo by čistě o rekreační jízdu s přikoněním spíše k lehčím převodům , těžký převod určitě nevyužije . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Nechci ti do toho kecat, ale budeš s tím mít víc práce než užitku. Eliminuješ přesmykač, který ale "obsluhuje" řádově méně často než přehazovačku, takže přínos nula nula prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Jo, dneska to byla pohodový vyjíždka. Nikde žádní cyklisti. Asi čekali že bude sněžit, podle předpovědi a ono bylo docela hezky Srovnávací foto stavu vody přehrady Šance z Masarykova údolí loni na podzim a dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 U nás pršelo + foukalo, 10 stupňů :-( ale už jsem suchý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Takto to dopadne, když se borec nudí a postaví si full na rámu Scott Genius 900SL / 2013: 10,1 kg :-)https://www.mtb-news.de/news/2015/05/07/bike-der-woche-scott-genius-900-sl-scale-900-sl-von-ibc-user-wastelino/Pekny to ma. Oba bajky jeste bez boost navyseni vahy. Ten scale jako druhej v tom clanku je priznacnej pro porovnani tehdy a dnes. Xc ht raketa - nejorezanejsi bajk co jde. Takze srovnani nekomplikuje odpruzeni zadni stavby. Tehdy ram 899g dnes po letech 849g. Vyvoj je videt. Presto celkova vaha 7,5kg tehdy vs 8,7kg dnes. A to je tehdejsi bajk vybaveny navic 2ma prevodniky, presmykacem a jeho packou.https://www.bikestore.cz/jizdni-kola/horska-kola/predni-odpruzeni/348/scott-scale-899-horske-kolo-l-29737.htm https://www.bikestore.cz/jizdni-kola/horska-kola/predni-odpruzeni/348/scott-scale-rc-900-sl-horske-kolo-2018-xl-54133.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 maama, tvl, to je Graham Agassiz nez se nechal pokerovat ne? Nee, neni. Je to nejakej obycejnej biker, ale je sympatickej, ponevadz vi, ze prece nejlepsi prumer kola pro vsechny bytosti a ucely, abych parafrazoval, meri 20palcu. Ale aby to nebyl jenom nejakej vodlechcenej prispevek, tak ... neni vetsiho dukazu, ze svet se posralhttps://www.citygrounds.com/collections/24-inch-to-29-inch-bmx-bikes/products/haro-group-1-rs-1-29-bmx-bike-2019?variant=12624783933551 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 byl sem neska koupit klukovi to kolo (ze kterýho má radost jako kráva a já vlastně taky) a po dvaceti letech co nejezdím sem se tam zase zasnil ............................................................. takovejch krásnejch kol ............................................... pak sem si vzpomněl na zapařenou prdel,bolavý koule, bolavý nohy, píchlý gumy, centrování kol, žížeň, mazání, upgrady................ a zas mě to přešlo .................... ale koníček je to dobrej .... né, že né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 YPO ale na druhou stranu je spousta věcí, které vykompenzují ty vyjmenované vosery ... projížďka přírodou je zaručený recept na pročištění hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 projížďka přírodou je zaručený recept na pročištění hlavynaprosto souhlasím, ale dlouhodobým výzkumem sem zjistil jsem, že k tomuhle stavu stačí i židle postavená pět metrů před stromem a osm piv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Maama, tak to je otresny. S tim je Ryan pošle do prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Tak sem se teď vozil na 15 kg Treku a už vím, že pláště 38c bohatě stačí, klidně míň... Převody vzadu 11-34 vepředu 48-36-26... 26 sem na Libave a včera sem si dal Hostýn nepoužil... Takže by mi Triban asi mohl stačit, akorát když už tak bych aj přisypal abych se vlezl pod 10 kg... Navíc je teď vyprodaný, psal sem do decathlonu kdy ho zase naskladni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Takto to dopadne, když se borec nudí a postaví si full na rámu Scott Genius 900SL / 2013: 10,1 kg :-)https://www.mtb-news.de/news/2015/05/07/bike-der-woche-scott-genius-900-sl-scale-900-sl-von-ibc-user-wastelino/tak to je moc pekna zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Když máš prachy, tak na tu váhu dostaneš každy kolo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Každý kolo asi ne. Ne každý full-susp. rám váží jen 2070 gramů ve vel. L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Navíc je teď vyprodaný, psal sem do decathlonu kdy ho zase naskladnijá jsem to řešil přímo na prodejně, kde jsem je poprosil o velikost XL, která není skladem - rezervovali ho pro prodejnu a za týden a fous mi přišla smska, že je na prodejně k vyzvednutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Anela: třeba se zítra ozvou m, uvidím... Na prodejne je Hradec, Liberec, no a já sem v Přerově ... Kolo bylo v krabici, nebo sestavené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Každý kolo asi ne. Ne každý full-susp. rám váží jen 2070 gramů ve vel. Ltak samozřejmě jsem myslel z každého trochu lepšího.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Na každé vyjížďce potkávám zajíce, srny, psy, veverky, včera i lišku, občas i vola nebo krávu, ale NIKDY, krucifixhimlhergot NIKDY kočku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 To já na kole potkal i dva co .ukali ve stoje,,holka opřená u cesty o strom,,, ale takhle pěkná nebyla. To nebude závodnice, ale nějaká modelka, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky