Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

jsem si to myslel,akorát bych ji tam takto mít nemohl,na to jsem moc pacient :lol2:

máš koupit a přidělat košík a koupit fake bidon a v něm to vozit,bude to vypadat líp a nebude se taky špinit

Už na ní mám dávno pytlík jen nebyl čas, když jedu dál vezu pití a kravinky v batohu, tohle je jen kolem komína
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě k mýmu dotazu : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1193909

Dnes mi z Amuletu odepsali, že by asi bylo lepší (i ekonomicky) to přeházet a zkusit prodat rám s tlumičem. Furt mi ale vrtá hlavou, zda má cenu vynakládat peníze a energii do - v podstatě - downgradu? Vypadá to praštěně, ale přesto mě to hrozně láká ... :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Tak ještě k mýmu dotazu : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/?p=1193909

Dnes mi z Amuletu odepsali, že by asi bylo lepší (i ekonomicky) to přeházet a zkusit prodat rám s tlumičem. Furt mi ale vrtá hlavou, zda má cenu vynakládat peníze a energii do - v podstatě - downgradu? Vypadá to praštěně, ale přesto mě to hrozně láká ... :helpsmilie:

Pokud si chceš kola užít a pomůže Ti k tomu ocelový rám, tak nemůžeš moc přemýšlet ekonomicky.

Já si kola různě stavím a přestavuju a řeším to následovně. Pokud je komponent do cca. poloviny svojí životnosti, tak ho nechám a vyměním jen to co je potřeba, nebo to co CHCI. A pro CHCI u mě neexistuje ekonomická uvaha :-)

V Tvém případě bych udělal toto. Kup si ocelový rám. Přeskládej Spešla a jezdi. Po nějaké době uvidíš, co nakonec prodat :-)

Upraveno uživatelem schipe
Odkaz ke komentáři

Pokud si chceš kola užít a pomůže Ti k tomu ocelový rám, tak nemůžeš moc přemýšlet ekon

To je mi jasný, jen mám trochu strach, že ve finále můžu bejt zklamanej. Ale asi ne, vím co od ocele čekat, navíc jsou ochotný mi vyjít vstříc z hlediska geometrie, tak by asi mohlo klapnout.

Odkaz ke komentáři

To je mi jasný, jen mám trochu strach, že ve finále můžu bejt zklamanej. Ale asi ne, vím co od ocele čekat, navíc jsou ochotný mi vyjít vstříc z hlediska geometrie, tak by asi mohlo klapnout.

Jěstě zkus mrknout na rozzo.cz. Birec dělá luxusní rámy. Vše samozřejmě na míru! Cena je trošku jinde. Mám s ním nejlepší zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem psal jinde, kolo pro holku je už doma. Doufám, že bude pěkně překvapená až ji zítra přivezu z tábora a že se jí bude líbit.Dokonce i do cenového stropu jsem se vešel......10K. Taže super

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Brácha se už konečně rozhoupal pro kolo a našetřil asi 25 klacků" Nadchla ho tady ta Merida a Author, dnes je zkoušel a nemůže se rozhoupat, obě jsou prý super. Do kterého by jste šli vy? Já bych si třicet přidal a šel bych do jekylla, takže poradit nedokážu :lol2: No možná spíš ta Merida.....

http://www.axit.cz/K101854-merida_one-twenty_tfs_800-d-2010.html

http://www.axit.cz/K114899-author_era_1-0-2013.html

Odkaz ke komentáři

Koukali jste na Canyon? Vidim ze na 2014 udelali update na 27.5". Cena 1,400 euro je asi uz dost nad rozpocet, ale to kolo je uplne nekde jinde osazenim. 

nerve-al-6_c1008.png

Jakou potrebuje velikost ramu? Maji na webu ve vyprodeji L-ko, 2013 model za 1,150 euro.

CanyonNerve%20AL%206.02013.png

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl poprvé na Šmelcovně a byla to parádní projížďka. Z Brna přes Masec k Helenine studance (kde jsem uskvaril zadní destičky :-D), pak přes Javůrek a sup dolů na Šmelcovnu. Pak podél potoka po lesní cestě( nepojedeme po asfaltu jako masnaci :-D) a pes prigl zpet do Brna. Hodilo to něco přes 50km a bylo to fakt super! Určitě se tam ještě pojedu podívat.

P.S.: zahlidnul jsem tam černý G-Schocky a zaslech jistou vyzváněci melodii, kterou mám opet v hlavě ještě teď :-D

Nebyl to někdo odsud?

Upraveno uživatelem mr.BSE
Odkaz ke komentáři

krásně jsem se dnes projel,jel sem bez mojí polovičky takže jsem mohl trošku víc tomu dávat...počasí parádní,malin jsem se najedl cestou na šmelcu výbornej táč s meruňkama,pak latte v Bytýšce krásnejch 45km  dnes,už se těším na zítra :clap:

Odkaz ke komentáři

tak příště se přihlaš,zítra vyrážím určo zase s moji drahou,tak kdyby náhodou tak můžem pokecat :cheers:

já si vás maličko vybavuju,kolega měl tuším dres Acer a kola co jste měli jedno byla Merida že?tuším tvoje

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...