Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Když chci kvalitu skladem (navzdory umrněnému českému trhu), jdu ke Štěrbovi. Někomu tam vadí blazeovaná obsluha, ale tu dospělý člověk prorazí úsměvem.

Uz jsem tu zadna "moudra" vypoustet nechtel, ale tohle mi nedava jinou moznost nez reagovat.

1) Sterba ma temer dvojnasobne ceny, nez ktere se jsou bezne na netu (jinak samozrejme chapu, ze kamenny kram ma pravo byt o neco drazsi nez ty internetove).

2) U Sterby by Ti s klidem prodali uplne cokoli - absolutne je jim jedno, ze Ti kolo nevyhovuje velikosti, helma tlaci...

3) Zkusenost kamarada: kupoval u nich bundu, boty a pedaly, celkem to bylo za 10-15 kKc (nepamatuju si to presne). Jeli jsme pak na vikend do Krusnych, kamarad si rano privstal, ze si namontuje nove padaly a kufry na boty. Oba pedaly byly prave, vratil tedy puvodni, ze byl stejne zvedavejsi na nove boty. Ale ejhle, kufry byly kazdy jiny. Ten atypicky byl mozna CrBr, tezko rict, ale nacvaknout nesel. A pristi tyden u Sterby omluva? Ale kdepak. Vazenej pane,v tech objemech se neda zkontrolovat uplne vsechno...

4) Pravdepodobne tomu tam ti frajirci rozumi, ale tento fakt rozhodne nikterak neprospeje beznemu zakaznikovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystám se na Colnago CX-1, pevně věřím, že budu spokojený. Zatím jsem jezdil na horských kolech, silniční bude zřejmě veselejší. Jen se trochu bojím, aby mě nějaký magor nepřehlédl a neudělal ze mě na silnici placku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Chystám se na Colnago CX-1, pevně věřím, že budu spokojený. Zatím jsem jezdil na horských kolech, silniční bude zřejmě veselejší. Jen se trochu bojím, aby mě nějaký magor nepřehlédl a neudělal ze mě na silnici placku.

Jj, tohle idealni entry model. Ono Te to take treba nebude bavit, takze by byla blbost na zacatek kupovat neco poradnyho :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Jj, tohle idealni entry model.  

To doufám.  Ještě zvažuju Battaglin C14 na SRAMU Red. Přiznám se, že se mi líbí víc, ale musel bych si ho dovést a servis by byl problém.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Uz jsem tu zadna "moudra" vypoustet nechtel, ale tohle mi nedava jinou moznost nez reagovat.

1) Sterba ma temer dvojnasobne ceny, nez ktere se jsou bezne na netu (jinak samozrejme chapu, ze kamenny kram ma pravo byt o neco drazsi nez ty internetove).

2) U Sterby by Ti s klidem prodali uplne cokoli - absolutne je jim jedno, ze Ti kolo nevyhovuje velikosti, helma tlaci...

3) Zkusenost kamarada: kupoval u nich bundu, boty a pedaly, celkem to bylo za 10-15 kKc (nepamatuju si to presne). Jeli jsme pak na vikend do Krusnych, kamarad si rano privstal, ze si namontuje nove padaly a kufry na boty. Oba pedaly byly prave, vratil tedy puvodni, ze byl stejne zvedavejsi na nove boty. Ale ejhle, kufry byly kazdy jiny. Ten atypicky byl mozna CrBr, tezko rict, ale nacvaknout nesel. A pristi tyden u Sterby omluva? Ale kdepak. Vazenej pane,v tech objemech se neda zkontrolovat uplne vsechno...

4) Pravdepodobne tomu tam ti frajirci rozumi, ale tento fakt rozhodne nikterak neprospeje beznemu zakaznikovi.

Děkujeme za příspěvek ó moudrý :)

1) Asi jo. Ale já oblečení na netu kupuju nerad. Mam 175cm a skoro metrák (nemůžu za to, činku sem viděl naposled snad před deseti lety, ale vono to v práci roste tak nějak samo - a kus je taky špek, to roste taky tak nějak samo :)). A Štěrba má dobrý značky.

2) No, psal jsem, že s obsluhou je tam trochu potíž. Mě nikdy hovadinu neprodali. S oblečením se vždy ochotně zamysleli, co by mohlo být dost krátké/široké. Kolo jsem tam nikdy nekupoval, ačkoli počátkem devadesátých jsem pokukoval po Colnagu. Chodím tam pro oděvy a doplňky (blikačky, pumpičky, bombičky, babičky...).

3) Jo, tomu věřim, omluvu bych od nich nečekal. Ale zase byli vždy ochotni obkjednat i nestandard a nepyskovat, když to pak člověk nechtěl.

4) Jo, asi kafku i oškubou. Ale já tomu taky doopravdy nerozumim. A neškubou mne.

Jestli Milis vypadá aspoň trošku jako jeho avatar, nebál bych se o něj :)

Odkaz ke komentáři

Jj, tohle idealni entry model. Ono Te to take treba nebude bavit, takze by byla blbost na zacatek kupovat neco poradnyho :smile_anim:

Nedej se zvyklat, Columbe! Když jsem ještě fotil, četl jsem kdesi článek o nákupu stativu a hlavy. To se dá pořídit buď (a teď mě nechytejte za čísla) za USD 500, nebo za 800. Za 500 koupíte rovnou to nejlepší. No a 800 je součet, když si nejdřív pořídíte Manfrotto za 300 :) V životě není čas na kompromisy!

BTW: mam Manfrotto.

Odkaz ke komentáři

Děkujeme za příspěvek ó moudrý :)

1) Asi jo. Ale já oblečení na netu kupuju nerad. Mam 175cm a skoro metrák (nemůžu za to, činku sem viděl naposled snad před deseti lety, ale vono to v práci roste tak nějak samo - a kus je taky špek, to roste taky tak nějak samo :)). A Štěrba má dobrý značky.

2) No, psal jsem, že s obsluhou je tam trochu potíž. Mě nikdy hovadinu neprodali. S oblečením se vždy ochotně zamysleli, co by mohlo být dost krátké/široké. Kolo jsem tam nikdy nekupoval, ačkoli počátkem devadesátých jsem pokukoval po Colnagu. Chodím tam pro oděvy a doplňky (blikačky, pumpičky, bombičky, babičky...).

3) Jo, tomu věřim, omluvu bych od nich nečekal. Ale zase byli vždy ochotni obkjednat i nestandard a nepyskovat, když to pak člověk nechtěl.

4) Jo, asi kafku i oškubou. Ale já tomu taky doopravdy nerozumim. A neškubou mne.

Jestli Milis vypadá aspoň trošku jako jeho avatar, nebál bych se o něj :)

Ach jo, Teatime. Cekal vasnivou diskuzi zakoncenou peprnymi vyrazy casem promazanou moderatory a nakonec tohle. Takova v zasade souhlasna reakce. Za me ale opravdu Sterba never more.

Odkaz ke komentáři

Ach jo, Teatime. Cekal vasnivou diskuzi zakoncenou peprnymi vyrazy casem promazanou moderatory a nakonec tohle. Takova v zasade souhlasna reakce. Za me ale opravdu Sterba never more.

Zase sem zklamal. Sorry, no, já sem prostě lůůzr :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Pokud člověk přesně neví co mu v oblečení sedí, tak ho objednávat na kolo opravdu nemá smysl.

Colnago je super, ale český dovozce je osel. I kdybych ho chtěl koupit (jako že na něj nemám) tak bych si ho od někud dovezl. U dovezeného kola je servis prakticky stejný jako u kupovaného zde, při koupi takto drahého kola bych se tím neřídil. Jediný průser je reklamace. Kolo na zkoušku bych si taky představoval jinak než tyto dva stroje :D Nebo bych si ho napřed aspoň půjčil na zkoušku.

Odkaz ke komentáři

Pokud člověk přesně neví co mu v oblečení sedí, tak ho objednávat na kolo opravdu nemá smysl.

Colnago je super, ale český dovozce je osel. I kdybych ho chtěl koupit (jako že na něj nemám) tak bych si ho od někud dovezl. U dovezeného kola je servis prakticky stejný jako u kupovaného zde, při koupi takto drahého kola bych se tím neřídil. Jediný průser je reklamace. Kolo na zkoušku bych si taky představoval jinak než tyto dva stroje Posted Image Nebo bych si ho napřed aspoň půjčil na zkoušku.

