wave ceptor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 mám asi staré info.....on to furt střídá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Dneska jsem platil "jen dvě kila" za tři dráty, pohoda" Minule mě seřídily a servisovaly i středy prej :-) Jinak rozdíl je obrovskej, aspoň oproti tomu co jsem na kole v základu původně měl. Úplně jiná jízda, rychlejší, stabilnější. Tak někde rozdíl pomalu třinácti tisíc musí být znát...Já bych za ně jinak ty prachy taky nedal, ale kamarád, majitel jednoho krámu mě je nabídl za nákupku, a to se už nedalo odmítnout Roval je super, dávají je na Spešly, mrkni někde na testy, co s nimi dělají, dost dobrá záležitost.já mám ráfky DT Swiss Spline ONE1501 ....krásně lehoučké a nekroutí se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 pánové krásných 30 km tři velký piva a krásně vyplavenej adroš.. sakra proč já loni na tej bajk sral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 https://www.youtube.com/watch?v=C4z9evT3DGINejlepší předjížděcí manévr ever! Mikka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 DT Championy jsou dlouholeté stálice i u mne. Ještě mám někde kola kde mám DT 2,5mm , chtěl jsem si postavit nějaká kola na svých vlastních nábojích, vlastnoručně vyrobených.....jenom ořech jsem kupoval origo. Bylo to celkem fajn, ale ráfky jsem zvolil nějaké remerxy a ty nebyly nic moc. Ale fungují dodnes na GT zimním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 přemýšlí že si časem pořídím nějakej malej baťůžek na ježdění,co má kdo odzkoušeno?rád si poslechnu pro a proti,díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Osprey Raptor 14, naprostá spokojenost. Vozím ho pořád takže na kole nemám ani držák na bidon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 díky za tip,dívám se na něj,co mi moc nesedí je ten masivní bederák,ale na živo to nebude třeba tak hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 20140723_161036.jpg20140723_161049.jpg20140723_172938.jpgmno vidíš...paráda. Konečně si se hecnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 a citim se naprosto super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Vtipná reklama s Peterem... možná by teda bylo lepší, kdyby nemluvil, ale jinak je to velkej machr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 20140723_161036.jpg20140723_161049.jpg20140723_172938.jpgmoc pěkný,závidím ti to počasí,doufám že už zítra bude tady normálně ten plast za kazetou vycvakni,není tam k ničemu stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 bylo fakt nadherne dest se nam tu vyhyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 moc pěkný,závidím ti to počasí,doufám že už zítra bude tady normálně ten plast za kazetou vycvakni,není tam k ničemu stejněto mě napadlo i s odrazkama na kolech. Já tam tyhle věci prostě nemám rád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 tak nad tim jsem vubec nelremyslel..jak jsem to koupil tak jezdim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 to mě napadlo i s odrazkama na kolech. Já tam tyhle věci prostě nemám rád....vidíš,toho jsem si vůbec nevšiml tak odrazky chápu je to kvůli bezpečnosti........taky bych je ale nesnesl ,musí stačit reflexní věci a blikačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Taky tak Dneska jsme vzali štípačky a plast lítal vzduchem a že ho tam je... Asi nějáký EU směrnice idiotitak nad tim jsem vubec nelremyslel..jak jsem to koupil tak jezdim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 moc pěkný,závidím ti to počasí,doufám že už zítra bude tady normálně ten plast za kazetou vycvakni,není tam k ničemu stejněnáhodou je, neteři se na scottu dostal řetěz mezi kazetu a ten plast suprově se tam hryznul že nešel ani tam ani zpátky, hoši takhle běsnit švaru když ho nemohl vytrhnout jsem ještě neviděl, snad ani když mu ta jeho banda dělníků udělá někde průser............. no můj pohled na něj k nezaplacení.......................to jsem se pobavil, a pak na firmě to rozerval s pomocí kombinaček....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) náhodou je, neteři se na scottu dostal řetěz mezi kazetu a ten plast suprově se tam hryznul že nešel ani tam ani zpátky, hoši takhle běsnit švaru když ho nemohl vytrhnout jsem ještě neviděl, snad ani když mu ta jeho banda dělníků udělá někde průser............. no můj pohled na něj k nezaplacení.......................to jsem se pobavil, a pak na firmě to rozerval s pomocí kombinaček.......mno..ani pak lepší sundat zadní kolo než se s tím mořit? spineshank: já to všechno vorvu hned...a mám klid Upraveno 24. července 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky