spineshank Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Jj, jsem si rikal, ze to bude tenhle plast. Jen me to zaskocilo, ze by to specializedaci dali na tento model kola. Ale to musi potvrdit Panedge. Jak je to kolo nove, tak to spis mate, jak ma tu kazetu jeste pekne lesklou a nezasvinenou. Ale tyhle plasty se uz na kola nedavej, ne? Mozna na kola z obchodaku. Si jeste pamatuju hlinikovej na Favoritu... to byla masirka :-Dno dávaj to na hodně modelů i za více peněz jak se zmínil wave,jj kazeta se krásně leskne dnes i u mě,byl jsem na výměnu kazety+řetězu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 teg - zkus cyklobazar, bazos apod.Tak dnes jsem odvazel sveho belouse c.1 na vlak a uz je u kamarada. Bude mi chybet můžu se zeptat jak vozíš pití?asi bag na zádech že?u obou kol díky tomu tlumiči tam láhev nikam nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 zespodu ramu jsou srouby na kosik... ale neco tak nepraktickeho, lahev stale spinavou, jsem jeste nemel. Vozim na zadech, stejne musim nekam dat mobil, nahradni dusi, navleky apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 jj jstejně to měla dcerka na 20" kole,nesmysl tam dát láhev,nejhorší místo na prach a špínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 jj jstejně to měla dcerka na 20" kole,nesmysl tam dát láhev,nejhorší místo na prach a špínu trochu mu konkuruje flaska na sedlovke ale uznavam, pod ramovkou je to peklo (mal som to tak na starom Giante Box Three)ad A je to strasne daleko a ad B bordel nonstop, vozil radsej som Camel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) Cau, potreboval bych poradit. Pritelkyne si usmyslela, ze zacne jezdit na kole a ja ji slibil, ze se poptam jake kolo koupit. Bylo by to asi 85% silnice, 15% polnacka. Ostrej teren nepredpokladam. Najezd netusim, ale spis to bude takove rekreacni jezdeni. Rozpocet 10 - 15 tisic. Ja tomu vůbec nerozumim, naposledy jsem jezdil na starym favoritoj a ten by podle myho stacil i natohle, nicmene to doma neproslo :-). Jde mi o to jestli treking, odpruzenou vidli, nove, nebo stare (repasovane) a tak. Pripadne primo vhodnou znacku, ci primo odkaz na konkretni typ. Pritelkyne meri tak 175 a vazi zhruba (odhadnu radsi min kdyby to cetla :-)) 60kg. Predem diky za rady.teď jsem narazil na toto mrknihttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/297439/ghost/ edit ještě totohttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/297510/scott-aspect/ Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Musím se pochlubit cizím peřím. Manželka dostala jako předčasný dárek k narozeninám parádní stroj, silniční LOOK. Strýc z mého vyprávění ví, že tráví hodně času na kole a také, že jezdí na horském kole, které po mě zdědila. Žena totiž jezdí spíš po silnici než v terénu. Sám na bicyklu už jezdit nesmím, po operaci mozku mám pooperační komplikovanou epilepsii s každodenními záchvaty a tak je s ježděním konec . Z možných variant jsem vybral tu, která je osazená sadou Campagnolo Super Record, koly MAVIC AKSIUM WTS a v pěkné červenobílé kombinaci, kterou si vybrala zase ona . Campagnolo jsem si vždycky moc přál, nedočkal jsem se, tak alespoň ona. Zaslouží si ho. Náš výškový rozdíl činí přes 20cm a tak sedí na mém bývalém Treku jako vosa na bonbonu. Nesmím ještě jednou poděkovat Bedjassonovi, který nám zcela nezištně pomáhal a daroval vidlici, kterou bych už díky konstrukci brzd už nesehnal.Má to však háček. Jedná se o skoro danajský dar. Strejda je starý pán, který se nechce zabývat posíláním a navíc nás chce vidět. Máme si tedy pro LOOK přijet. Manželka, která má sednout za volant a už zase někam frčet. V zimě se mnou jezdila okukovat horské alpské štíty, což ji mírně řečeno s..e, nemá ráda zimu, o cestě moc nechce slyšet. Musíme do Bernu, mně to pochopitelně nevadí, blízko je Jungfrau a hlavně Wengen . Edit - doplnění obrázku, foto bude. Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Jj, jsem si rikal, ze to bude tenhle plast. Jen me to zaskocilo, ze by to specializedaci dali na tento model kola. Ale to musi potvrdit Panedge. Jak je to kolo nove, tak to spis mate, jak ma tu kazetu jeste pekne lesklou a nezasvinenou. Ale tyhle plasty se uz na kola nedavej, ne? Mozna na kola z obchodaku. Si jeste pamatuju hlinikovej na Favoritu... to byla masirka :-DJestli myslíte to plastový kolečko vzadu na kole,tak to tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Spineshank: Po rozhovoru s Bedjassonem jsem dosel k nazoru, ze kolo pro mladou max do desitky (jete). Tyto jsou urcite super, ale asi zbytecne predimenzovane, jak vykonem, tak cenou. Edit: Muzete mi nekdo poradit, jak spravne citovat (pripadne odkaz. kde je to napsane). Kdyz zmacknu tlacitko citovat u prispevku, ktery chci citovat, tak se nic nedeje :-( Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem teg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Jestli myslíte to plastový kolečko vzadu na kole,tak to tam je.je to vidět i na tý fotce že jej tam máš,vem kleště a vycvakni to ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Spineshank: Po rozhovoru s Bedjassonem jsem dosel k nazoru, ze kolo pro mladou max do desitky (jete). Tyto jsou urcite super, ale asi zbytecne predimenzovane, jak vykonem, tak cenou. Edit: Muzete mi nekdo poradit, jak spravne citovat (pripadne odkaz. kde je to napsane). Kdyz zmacknu tlacitko citovat u prispevku, ktery chci citovat, tak se nic nedeje :-(citace funguje tak že klikneš jen na citaci a naskočí ti to okno samo no pokud už je rozpočet 10,tak je jasný že ty co jsem sem dal jsou mimo,ale vcelku nová kola i velikostí pro babujsem zvědavej co nakonec vybereš,ten rozpočet se mi zdá vcelku malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 no říkám že jsem jen zvědavej,jak to bude vypadat,to taky je hlavně jeden z kritérií co ženy řeší,nejvíc samo barva jaká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) tak o víkendu se jede první závod světového poháru, tuším že v JAR?.Sice bez Kulhavýho, ale stejně se na to těším.... teď koukám na program http://www.mtbworldcupsa.co.za/schedule.html a ty časy budou asi v jejich časovým pásmu..nebo se mýlím? edit: tak oni maj stejný pásmo..tak ok :-D Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Jarda už trénuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) jj...ruce zatím :-D Jinak koukám, že 25.5 se jede v Novém městě. Docela bych se tam vyrazil podívat, ale mám to 300 km :-/ nemáte tam tip na nějaké ubytování za příznivou cenu? Pro mě, manželku a malou dceru? Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 tak já mám Nové Město mnohem blíž,tak pokud bude volno možná bych taky vyrazil....můžem udělat chronobike srazík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Chlapi, protože moje dosavadní kraťasy na bika pomalu dosluhují, sháním nové, nicméně se v tom nějak neorientuji, tak chci se zeptat, zda někdo nemáte nějaký tip? Doposud jsem jezdil v něčem takovém - http://www.bicykly.cz/detail/volne-cyklisticke-kalhoty-scott-essential-ls-fit/ a byl jsem nadmíru spokojen. Možná je koupím zase, ale třeba je na trhu něco lepšího. Koukal jsem ještě na něco od Endury a Foxe, nicméně nevím, jak kvalitní, nebo nekvalitní to je... Cenovou bych si představoval kolem 2000Kč i s vložkou, která by měla být pohodlná, protože toho letos asi moc nenajezdím. Díky Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 šortky od Scotta umějí dobře třeba tady:http://www.bikestore.cz/obleceni-a-obuv/obleceni/kalhoty/488/scott-excel-lse-f-cyklisticke-kalhoty---volne-kratke-212246-velikost-xxl-cerna-barva-15037.htm v šortkách se jinak nevyznám..ale na samém vrcholu u klasických cyklokalhot jsou gelové cyklovložky....je to spíše pro jezdce, kteří sedí dlouho na kole... Chlapi, protože moje dosavadní kraťasy na bika pomalu dosluhují, sháním nové, nicméně se v tom nějak neorientuji, tak chci se zeptat, zda někdo nemáte nějaký tip? Doposud jsem jezdil v něčem takovém - http://www.bicykly.cz/detail/volne-cyklisticke-kalhoty-scott-essential-ls-fit/ a byl jsem nadmíru spokojen. Možná je koupím zase, ale třeba je na trhu něco lepšího. Koukal jsem ještě na něco od Endury a Foxe, nicméně nevím, jak kvalitní, nebo nekvalitní to je... Cenovou bych si představoval kolem 2000Kč i s vložkou, která by měla být pohodlná, protože toho letos asi moc nenajezdím. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 mám elastické i volné a tyto už druhou sezonu a spokojenej... mrkni na něhttp://www.haven.cz/eshop/kratasy/cubes-ii-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 55 km v naprosté pohodě s novejma gripama Ergon, když si představím jakou dobu jsem byl zastánce klasiky bez rohů tak bych se nakopal do p*dele.Jízda s tímhle pro někoho né moc estetickým forichtungem je naprostá pecka !Po mnoha letech nové tak o půl kila lehčí tretry jsou taky sakra znát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky