Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

je tu někdo kdo jezdí/jezdil rocket ron vs racing ralph,jde mi o srovnání jestli je to +- to stejný jak si myslím

Ahoj, mám zkušenosti s obouma. Ralph je spíš na suchý terén na mokru to dost klouže. Ron je univerzálnější a je díky větším špuntům méně náchylný na defekty, možná se o něco dřív sjede. Jinak jsou srovnatelné. Pokud občas vyrazíš do bahna, mokrá tráva atd. tak doporučuju Ron.

Odesláno

já jezdil racink ralphy na meride a přišlo mi, za na vlhku nedrží stopu a podkluzujou do zatáček. teď mám maxxis crossmark a spokojenost.

Ahoj, mám zkušenosti s obouma. Ralph je spíš na suchý terén na mokru to dost klouže. Ron je univerzálnější a je díky větším špuntům méně náchylný na defekty, možná se o něco dřív sjede. Jinak jsou srovnatelné. Pokud občas vyrazíš do bahna, mokrá tráva atd. tak doporučuju Ron.

kluci díky,ujistilo mě to v tom že do Ralpha nepůjdu,jezdím 4.sezonu na Ronech a jsem s něma spokojenej,letos zkusím novej model Rona jak sjedu ty co mám aktuálně

Odesláno (upraveno)

Jasne, ze jsou ;) Ale jsem trochu zklamany temi skly... dost rychle se poskrabaly a to je mam cca rok a ani nevim, ze bych s nimi o neco strejchnul. Srouby maji stribrnou barvu /stejnou jako ty icons - neznam pro to cesky nazev - proste ten znak Ocek/

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Pokud už to tu je tak se omlouvám, ale tohle je mazec...

http://youtu.be/HhabgvIIXik

Je to mazec, a zároveň odpověď kámošum : Proč si nemůžu jako druhý kolo vzít silničku, Je to technice jízdy.

Kluci na videu sou ale jiný machři než já, že ano..

Odesláno

Pokud už to tu je tak se omlouvám, ale tohle je mazec...

Dovi, dopi ... to uz je velky respekt, by ma zaujimalo, na kolko psikov fukaju tie "galusky" :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tudle jak sem hodil na kole takovou tlamu tak ted mam v lokte takovej rosol. Mam si to nechat vycucnout nebo se to vstreba?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Mam to v kolene. Uz 25 let. Rozpichali mi to tehda, aby se to vstrebalo, bolest jak cyp, a vstrebal se akorat prd. Zapouzdrilo se to a mam to tam. Nekdy to citim, ze to tlaci ma okoli. Ergo, nezanedbaval bych to.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...