Pítrisu - nser mě, Piňarelo - jdu si nalít - kolům zdar

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jestli k tomu něco můžu - u Štěrby jsem utratil asi 150t za kola + nějaký hadry a byl jsem maximálně spokojený - je to komorní krámek s individuálním přístupem, prostě žadná hyper super krávovina = pokud tam člověk nemele krávoviny tak se nedočká stejné zpětné vazby

Naopak v PekSportu alias Intersportu alias Specialized to je trošku smutnější - naposledy jsem tam byl, když to byl Intersport a pokud tam je stále 50% pubertálního personálu tak je to fakt šeď a nuda

*cyklistice zdar - já už na to kadím :)

Odkaz ke komentáři

To doufám.  Ještě zvažuju Battaglin C14 na SRAMU Red. Přiznám se, že se mi líbí víc, ale musel bych si ho dovést a servis by byl problém.

Mám silničního Skotta addict limited na red sram a můžu doporučit. Pokud by se ti nějakej zalíbil , umím domluvit -20 %.

S tou bezpečností na silnicích, nic moc, skoro bych ti asi poradil, drž se radši horského kola. I když, letos zatím docela vpohodě a připadá mi, že jsou řidiči nějak ohleduplnější, vloni jsem měl párkrát na mále.

Odkaz ke komentáři

... sa musim pochvalit, prave som si doniesol domov nove Elixiry R :thumbsup_anim: ... nahradia moje stare Hayes MAG, nemenil by som, ale nedavno hned po jednom vylete zrazu odisiel mastercylinder v pake, proste nieco ruplo, paka nadoraz a piestiky sa ani nepohli ... dnes ze skocim po tie brzdy len so zadnou brzdou (ktora obcas sakra vibruje celou zadnou stavbou, nastastie Reynolds 853 nieco znesie) a zazrak, predna je zase funkcna a v povodnej polohe ... kazdopadne riskovat kolaps paky znovu nebudem, Elixiry uz cakaju v krabici na stole

Posted Image

... a casom snad sem zavesim svojho ocelaka v celej svojej "krase" :)

Odkaz ke komentáři

... sa musim pochvalit, prave som si doniesol domov nove Elixiry R :thumbsup_anim: ... nahradia moje stare Hayes MAG, nemenil by som, ale nedavno hned po jednom vylete zrazu odisiel mastercylinder v pake, proste nieco ruplo, paka nadoraz a piestiky sa ani nepohli ... dnes ze skocim po tie brzdy len so zadnou brzdou (ktora obcas sakra vibruje celou zadnou stavbou, nastastie Reynolds 853 nieco znesie) a zazrak, predna je zase funkcna a v povodnej polohe ... kazdopadne riskovat kolaps paky znovu nebudem, Elixiry uz cakaju v krabici na stole

.. a casom snad sem zavesim svojho ocelaka v celej svojej "krase" :)

Škoda že jsi se nepřiplácl více a nepořídil CR. Ale brzdí to fajně. :) Jinak jsi lucker, že ti Magy vydržely tak dlouho...

Odkaz ke komentáři

Škoda že jsi se nepřiplácl více a nepořídil CR. Ale brzdí to fajně. :) Jinak jsi lucker, že ti Magy vydržely tak dlouho...

Na moje kochacie vylety ala "baba s nusi" stacia, myslim, bohate a carbon mi na ocelaka nesmie :sad01_anim: ... samozrejme ocakavam, ze nejaky ten zjazdik zvladnem s jednym, maximalne dvomi prstami na pake ako doteraz. Uvidime, ako sadnu paky tvarovo, hranate Hayesy mi vyhovovali, ale ani tie Avidy nevyzeraju zle.

Co sa tyka MAGov, nie su to klasicke HFX, vo svojej dobe top-trieda a keby to v nich neruplo doma, tak ich vozim az kym mi nerupnu niekde pri zjazde. Spokojnost s nimi velka, bezudrzbove brzdy, DOTku som menil za cely cas len raz tusim, nezavzdusnovali sa, neprehrievali, nevadli ... proste fajn kus asi :)

Upraveno uživatelem TomasP
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...