FrantisekH Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 BFG velikost bot má 48..kufry má nastavený směrem špičkou ven..podle mě má špatně nastavený kufry....ale dohadovat se nechci..slíbil jsem mu že se zeptam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 dneska super projížďka.. déšť voda bahno, nová v-max na asfaltu ( z kopce) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Já mám taky 48 nohu a NIKDO, opravdu NIKDO nemá nárt širší než já (ok, trochu jsem zhubnul, tak možná připustímexistenci osob se srovnatelně širokým nártem), a kombinace obyčejných spd + boty specialized vel. 48 mi nedělá žádnýproblém, kufry jsou tedy maximálně na kraji co to jen jde.Ale měl jsem i takový turistický botky merida a ty byly sice jako papuče, ale taky podobně široký, tam skutečně škrtalybotky o kliky když se daly kufry na kraj. Tak že by byly na vině botky? gramnazi edit Upraveno 1. května 2014 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Dneska v parku božský klídek, tak na každém rohu srnky a občasný biker je vůbec nerozhazi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Hosi, nechal jsem se nerozvazne nakerovat do MTB od Treku a nejak se ukazuje, ze na to me pohodove pojizdeni z hospody do hospody mi nesedi jeho sportovni geometrie.Mate nejaky tip, na zkraceny drzacek riditek? Ani nevim, jak se to spravne jmenuje, vim, ze me vysmejete, ale pomoc bych uvital. Pri jizde proste na riditka dosahnu jen za cenu velkyho predklonu, kterej mi neni prijemnej a tak bych potreboval riditka bliz u sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Zajeď si do bikeshopu a požádej je o výměnu představce (to je ten držáček) za jiný, s komfortnější geometrií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jel jsem v sobotu s kamarádem z Berouna do Prahy a najednou na cyklostezce vyběhl z lesa malý pes kamarádovi přesně rovnou pod kolo a ten ho na férovku přejel. Dal si u toho ještě málem na ústa a kdyby byl pes větší, šel k zemi stoprocentně. Tohle přece není normální, pes přejetej, kámoš ve stresu že přejel živého tvora a majitelka kouká jak péro z gauče co se to děje. Tímto protestuji proti volnému pobíhání psů po cyklostezkách a mimo vyhrazená místa vůbec !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já jsem jednou přejel kočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já jsem pro volné pobíhání zvěře na cyklosteskách, je to větší adrenalin ... Na tohle je super Afrika" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já jsem jednou přejel kočku.já zase slepýše .....ale byl už KO od někoho předemnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Pes vede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Já jsem jednou přejel kočku.Mě to jednou valila před kolo kachna a za ní kachňátka, no a poslední nedoběhlo...Bylo to nějak loni touhle dobou. Upraveno 6. května 2014 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Teď se vzpomínám, že jsem jednou přejel kapra. Bylo to vloni po povodních a když opadla voda z cyklostezky podél Vltavy, už se asi nestačil vrátit. Nebo to byla sebevražda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já ještě na stezce pro cyklisty přejel chodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Nedržel zároveň v ruce kočku..? To by bylo první místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jasně že jo, a ta kočka měla v hubě kachňátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 a to kachňátko mělo v zobáku kapra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) A v kapse kapra.EDIT: Spineshank rychlejší. Upraveno 6. května 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Diky Duke, uz objednavam kratsi z eshopuZajeď si do bikeshopu a požádej je o výměnu představce (to je ten držáček) za jiný, s komfortnější geometrií. Ja jednou malem prejel na cyklostezce jednu kravu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky