Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ja ani jedny Sidi ani nenavliknul, natoz dopnul a natoz se citil pohodlne. Mam nohu proste sirokou. Coz bude muj problem i s Loake, mam obavu. Ty Spesly jsou hodne oblibene skrz vsechna fora. Jenom se sem tam para po nejakem case sef na horni hrane te stribrne ochrany spicky.<br />

jj to chápu,mám to u Sidi s oblečením,taky to prostě nesedí na mě,ale boty naprosto v poho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám SIDI Eagle 5 s Crankbrothers Candy 2 a spokojenost rozhodne vetší než s čimkoliv od Shimana, ale podle ohlasů to má většina naopak.

Jinak mám relativně malou a celkem širokou nohu a třeba u velikosti 42 jsem vůbec nemohl zapnout spodní sucháč pak jsem si vzal 42 1/2 a byl to obrovskejch rozdíl, v nich mám nohu jako v bačkůrkách.

Upraveno uživatelem Donuts
Odkaz ke komentáři

No presne ty prave mam - Shimano SPD. 40km je v nich docela v klidu, ale jak je delsi trasa ci poradnejsi sjezd, boli me nohy.

Dnes jsem tedy odzkousel novy bike. Nakonec vyhral GT Sensor, 29''. Na muj styl jizdy jsou 29 suprovni. Projel jsem se tak dobre, ze jsem zapomnel fotit. Tak ho vyfotim zitra. Uz mam na ceste i nove tretry, SPECIALIZED COMP MTB.

Dekuji vsem za rady, myslim, ze par let s timto opet vystacim :)

Odkaz ke komentáři

Našel jsem v telefonu jedno foto svýho oceláčka (Ritchey WCS by Deda), dneska už vypadá trochu jinak, vidlici jsem musel nahradit pevnou od Salsy, neboť dobrou vidli na véčka už nelze sehnat, takže je to fakt old skůl :-); 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

fajny matros :) aka je hrubka steny tej plechovky?

ja "jazdim" za oldskul Reynolds a nemenil by som za ziadnu hlinu, este zohnat nejaku vidlicku na 80mm, pripadne som rozmyslal tiez nad pevnou z uhlia, ale skor lowcost :)

p.s. tie packy Paul su najviac ...

Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři

fajny matros :) aka je hrubka steny tej plechovky?

ja "jazdim" za oldskul Reynolds a nemenil by som za ziadnu hlinu, este zohnat nejaku vidlicku na 80mm, pripadne som rozmyslal tiez nad pevnou z uhlia, ale skor lowcost :)

p.s. tie packy Paul su najviac ...

jo je to old school se všim všudy sedlovka Roox, hlava Race Face, akorát představec jsem vyměnil, starý Syncros od Pepina z Kanady za Thomsona, ta vidle od Salsy (tušim Chro moto se to jmenuje) je skvělá - úžasně nepohodlná jízda :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...