Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Už jsme tady jak v divoké Africe, aspoň tento styl kradení kol tam byl velmi populární :frusty:

http://www.novinky.cz/krimi/345424-lupic-ukradl-cyklistovi-kolo-za-sto-tisic.html

vozím sebou permanentně pepřovou tekutou střelu..myslím ale, že bych ji nestačil vyndat.. :gun_bandana:

zde je výhoda těžších jezdců...ty z kola jen tak někdo nesejme :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...už jsme doma. Kucí, pokud si najdete čas, zajeďte si do Rychlebek a dejte si trail Superflow....ještě teď mám rohlík na hubě a tvrdím, že jsem nikdy nic lepšího nejel. Děcka byly nadšené a i žena spokojená. Jde to i na hardtailech úplně v klidu. Stovky klopenek!

Mladší v 10 letech sjela na 24" dětském kole i ty zeleně značené...ale superflow, to je jeden velký endorfínový zážitek, nakažlivý jak ebola. Příští víkend budou otevírat další traily a to i pro prcky. Zázemí na základně je moc fajn...už se těším na příště.

No super, hezky jste se měli :-) musim si sakra najít čas, musí to tam být super...

Odkaz ke komentáři

Dík Bedjasson, mistrovské dílo ten Jekyll :wub:  Berte mě prosím s rezervou kluci, ale již delší dobu mě fascinuje. K té Leftyně, tady ty výhody kluci vysvětlují, ale samozřejmě každá věc má své pro a proti, já ji na kole nikdy neměl, něco málo jsem se na ní projel, no a jo, bavila mě moc, ale nejsem si úplně jistý, jestli bych ji chtěl" Jízdní vlastnosti jsou super, a servis už nejsou rány co bejvaly, ale asi by mě chyběla jistota, já měl při té krátké projížďce blbej pocit, že se to zlomí.....Což je blbost, že ano :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...