Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes volná chvilka, tak jsem dal 30 km....ale krásnej den a krásnej bajk trip. A úplně super rozesraná cyklostezka...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Se máte kluci, já sotva doběhnu do sklepa pro slivku a pak to tady půl hodiny rozdýchávám a nemůžu popadnout dech:-( ale lepší se to, tak snad se dám brzy do pohody'

Odesláno

Taky jsem dnes drandil, nadherne pocasi, byl to balzam pro dusi i telo.

Odesláno

jj a pak taky budeš řádit :cheers: tak se brzy uzdrav chlape....

Dík Gustaf" Už se na to klepu, myslím si, že kamera na palici tomu dá novej rozměr:-) doporučuji kluci, je s ní opravdu sranda, jakmile bude více času, dám jsem nějaká videa'

Odesláno

nAscA: z tech Kyji jezdis pres Vysocany, Troju a podel Zoo? Nebo mas jinou trasu?

Ano, presne tak jezdim. Stezku za Trojou vylepsili + konecne ve Vysocanech se nemusi sesedat z kola.

Jj kamera je super. Nataceli jsme si kdysi jednu vyjizdku a byl jsem prekvapeny, jak nektere skoky vypadaly dobre :)

Odesláno

Já mám chatu na skále nad tím... k přívozu jezdím chlastat :-) a mám pocit, že většina "bikerů" jako já, to má podobně. Mám to 1,5km a z toho 0,5km je kopec...

Už tam zprovoznili tu hospůdku v zahradě, co loni odplavala při povodních?

Takovou tu, jak se tam sedělo pod vínem, cca 50m od vody, u silnicice (u toho můstku).

Jinak můžu doporučit jet dál podél vody přes Řež až do Kralup. Zpátky pak vlakem.

Jj, privoz. Jel jsem z Kyji a pak zpet. Kdysi jsem bydlel ve Zdibech, tak kdyz jedu sam, obcas tam zajedu na otocku.

Odesláno (upraveno)

Hustit se musi fest! Ja jsem daval na HT horaku 3,5 - 4,5 spis vic nez min. Jeden kolega s oblibou rikal, ze kdybych tam navaril lesenovou trubku, bude to mekci ;)

Edit: prdlajs hustit, fukat...ze me huba neboli

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Nějak mi začalo házet zadní kolo :)

attachicon.gifDSC_0256.JPG

a tohle tam je po celém obvodu 4x = asi budu muset přestat žrát :lol2:

tak to buď rád že se ti to nestalo při nějakým drsným sjezdu,to nechci ani domyslet......no aspoň si uděláš radost novejma kolama

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...