TLD Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Jsem z tech Vasich svetel a blikátek zblblej, ze to asi taky poridim a zkusim nejakej nocni vyjezd do lesa:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 A proc ne :-) co je na tom spatneho.v poho já to napsal hlavně v souvislosti s tím placeným spamem od Gustafa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Jsem z tech Vasich svetel a blikátek zblblej, ze to asi taky poridim a zkusim nejakej nocni vyjezd do lesa:)tlto tady z nás za chvíli bude úplný noční komando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 já nikam ve tmě nejedu bych se ztratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Takovej noční výjezd do lesa má hodně do sebe, mimo klasické světlo, doporučuji i čelovku, speciálně na sjezdy Včera jsem viděl hromadu lesní zvěře, v tomto období radost v noci jezdit, dokonce za mnou chvilku i něco běželo a mručelo, až jsem s toho měl trochu bobany, asi vlkodlak Jsem z tech Vasich svetel a blikátek zblblej, ze to asi taky poridim a zkusim nejakej nocni vyjezd do lesa:)tl Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ciwe, budem tak vosvetleny a blikat, ze na nas pristane vrtulnik :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Night riders:-) Dneska se nedostanu, ale zejtra po setmění zas vyrazim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 jj jak píše Afri,světlo a čelovka je asi ideál mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak prima, celovku mam slusnou, něco dokoupim a zkusim to:)Jen aby mne nejaka neprilitla z posedu, doufam, ze je to trkne, když svitim, ze nejsem svine:)Ja každý rano okolo sesty chodim do lesa s hafanama a zviratek potkavam taky hodne.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ciwe, budem tak vosvetleny a blikat, ze na nas pristane vrtulnik :-D :-D :-Dtak ty určo s těma hafo fizikama co si nám tu včera postoval v tom spamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 :-D njn..jedna je k hovnu..ale 4..to je neco :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Gustaf bude jak kamion od Coca Coly:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 ciwe, 4x postnutej prispevek a Fizik ma reklamu jak hovado :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 to jo,na mě takový věci působí naopak,to je jak reklamy vkládaný...pak se snažím ty věci a značky nekupovat a ignorovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Tak co kluci, jdeme na to....venku tedy nic moc, ale nedá se nic dělat, dnešní plán 60 km a uzavření tří krásných hospůdek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 já asi dnes ne...lije tady od rána v kuse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Tady taky pršelo a docela zima, musel jsem se vrátit pro spodky :-) ale teď už po dešti, sjezdy na mokrém listí mají neuvěřitelnou šťávu, moc mě to baví, 7 km do první hospody, pohoda, škoda, že jedu sám, všichni členové expedice se včera ožrali, snad mě dojedou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 (upraveno) :lol2: , všichni členové expedice se včera ožrali, snad mě dojedou :lol2: to je skupina, mě z nich snad trefí............... :lol2: Upraveno 8. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 ciwe..tady dnes celej den azuro..tak jsem se namisto bajku opet venoval drevu..a zitra to mam stejny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Gustaf, ty snad musis vytapet cely mesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky