African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Už jsme tady jak v divoké Africe, aspoň tento styl kradení kol tam byl velmi populární http://www.novinky.cz/krimi/345424-lupic-ukradl-cyklistovi-kolo-za-sto-tisic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 tak tohle bylo naštěstí jen bahno. Jedním kouskem hodně tvrdý čokolády jsem dostal mezi helmu a brýle, chuťovka.Dneska jedu zas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Už jsme tady jak v divoké Africe, aspoň tento styl kradení kol tam byl velmi populární http://www.novinky.cz/krimi/345424-lupic-ukradl-cyklistovi-kolo-za-sto-tisic.htmlsekat ruce takovejm zmrdům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 tak tak..svinstvo co se deje, kdyz ti ukradnou bajka z podprdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Ke gripům. Já mám nově tyto a prozatím to vypadá moc dobře. Dělají je ve dvou velikostech a jsou fakt pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Už jsme tady jak v divoké Africe, aspoň tento styl kradení kol tam byl velmi populární http://www.novinky.cz/krimi/345424-lupic-ukradl-cyklistovi-kolo-za-sto-tisic.html vozím sebou permanentně pepřovou tekutou střelu..myslím ale, že bych ji nestačil vyndat.. zde je výhoda těžších jezdců...ty z kola jen tak někdo nesejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Ke gripům. Já mám nově tyto a prozatím to vypadá moc dobře. Dělají je ve dvou velikostech a jsou fakt pohodlné.tyhle jsou super,hodně lidí je vozí a spokojený jsou hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 tyhle jsou super,hodně lidí je vozí a spokojený jsou hodně Jo, jsem zvědavý jak se osvědčí, dnes jdu testovat :-). Několik předchozích let a kol jsem měl dá se říct obyč Ritchey a rohy k tomu. Pro mě tedy zásadní změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 mám teď známou v Německu tak zvažuju jestli nezkusím tyto gripy,SQLab je špička kdyby měl někdo zájem třeba??http://www.sq-lab.com/en/sqlab-products-en/sqlab-grips-en/sqlab-711-mx-grip-bicycle-en.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ...už jsme doma. Kucí, pokud si najdete čas, zajeďte si do Rychlebek a dejte si trail Superflow....ještě teď mám rohlík na hubě a tvrdím, že jsem nikdy nic lepšího nejel. Děcka byly nadšené a i žena spokojená. Jde to i na hardtailech úplně v klidu. Stovky klopenek!Mladší v 10 letech sjela na 24" dětském kole i ty zeleně značené...ale superflow, to je jeden velký endorfínový zážitek, nakažlivý jak ebola. Příští víkend budou otevírat další traily a to i pro prcky. Zázemí na základně je moc fajn...už se těším na příště.No super, hezky jste se měli :-) musim si sakra najít čas, musí to tam být super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Tam to vypadá krásně! Jen škoda, že to mám 3-4 hodiny jízdy. To už by chtělo naplánovat i s přespáním :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 zavidim,taky bych tam rad nekdy vyrazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ja ted cumim na singltreky.cz a od Prahy vse minimalne 140km bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Ty Rychlebky musej bejt super, budu muset někdy vyrazit:-) JÁ dneska takhle a gripy na fotce doporučuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ja si nasel Javornik , tam toho je taky mraky . Cili bud jeste letos nebo pristi rok dam to . Pak chci zkusit Singl pod Smrkem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ja chci neco u plzne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Přišla SMS, ze si mám jet zitra pro šlapky, bude tuning youchů:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Zkuste mi prosím někdo vysvětlit v čem je výhoda Lefty oproti klasický left/right vidlici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 koukam, ze lefty hybe svetem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Dík Bedjasson, mistrovské dílo ten Jekyll Berte mě prosím s rezervou kluci, ale již delší dobu mě fascinuje. K té Leftyně, tady ty výhody kluci vysvětlují, ale samozřejmě každá věc má své pro a proti, já ji na kole nikdy neměl, něco málo jsem se na ní projel, no a jo, bavila mě moc, ale nejsem si úplně jistý, jestli bych ji chtěl" Jízdní vlastnosti jsou super, a servis už nejsou rány co bejvaly, ale asi by mě chyběla jistota, já měl při té krátké projížďce blbej pocit, že se to zlomí.....Což je blbost, že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky