Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Já mám taky 48 nohu a NIKDO, opravdu NIKDO nemá nárt širší než já (ok, trochu jsem zhubnul, tak možná připustím

existenci osob se srovnatelně širokým nártem), a kombinace obyčejných spd + boty specialized vel. 48 mi nedělá žádný

problém, kufry jsou tedy maximálně na kraji co to jen jde.
Ale měl jsem i takový turistický botky merida a ty byly sice jako papuče, ale taky podobně široký, tam skutečně škrtaly
botky o kliky když se daly kufry na kraj. Tak že by byly na vině botky?

gramnazi edit

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska v parku božský klídek, tak na každém rohu srnky a občasný biker je vůbec nerozhazi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hosi, nechal jsem se nerozvazne nakerovat do MTB od Treku a nejak se ukazuje, ze na to me pohodove pojizdeni z hospody do hospody mi nesedi jeho sportovni geometrie.

Mate nejaky tip, na zkraceny drzacek riditek? Ani nevim, jak se to spravne jmenuje, vim, ze me vysmejete, ale pomoc bych uvital. Pri jizde proste na riditka dosahnu jen za cenu velkyho predklonu, kterej mi neni prijemnej a tak bych potreboval riditka bliz u sebe...

Odkaz ke komentáři

Jel jsem v sobotu s kamarádem z Berouna do Prahy a najednou na cyklostezce vyběhl z lesa malý pes kamarádovi přesně rovnou pod kolo a ten ho na férovku přejel. Dal si u toho ještě málem na ústa a kdyby byl pes větší, šel k zemi stoprocentně. Tohle přece není normální, pes přejetej, kámoš ve stresu že přejel živého tvora a majitelka kouká jak péro z gauče co se to děje. Tímto protestuji proti volnému pobíhání psů po cyklostezkách a mimo vyhrazená místa vůbec !!! :furious:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...