Hasňa Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Já štítek nemám. A nikdy jsem neměl. A vypadám, jak žalud, to asi jo. Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Děkuji všem za rady, vlákno zde budu sledovat i nadále.Každopádně jsem zatim vše vyřadil z výběru a vede u mě full Trek od Františka Doufám že se na jaře uvidíme (jak s F. tak kolem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 jeste snad tenhle ghost ;-) http://www.vipceny.eu/29/ghost-se-2950-red-blk-blk/ ale full je full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 jeste snad tenhle ghost ;-) http://www.vipceny.eu/29/ghost-se-2950-red-blk-blk/ ale full je fullUrčitě lepší volba než nějakej Amulet :-) každopádně Trek of Františka je asi nejlepší volba' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 a pak vás budu moct štvát Jekylem co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 a pak vás budu moct štvát Jekylem co?Dobře ty kluku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 pujdes do jackylla?hmmm..dalsi velkozdvizak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 nene, jen jsem si chtěl popíchnout Afričana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 a co mas v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 pokukuju po 27,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 treba 30'' ale co za bajka? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 nechvátej na mě jo? .. hodinky si vybíram dva a půl roku woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 pokukuju po 27,5Ano Nemýlil na 27,5 je skvělá volba :-) mrkví i na Trigerra, není to taková koza a bbude s ním také velká zábava' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 nechvátej na mě jo? .. hodinky si vybíram dva a půl roku woea ta koloběžka už dopadla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 ne, a tak je to u mě vždycky...možná bude na jaře koloběžka a kolo odložim na další jaro hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Já štítek nemám. A nikdy jsem neměl. A vypadám, jak žalud, to asi jo. taky se hlásím Hasňo,žalud číslo 2 ...né dělám si srandu,vypadám v ní dobře ..né dělám si srandu samo ....bezpečnost na prvním místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 a co mas v merku?Franta bude po TLD v LV klubu,ale ještě o tom neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Snad né.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 spine mi ho koupis jo?no v tom pripade jo..moje takova neprekonatelna hranice pro kolo je 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 spine mi ho koupis jo?no v tom pripade jo..moje takova neprekonatelna hranice pro kolo je 50ještě trochu přišetřiš a máš rám to je dobrej základ pak budeš dále šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky