wave ceptor Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 pokud jsi imrvére v těžkém terénu plného šutrů, kořenů, skoků ano.
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 (upraveno) no pokud bys ho velmi dobře prodal to už je pořadnej brouk....D to i me by asi trvalo;120-140 ideální trailbike nenechám se zviklat....fakt na to teď min 2 roky dlabu, pak se rozhodnu...kort když vím, že ta nabídka platí kdykoliv...takže pohoda jinak chci zůstat u nižších zdvihů...takže pak Epic??? exBURN: taky jezdím pořád v terénu...a mám 100/100 Upraveno 25. března 2015 uživatelem Gustaf
wave ceptor Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 polnačka je taky terén, i lesní cesta. Ale souhlas 100/100 nad hlavu
exBURN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Souhlas. Na 100/100 jsem byl taky spokojený ale sem tam si dám sjezdík, schody nebo kořeny a tam jsem za zdvih rád.
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 nenechám se zviklat....fakt na to teď min 2 roky dlabu, pak se rozhodnu...kort když vím, že ta nabídka platí kdykoliv...takže pohoda jinak chci zůstat u nižších zdvihů...takže pak Epic??? exBURN: taky jezdím pořád v terénu...a mám 100/10029 nebrat.....xD
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 pokud jsi imrvére v těžkém terénu plného šutrů, kořenů, skoků ano. to si nemyslím.občas nějakém sjezdik.dovolena v Alpách a ses na limitu a taky to zehli úplně jinak.prostě komfortnější
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 tak i s nízkým zdvihem si dam sjezdik v pohodě....a nepřijde mi, ze by me vidle nestačila...
wave ceptor Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 není to tak dávno co se světák ve sjezdu jezdil s těmito zdvihy, a najednou je to málo i lidem na cyklostezkách, a tak je to ze vším.....
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 proto je pro me max 120/120...alebzatim si při všem vystacim se stovkou. když někomu vyhovuje větší zdvih, tak to respektuju...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 tak ono záleží jak se to fouká,pokud to dám tvrdý je jasný že těch 100 bude relativně v poho,ale kde mám pak nějakej komfort ??
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 sagy mam normální...tak 2 - 3 cm....cozbsi myslím je OK...
TLD Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Takhle je podle me nesmysl uvazovat, neni to tak davno co se jezdilo na pevny a taky to slo, ze jo. Ale vyvoj jde dal, ja si treba dovolim jet o hodne rychleji na vetsim zdvihu a to me bavi, netvrdim, ze to na 100/100 nejde,ale kdyz ta moznost je proc ne. A nejak me zdvih neomezuje ani na silnici. Parkrat za rok jedu s bandou kamaradu co maji vetsinou krosova kola a nemam pocit, ze bych nejak trpel. A to vidli muzu snizit a zamknout, ale nedelam to.Podle meho nazoru je nejlepsi kompromis trail kolo se zdvihem 120-130mm. To je uplnej ideal. Na podzim jsem se svezl na nejakem aktualnim modelu od RockyMountain s timto zdvihem a naprosta pecka. Ma technika nestoji za nic, tak mam radsi 150mm a necham kolo makat za me:)tl
exBURN Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Btw. Včera jsem si díval a zdá se mi to že RB zlevnilo IQ6? Za 14999,- mi rám s tlumičem přijde celkem ok. Máte někdo zkušenosti?
Maro Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Ahoj neměli byste náhodou někdo přebytečný lístek nebo ideálně 2 na forbikes ideálně předání v Praze a pivko na mě. Kdyztak poprosím do sz díky moc:-)
nAscA Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Taky marne shanim. Vzdy jsem mel na rozdavani, letos nemuzu sehnat ani jeden pro sebe.
odjinud Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 No ty voe... Damasko... to kdych věděl, tak ani nevydávám šroubováky :-) ..njn, když Damaskářům se tady nevěří.
odjinud Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Udělal jsem revizi bajku a budu mj. dávat nový lanka a bowdeny. Brzdy určitě, řazení nevím - aktuálně po pravdě netuším, jak se do něj lankem leze (a pak, ještě to řadí :-) ) a to i když jsem předloni dával celý nový řazení (Alivio) na jiný kolo. Dotaz je, kde (od koho) kupujete tak citlivou věc jako je brzdový lanko. Stačí nějaký "OEM"?Bowden je asi šumák, ne? BTW, proč jsou různý bowdeny na brzdy a řazení? Nestačil by ten brzdový na oboje? Předem díky za info.
Napoleon Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Brzdový bovden má měkčí to opleteni a je tlustší. Radici bovden je tvrdší kuly lepšímu vedení a citlivosti. Lanka v nerezu kup. To je stejne asi standart. Jinak v řazení měnis tak že dáš to polohy dolů povolis černej krizovy sroubek z plastu ze strany a vysunes lanko tou kulickou napred. Ten radici bovd den se hůře zkracuje taky Upraveno 26. března 2015 uživatelem Napoleon
spineshank Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Udělal jsem revizi bajku a budu mj. dávat nový lanka a bowdeny. Brzdy určitě, řazení nevím - aktuálně po pravdě netuším, jak se do něj lankem leze (a pak, ještě to řadí :-) ) a to i když jsem předloni dával celý nový řazení (Alivio) na jiný kolo. Dotaz je, kde (od koho) kupujete tak citlivou věc jako je brzdový lanko. Stačí nějaký "OEM"?Bowden je asi šumák, ne? BTW, proč jsou různý bowdeny na brzdy a řazení? Nestačil by ten brzdový na oboje? Předem díky za info.já myslím ze bys mel hlavně poladit tu pumpu jak ji tam mas...xD
kupko Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 to si nemyslím.občas nějakém sjezdik.dovolena v Alpách a ses na limitu a taky to zehli úplně jinak.prostě komfortnějšíMusim s tebou nesouhlasit dobre nastavene odpruzeni 100-100 pobere hodne terenu jezdil jsem 120 a vice a momentalne mam 100-100 a jsem spokojen bohate to staci na rakousko atd clovek nejezdi jenom z kopce ale i do kopce a po rovince a tak vysokej zvich je jenom na skodu :.-)
Doporučené příspěvky