Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo pichl si kolo pak nemel do ceho pichnout tak profoukl pracku..

Ty buď rád, že jsem v sobotu něco nepíchl do Tebe, jak jsi tam ležel pod pípou.S tím kotníkem bys daleko neutekl

Odesláno

fuj ty kance..mas doma manzelku ne?

tak to co Tě napadlo tak to tedy určitě ne! Ale ležel tam dranžírák jak si Kat krájel tu tlačenku............. B)

Odesláno

Hrubá skála. Spal jsi na tom zámku?

My tam měli kdysi management meeting, záchody na konci chodby, sprchy jsme našli až druhý den a na pokoji pisoár s teplou vodou.

A v noci nám nějakej chytrolín vymyslel bojovku ať se zas neožerem, šli jsme s baterkou hledat kešky.

Ale příroda nádherná. A život je o zážitcích :-)

• Dát hlas 1
Odesláno

Hrubá skála. Spal jsi na tom zámku?

My tam měli kdysi management meeting, záchody na konci chodby, sprchy jsme našli až druhý den a na pokoji pisoár s teplou vodou.

A v noci nám nějakej chytrolín vymyslel bojovku ať se zas neožerem, šli jsme s baterkou hledat kešky.

Ale příroda nádherná. A život je o zážitcích :-)

nespali jsme tam,byli jsme kousek vedle ubytováni a jezdili dva dny nahoru a dolů,byl to pořádnej záhul,ale neprostá paráda,hlavně ty sjezdy to bylo super,výjezdy to už tak super nebylo :lol2: 

Odesláno

.. a v jakym rozmeru ste si dali pizzu? 26'' 27,5'' bo 29er :-D jinac fotky hezky..

dal jsem klasiku 26" pizzu,ale jeden kousek jsem dal do placu.....do 29"mohl jít kámoš se Scalpelem,ale dal si těstovinu :lol2:

řezák ale vcelku dobrej,bodl na vytrávení :cheers:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem konečně nahrál video ze Single Tracku v NMNM, konkrétně černá. 

Chytli jsme asi to nejhorší počasí  :lol2:  Vyjížděli jsme v dešti, terén totálně podmáčenej. Všechno klouzalo a ujiždělo... navíc den předtím nějaký pivo, takže to bylo opravdu náročný. 

Video jsem místy zrychlil a vystříhal zaběry na mou zadnici  :lol2:  Ale i tak se tam občas objeví  :clap:

Co se týče té černé, tak je opravdu náročná (zvlášť v tom počasí, které jsme měli). Hlavně na ty sjezdy vyskládané z kamenů, které byly šikmý jako střecha a totálně mokrý (nikdo z nás si netroufnul to sjet).

Když to shrnu, tak krajina překrásná, jezdilo by se až do aleluja. Nám to jen zkazilo počasí, který udělalo z krásného terénu pořádnou výzvu pro kola i jezdce.

P.S.: video editor ze mě nikdy nebude  :lol2:  Kamera půjčená (nějaká čína z ebay) a záběry taky nejsou buhví co... ale aspoň pro ilustraci to stačí :-)

Ještě přihodím pár dokumentačních fotek :

post-32824-0-44173000-1412625436_thumb.jpg

post-32824-0-86777300-1412625437_thumb.jpg

post-32824-0-67455700-1412625439_thumb.jpg

post-32824-0-83062900-1412625440_thumb.jpg

post-32824-0-13404200-1412625442_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mr.BSE
Odesláno

pěkný video :cheers: s tím počasím jste to měli fakt na pěška,ale co mám info je to tam s tím podkladem prýc vcelku napikaču a blato se tam drží hodně i když nezaprší moc

Odesláno (upraveno)

Aha, tak je možný že to tam dlouho vysycha, ale tentokrát to byly fakt vodní radovánky :-D

Zato vám to počásko vyšlo líp a sešli jste se v moooc pěkný sestavě kol :cheers: ten kousek s bílou vidli je mnamozni :-)

Upraveno uživatelem mr.BSE
Odesláno

počasí opravdu parádní bylo,jj sestava byla výborná,byla sranda,všichni ve zdraví vše přežili...co víc si přát :cheers:

příště přidáme minimálně den na víc,je tam toho tolik na ježdění a vidění,ale musím dát teleskop,je to pak mnohem pohodlnější v těch kalupech dolů :clap:

kamera je super,taky by mě zajímaly záběry z toho jak jsme jezdili....někdy to bylo fakt šílený  poslat to někam a čekat jak se tam člověk srovná :clap:

Odesláno

Aha, tak je možný že to tam dlouho vysycha, ale tentokrát to byly fakt vodní radovánky :-D

Zato vám to počásko vyšlo líp a sešli jste se v moooc pěkný sestavě kol :cheers: ten kousek s bílou vidli je mnamozni :-)

no pěkne jsi na třetí minutě záznamu vystoupil,

Odesláno

Napadlo me presne to same! :) Zrovna jsem zkousel gopro na sedlovku s otocenim dozadu, na lidi za mnou, ale otocit ji pred sebe me nejak vubec nenapadlo. Taky zkusim, je to zajimavy uhel pohledu pres riditka a vidlici.

Odesláno

no pěkne jsi na třetí minutě záznamu vystoupil,

Přední kolo se seklo mezi dva kameny, vidlice šla skoro nadoraz a já jsem mohl mezi pulkama klidně stipat kolejnice

Naštěstí jsem se stihnul vycvaknout

Odesláno

S tou vidlici to myslíte jako že je měkká, že bych měl prifouknout?

A k tomu umístění... Kdyz jsem ji dál na řídítka l, tak to bylo takový neurcity... Člověk neměl představu o prostoru (nevím jak to říct jinak :-D). Takto je tam aspoň nějaký pevný bod a ještě je viděl práce vidlice. Škoda toho šustění jak jsem vždycky zachytil levou nohou... Při příště to chce víc si vyhrát s přesnou pozicí

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...