spineshank Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Ja ani jedny Sidi ani nenavliknul, natoz dopnul a natoz se citil pohodlne. Mam nohu proste sirokou. Coz bude muj problem i s Loake, mam obavu. Ty Spesly jsou hodne oblibene skrz vsechna fora. Jenom se sem tam para po nejakem case sef na horni hrane te stribrne ochrany spicky.<br />jj to chápu,mám to u Sidi s oblečením,taky to prostě nesedí na mě,ale boty naprosto v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Mám SIDI Eagle 5 s Crankbrothers Candy 2 a spokojenost rozhodne vetší než s čimkoliv od Shimana, ale podle ohlasů to má většina naopak. Jinak mám relativně malou a celkem širokou nohu a třeba u velikosti 42 jsem vůbec nemohl zapnout spodní sucháč pak jsem si vzal 42 1/2 a byl to obrovskejch rozdíl, v nich mám nohu jako v bačkůrkách. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 jj je potřeba vyzkoušet víc velikostí,já napřiklad musel koupit Sidi Drako Carbon o půl čísla větší než mám Sidi Eagle 5,divný,ale prostě stejná velikost mi neseděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Mám tyhle Bontrager a sedi supr, velká spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2014 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 ty jo, já jezdím na starých skupkach botách Shimano SPD a spokojenost. Ale asi je to tím, že jsem nic lepšího zatím na noze neměl. Ale dokud drží, tak zatím nemám duvod. Pedály od CB jsou naprosto ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 No jo ale ty jezdíš a neřešíš kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Já měl taky shimano spd takový ty turistický, byl jsem moc spokojený, ale moje drahá polovička mi je občas vyprala a tak se po 10ti letech začaly rozpadat. Nový shimana mi vůbec nesedi a po dlouhem zkoušení jsem kopil ty B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 No presne ty prave mam - Shimano SPD. 40km je v nich docela v klidu, ale jak je delsi trasa ci poradnejsi sjezd, boli me nohy.Dnes jsem tedy odzkousel novy bike. Nakonec vyhral GT Sensor, 29''. Na muj styl jizdy jsou 29 suprovni. Projel jsem se tak dobre, ze jsem zapomnel fotit. Tak ho vyfotim zitra. Uz mam na ceste i nove tretry, SPECIALIZED COMP MTB.Dekuji vsem za rady, myslim, ze par let s timto opet vystacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 http://gearhungry.com/2014/03/infinity-pedal.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Fčera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Dobre ocel !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Dobre ocel !!Tak po těch letech závodění na "bakelitu" jsem chtěl něco "pure cycling" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Našel jsem v telefonu jedno foto svýho oceláčka (Ritchey WCS by Deda), dneska už vypadá trochu jinak, vidlici jsem musel nahradit pevnou od Salsy, neboť dobrou vidli na véčka už nelze sehnat, takže je to fakt old skůl :-); Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 (upraveno) fajny matros aka je hrubka steny tej plechovky?ja "jazdim" za oldskul Reynolds a nemenil by som za ziadnu hlinu, este zohnat nejaku vidlicku na 80mm, pripadne som rozmyslal tiez nad pevnou z uhlia, ale skor lowcost p.s. tie packy Paul su najviac ... Upraveno 24. března 2014 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 fajny matros aka je hrubka steny tej plechovky?ja "jazdim" za oldskul Reynolds a nemenil by som za ziadnu hlinu, este zohnat nejaku vidlicku na 80mm, pripadne som rozmyslal tiez nad pevnou z uhlia, ale skor lowcost p.s. tie packy Paul su najviac ... jo je to old school se všim všudy sedlovka Roox, hlava Race Face, akorát představec jsem vyměnil, starý Syncros od Pepina z Kanady za Thomsona, ta vidle od Salsy (tušim Chro moto se to jmenuje) je skvělá - úžasně nepohodlná jízda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 pevná je základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 je tu někdo kdo jezdí/jezdil rocket ron vs racing ralph,jde mi o srovnání jestli je to +- to stejný jak si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 já jezdil racink ralphy na meride a přišlo mi, za na vlhku nedrží stopu a podkluzujou do zatáček. teď mám maxxis crossmark a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky