Jarett Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Našel jsem nepovedenou fotku mého prodaného FAT CHANCE Yo Eddy
Dali Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 je tu někdo kdo jezdí/jezdil rocket ron vs racing ralph,jde mi o srovnání jestli je to +- to stejný jak si myslímAhoj, mám zkušenosti s obouma. Ralph je spíš na suchý terén na mokru to dost klouže. Ron je univerzálnější a je díky větším špuntům méně náchylný na defekty, možná se o něco dřív sjede. Jinak jsou srovnatelné. Pokud občas vyrazíš do bahna, mokrá tráva atd. tak doporučuju Ron.
spineshank Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 já jezdil racink ralphy na meride a přišlo mi, za na vlhku nedrží stopu a podkluzujou do zatáček. teď mám maxxis crossmark a spokojenost. Ahoj, mám zkušenosti s obouma. Ralph je spíš na suchý terén na mokru to dost klouže. Ron je univerzálnější a je díky větším špuntům méně náchylný na defekty, možná se o něco dřív sjede. Jinak jsou srovnatelné. Pokud občas vyrazíš do bahna, mokrá tráva atd. tak doporučuju Ron.kluci díky,ujistilo mě to v tom že do Ralpha nepůjdu,jezdím 4.sezonu na Ronech a jsem s něma spokojenej,letos zkusím novej model Rona jak sjedu ty co mám aktuálně
steel Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Našel jsem nepovedenou fotku mého prodaného FAT CHANCE Yo Eddy FAT_2.jpgto je velká paráda,
nAscA Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Dnes 55km, jen nebylo takove teplo jak to vypadalo z okna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Dnes 55km, jen nebylo takove teplo jak to vypadalo z okna Jsou ty brýle pravé? Já vidím špatně ze zadu ty šrouby..... vidím je jakési tmavé
nAscA Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Jasne, ze jsou Ale jsem trochu zklamany temi skly... dost rychle se poskrabaly a to je mam cca rok a ani nevim, ze bych s nimi o neco strejchnul. Srouby maji stribrnou barvu /stejnou jako ty icons - neznam pro to cesky nazev - proste ten znak Ocek/ Upraveno 27. března 2014 uživatelem nAscA
Gustaf Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 hezky, já mám teď místo bajku v plánu dělat nějaký dřevo, ať je zas čím topit
prischera Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Pokud už to tu je tak se omlouvám, ale tohle je mazec... http://youtu.be/HhabgvIIXik Upraveno 27. března 2014 uživatelem prischera
OLine Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Pokud už to tu je tak se omlouvám, ale tohle je mazec... http://youtu.be/HhabgvIIXik Je to mazec, a zároveň odpověď kámošum : Proč si nemůžu jako druhý kolo vzít silničku, Je to technice jízdy. Kluci na videu sou ale jiný machři než já, že ano..
Toams Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Pokud už to tu je tak se omlouvám, ale tohle je mazec... Dovi, dopi ... to uz je velky respekt, by ma zaujimalo, na kolko psikov fukaju tie "galusky"
Qvido Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 K těm plášťům: co pamatuju tak jsem vždy jezdil Rony, letos poprvé Cobra Air 2,25 a nemůžu na ty bačkůrky říct křivého slova !
rastike Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 to to je moj fesak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Čoveče jak můžeš takhle to džíto opřít o ten beton?
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Tudle jak sem hodil na kole takovou tlamu tak ted mam v lokte takovej rosol. Mam si to nechat vycucnout nebo se to vstreba? Upraveno 29. března 2014 uživatelem Zmizík
Hasňa Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Mam to v kolene. Uz 25 let. Rozpichali mi to tehda, aby se to vstrebalo, bolest jak cyp, a vstrebal se akorat prd. Zapouzdrilo se to a mam to tam. Nekdy to citim, ze to tlaci ma okoli. Ergo, nezanedbaval bych to.
gcom Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Vcera zahajeni sezony, 50km na rozehrati... Achjo, tohle mi pres zimu chybelo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Qvido Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Čoveče jak můžeš takhle to džíto opřít o ten beton? Přesně to mě taky navodilo husí kůži Tapatalk
Doporučené příspěvky