spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Darkovičky u Hlučína :-)tam to neznám,jen sem použil google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Do jetého karbonového pevňáka bych nešel. Za 40 tis. už může pořídit nějakého fulla, když ukecá nějakou slevu a to není zas takový problém. Kamarádi, co mají karbonové pevňáky stejně pošilhávají po celopéru.Můj názor je ten, že karbonový rám je pro ambiciozní sportovní jezdce a to ještě na XC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Jetej karboš je určitě velké riziko, taky je otázka proč ho po necelé sezóně prodává, osobně bych do toho nešel The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Tak u mě bohužel špatně, i po dotažení tam byl vakl, vydřený nějáký pouzdra, takže se odeslali na reklamaci :-( Prodejce mě říkal, že jich prodal celkem dost i profesionálním jezdcům, a v pohodě, prý asi špatná várka, což by se stávat nemělo. Dá mě slevu na nákup dalšího zboží a pokuď se ještě jednou vysypou po vrácení z reklamace, vrátí mi peníze, připadne mi to jako férovej přístup. To Bedjasson: Kolem mě kluci lítaj na držku z carbonem docela často, ale neznám jedinýho z nich, že by poslal kolo na rentgen, to už mluvíš spíš taky o trochu profesionálnější skupině jezdců, ne? myslím že oboje spotřebka,takže bych to tak neřešil,ale pocitově mi ty sainty sedí víc.....po čase koupíš jiný,jde jen o to aby to nebylo jak psal Afri s těma jeho...jsem zvědavej jak se budou chovat až mu je poladí Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Kdyby to byl nějakej letitej carbon.rám tak bych do toho nešel,ale ono je to vcelku nový kolo,takže si myslím že by tam neměl být problém,ale určo bych to nechal prohlídnout někde poblíž,myslím že těch pár kaček za to stojí a určo sepsat nějakou smlouvu jak říká Bedjasson Samo je tu druhá otázka že za tolik peněz už se dá sehnat i rozumnej full,ale to si musí řešit ten kdo jej kupuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Já osobně se jetého karbonového rámu nebojím. Takhle jsem svým kolegům v práci pořídil jeté 4 silničky a 2 horské fully. Opravený rám jde poznat, stejně tak vetší poškození. Bohužel co nejde poznat jsou mikrotrhliny, které u karbonu můžou vzniknout nárazem. Ale za celou dobu, co jezdím karbon, jsem s tímto potíž neměl. Pokud se časem objeví prasklina na karbonu, tak jde velmi dobře opravit!!! S lepším výsledkem než ALU a ocel. V mém okolí není o opravované rámy nouze - většinou horské - a jezdí v zátěži nonstop celý rok. Za mě jetý karbon ano, když nejsou prachy na nový. Jen důkladná prohlídka - klidně v servisu, pokud si nejsem jistý - a dobrá smlouva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 narazil jsem na krásnej full,kdyby někdo sháněl komu se líbí...on už určo ví http://www.cyklobazar.cz/inzerat/321536/-novy-intense-carbine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Dotaz na zdejší odborníky, nač si dát pozor při koupi jetého kola s carbon rámem. Má to nějaká specifika?V mém okolí není žádnéj odborník, nás většinou jen zajmá co kde na trase točí :-)taky vcelku super bike,jen teď koukám na to co se nabízí na cyklobazaruhttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/320826/giant-trance-x-29er-2-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ještě něco pro Bedjassonahttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/320753/kultovni-full-maverick-durance-top-komponenty/ a hodně zajímavá až podezřelá nabídkahttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/319596/speialized-epic-sworks-xtr-29er-model-2013-red-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ještě něco pro Bedjassonahttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/320753/kultovni-full-maverick-durance-top-komponenty/ a hodně zajímavá až podezřelá nabídkahttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/319596/speialized-epic-sworks-xtr-29er-model-2013-red-black/Ta sedlovka na tom Mavericku je brutální, nemění se výškou jezdce geometrie? Já ze svojí váhou bych tam musel mít počítám lešenářskou trubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Spineshank- s panem z Ostravy jsem v kontaktu , kolo krasny, ale treba ty kola me prijdou jako rozpoctovky. A vidli bych taky dal jinou. Premyslim, premyslim. Nevim proc, ale momentalne me vice laka to IQ.tl Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 tak mě to přišlo jako zajímavá nabídka,je jasný že kdyby si to člověk vybíral sám volil by jiný věci,ale vcelku je to slušnej setupnebo zkusit koupit bez vidle a kol,někdy taky na to někdo kývne IQ taky super,musíš vědět sám který je srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ta Intenska se me libi strasne, ale dost lidi si stezuje na kvalitu - dostanes ranku kaminkem a loupe se barva, vule v cepech a meka zadni stavba. Sam prodejce toto dostal jako nahradu za jiné, které mělo ,,krivej´´ zadek. Je me jasny, ze na netu najdes narky a problémy s kazdou značkou,ale zas je to za dost penez no:) ?Laka me. A je taky jasny, ze s tim setupem co to prodava se bude jezdit skvele a nemuselo by se na to sahnout.Zase na druhou stranu bike mam, takze muzu v klidu jezdit, sezona se pomalu chyli ke konci, nikdo nevi, zda bude nadchazejici zima tak mirna jako loni, aby se dalo jezdit. Vetsina uz představila modely 15, tak je mozny ze se narazi na nejakou super nabidku na 14... No uvidíme, je to peklo .tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Moje letošní kilometry, vím že pro někoho to je jako prd ale já jsem spokojenej, doufám že ještě něco přibude bude li času a počasí The Tap Tap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Bedjasson-ses hodnej. Ale problem by nemel byt,protoze kolo je funglovka.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ta Intenska se me libi strasne, ale dost lidi si stezuje na kvalitu - dostanes ranku kaminkem a loupe se barva, vule v cepech a meka zadni stavba. Sam prodejce toto dostal jako nahradu za jiné, které mělo ,,krivej´´ zadek. Je me jasny, ze na netu najdes narky a problémy s kazdou značkou,ale zas je to za dost penez no:) ?Laka me. A je taky jasny, ze s tim setupem co to prodava se bude jezdit skvele a nemuselo by se na to sahnout.Zase na druhou stranu bike mam, takze muzu v klidu jezdit, sezona se pomalu chyli ke konci, nikdo nevi, zda bude nadchazejici zima tak mirna jako loni, aby se dalo jezdit. Vetsina uz představila modely 15, tak je mozny ze se narazi na nejakou super nabidku na 14... No uvidíme, je to peklo .tlkup LV a máš pokoj,teď je jeden 301 v rawu na BF je pravda že sezona diky počasí stojí za prd,takže by se vyplatilo počkat na tu správnou nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 v tom vasem vlakne LV? Co za nej?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 cenu v inzerátu nemá,zkus mu napsat tady kontakt Telefon: 722787989Email: gomez35 (zavinac) seznam.cz Prodám nový rám Liteville 301 v originálním balení.Liteville 301 MK11 version 2velikost Mbarva RAWtlumič Fox Float CTDzdvih 140mm (možno i 160mm)hlavové složení Syntace Variospin ? 1,5 stupněpevná osa 142×12mmsedlová objímkaDetailní popis rámu + geometrie:http://www.liteville.de/t/22_29.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Moje letošní kilometry, vím že pro někoho to je jako prd ale já jsem spokojenej, doufám že ještě něco přibude bude li času a počasí The Tap Tapza mě paráda, já letos začal o měsíc později, plus 3týdny servis a asi o dva měsíce skončím dříve , takže mám je nějakých 1200km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) cenu v inzerátu nemá,zkus mu napsat tady kontakt Telefon: 722787989Email: gomez35 (zavinac) seznam.cz Prodám nový rám Liteville 301 v originálním balení. Liteville 301 MK11 version 2velikost Mbarva RAWtlumič Fox Float CTDzdvih 140mm (možno i 160mm)hlavové složení Syntace Variospin ? 1,5 stupněpevná osa 142×12mmsedlová objímka Detailní popis rámu + geometrie:http://www.liteville.de/t/22_29.htmlTady má ještě seskládanou 901 http://www.dolekop.com/fotky/75277-liteville-901-hammerschmidt Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky