Dali Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Už aby začalo mrznout, už mě to v bahně nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Nedá mě to rýpnout si: co to tam máš za prasácký převod? Jinak já už jsem letos s terénem skončil. Nějak nemám rád bahenní lázně. I když můj zimák teď vypadá zhruba stejně, jako tvůj bike. A to jej tahám jen po zpevněných cestách. Není nad to, když se teď v okolí zblázní stavební firmy a dělají výkopové práce... To už je pak jedno, jestli jedu po poli nebo silnici:(Klidne si rypni :-) neni to prevod na jezdeni ale kdyz prijedu domu povolim pruziny prehazovacky a presm. at nejsou stale napnute kdyz se na kole nejezdi je to lepsi dela to tak kazdy koho znam ty ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) JJ, tak to tak dělám taky. Sorry Ale jen, když ukládám kolo na delší domu. Mám tu výhodu, že domů to mám odevšad do kopce, takže prostřední placka je při dojezdu nutností a něco z horní části kazety taky. A vzhledem k tomu, že mám na všech bikách inverzní přezahovačky, jsou obě pružiny přehazovačky povolené tak akorát. EDIT: pravopis Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Klidne si rypni :-) neni to prevod na jezdeni ale kdyz prijedu domu povolim pruziny prehazovacky a presm. at nejsou stale napnute kdyz se na kole nejezdi je to lepsi dela to tak kazdy koho znam ty ne? :-)Já ještě vypouštím vzduch z vidle a tlumiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Tak to už je vyšší level! já jsem jednou naopak zapomněl vypustit vzduch z vidle, když jsem ji rozdělával... Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Dneska to šlo, pár popadaných stromů ale paradní relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Takové fotky jsou pro někoho, kdo právě sedí v práci, jak červený hadr na býka. Naštěstí jsem v práci na kole a odpoledne mě čeká další 18km cesta zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 To je bozi kolo. A ,,trail dog´´ taky:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Kluci, kam jezdíte v Praze na bike ? Nějak mi začíná bike chybět, poslední dobou jsem zase odseděl něco na silničce, hlavně teda na trenažeru. Na biku jsem byl naposledy někdy koncem leta..Navíc jsem při sjezdu z Kněhyně urval tři špice a tak zvažuju, že to dám dohromady a přivezu si do Prahy. V Ostravě ho vůbec nestíhám, protože jsem tam jednou za měsíc na víkend a mám toho vždycky hodně. Jezdit přes 10k ročně už asi nikdy nebudu, ale jednou za čas se vyblbnout:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Kolem vody do Klecan, Šárka, Únětice, Okoř, Dablice, Vinoř, Jenstejn.......je toho hodne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Jasně ja to tu vůbec nemám sjezděné, nejvíce mi vadí, že se tu člověk musí vždycky motat po cyklostezkách mezi spoustou lidí než se někam dostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 JJ, tak to tak dělám taky. Sorry Ale jen, když ukládám kolo na delší domu. Mám tu výhodu, že domů to mám odevšad do kopce, takže prostřední placka je při dojezdu nutností a něco z horní části kazety taky. A vzhledem k tomu, že mám na všech bikách inverzní přezahovačky, jsou obě pružiny přehazovačky povolené tak akorát. EDIT: pravopisInverzni prehazovack tak to uz je pomalu legenda kdysi jsem ji mel na GT ale klasicka pruzina je pro me mnohem lepsi varianta nemluve o tom ze se stejne uz nedelaji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Já ještě vypouštím vzduch z vidle a tlumiče Tak vzduch opravdu nevypoustim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Komorany, Tocna, Brezany. Kolem Vltavy do Cernosic a vjet do lesu a mas Brdy, prima jezdeni.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Já se zblázním, zrovna bych potřeboval jezdit a já vůl sem dal kolo do servisu. A tudle mi volal vystreslík serviceman, že to bude až mezi svátkama, tj. v překladu po Novým roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak aspoň využiješ teplýho počasí a doděláš fasádu místo blbnutí na biku, že áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak aspoň využiješ teplýho počasí a doděláš fasádu místo blbnutí na biku, že áno Vypadá to na jaro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Já se zblázním, zrovna bych potřeboval jezdit a já vůl sem dal kolo do servisu. A tudle mi volal vystreslík serviceman, že to bude až mezi svátkama, tj. v překladu po Novým roce. Tak si ho zase s toho servisu vyndej a dej jim to, až budou mít čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak si ho zase s toho servisu vyndej a dej jim to, až budou mít čas :-)Hele to mě nenapadlo... Že bych se tam zejtra stavil.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Hele to mě nenapadlo... Že bych se tam zejtra stavil.....?To víš, že jo .. normální servisák ti řekne, dovez ho ráno a odpoledne si přijeď, pokud si tedy rz nezlomil vejpůl ty ďáble :-) co s tím máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky