Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Nedá mě to rýpnout si: co to tam máš za prasácký převod? :) Jinak já už jsem letos s terénem skončil. Nějak nemám rád bahenní lázně. I když můj zimák teď vypadá zhruba stejně, jako tvůj bike. A to jej tahám jen po zpevněných cestách. Není nad to, když se teď v okolí zblázní stavební firmy a dělají výkopové práce... To už je pak jedno, jestli jedu po poli nebo silnici:(

Klidne si rypni :-) neni to prevod na jezdeni ale kdyz prijedu domu povolim pruziny prehazovacky a presm. at nejsou stale napnute kdyz se na kole nejezdi je to lepsi dela to tak kazdy koho znam ty ne? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, tak to tak dělám taky. Sorry :) Ale jen, když ukládám kolo na delší domu. Mám tu výhodu, že domů to mám odevšad do kopce, takže prostřední placka je při dojezdu nutností a něco z horní části kazety taky. A vzhledem k tomu, že mám na všech bikách inverzní přezahovačky, jsou obě pružiny přehazovačky povolené tak akorát.

EDIT: pravopis

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

Kluci, kam jezdíte v Praze na bike ? Nějak mi začíná bike chybět, poslední dobou jsem zase odseděl něco na silničce, hlavně teda na trenažeru. Na biku jsem byl naposledy někdy koncem leta..Navíc jsem při sjezdu z Kněhyně urval tři špice a tak zvažuju, že to dám dohromady a přivezu si do Prahy. V Ostravě ho vůbec nestíhám, protože jsem tam jednou za měsíc na víkend a mám toho vždycky hodně. Jezdit přes 10k ročně už asi nikdy nebudu, ale jednou za čas se vyblbnout:) 

Odkaz ke komentáři

JJ, tak to tak dělám taky. Sorry :) Ale jen, když ukládám kolo na delší domu. Mám tu výhodu, že domů to mám odevšad do kopce, takže prostřední placka je při dojezdu nutností a něco z horní části kazety taky. A vzhledem k tomu, že mám na všech bikách inverzní přezahovačky, jsou obě pružiny přehazovačky povolené tak akorát.

EDIT: pravopis

Inverzni prehazovack tak to uz je pomalu legenda kdysi jsem ji mel na GT ale klasicka pruzina je pro me mnohem lepsi varianta nemluve o tom ze se stejne uz nedelaji :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Já se zblázním, zrovna bych potřeboval jezdit a já vůl sem dal kolo do servisu. A tudle mi volal vystreslík serviceman, že to bude až mezi svátkama, tj. v překladu po Novým roce. 

Odkaz ke komentáři

Já se zblázním, zrovna bych potřeboval jezdit a já vůl sem dal kolo do servisu. A tudle mi volal vystreslík serviceman, že to bude až mezi svátkama, tj. v překladu po Novým roce. 

Tak si ho zase s toho servisu vyndej a dej jim to, až budou mít čas :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...