Chorche Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Jo taky jsem byl rád že se majklovi zadařilo,já mu fandím už moc let. Ale musím říct že Slavíkovi to letos jezdí parádně,vlastně letos se mi líbí všichni naši4x! Máš pravdu že té Tereze se letos vůbec nedaří....ale uvidíme třeba se příští sezonu ukáže v lepším světle. Je to hold sport no. Nic moc jsem o průběhu závodu nečetl, takže neznám důvod, proč tak propadla, ale mohla mít technické problémy, defekt, těžko říct. Ale četl jsem s níc několik rozhovorů a připadá mi velmi cílevědomá, myslím, že ještě něco dokáže, on Jarda Kulhavý taky neměl předchozí sezónu moc formu a letos je famózní. Měli jsme tam ve 4X taky jezdce Mühlhanse, shodou náhod jsem pracoval s paní Mühlhansovou a ta nemohla Prokopovi přijít na jméno, že je to namyšlený kretén apod... já mu nicméně taky fandím už léta a budu dál.
wave ceptor Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Nic moc jsem o průběhu závodu nečetl, takže neznám důvod, proč tak propadla, ale mohla mít technické problémy, defekt, těžko říct. Ale četl jsem s níc několik rozhovorů a připadá mi velmi cílevědomá, myslím, že ještě něco dokáže, on Jarda Kulhavý taky neměl předchozí sezónu moc formu a letos je famózní. Měli jsme tam ve 4X taky jezdce Mühlhanse, shodou náhod jsem pracoval s paní Mühlhansovou a ta nemohla Prokopovi přijít na jméno, že je to namyšlený kretén apod... já mu nicméně taky fandím už léta a budu dál. Tak jaký je Michal doopravdy to nemohu posoudit, já s ním mluvil jenom párkrát , bral jsem od něj pár nadnormativních věcí a oblečení na kolo a byl právě úplně v pohodě. Když jsem komunikoval přes mail, vždycky odpověděl i když jsem mu třeba jen popřál k výsledku, nebo se zeptal na nějaké jiné věci.
Chorche Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 (upraveno) Tak jaký je Michal doopravdy to nemohu posoudit, já s ním mluvil jenom párkrát , bral jsem od něj pár nadnormativních věcí a oblečení na kolo a byl právě úplně v pohodě. Když jsem komunikoval přes mail, vždycky odpověděl i když jsem mu třeba jen popřál k výsledku, nebo se zeptal na nějaké jiné věci. To byl názor paní Mühlhansové. Já ho nikdy ani neviděl, četl jsem s ním dost rozhovorů a vždycky mi byl sympatický, každopádně jakožto jeho fanouškovi je mi stejně celkem jedno, co se o něm říká, hlavně, že se mu zase daří Upraveno 6. září 2010 uživatelem Chorche
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Som skor bezec ako biker, preto nie som tak v tomto zorientovany. Prosim vas o info k pouzivaniu blikajucej viacrezimovej ledky, co sa dava na bike v zadu....bohuzial sa nedostanem do cyklo obchodu, kde je to najlepsie vidiet, preto sa obraciam sem. 1. Je na to nejaky specificky nazov? Alebo staci nazov Ledka, Blikacka, Emergency svetlo... 2. Je prenosna, ano? Tzn, odlozim bike, idem v podvecer behat, vezme si ju, alebo ju vyuzijem na trek, ked idem cast z toho napr. pozdlz cesty... 3. Ak mate na sebe aj cyklo batoh, upinate si tu lampicku nan? Alebo sa to uz nerobi a bicykle uz maju integrovanu viacrezimovu lampicku v rame? Vdaka.
vadim6 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Som skor bezec ako biker, preto nie som tak v tomto zorientovany. Prosim vas o info k pouzivaniu blikajucej viacrezimovej ledky, co sa dava na bike v zadu....bohuzial sa nedostanem do cyklo obchodu, kde je to najlepsie vidiet, preto sa obraciam sem. 1. Je na to nejaky specificky nazov? Alebo staci nazov Ledka, Blikacka, Emergency svetlo... 2. Je prenosna, ano? Tzn, odlozim bike, idem v podvecer behat, vezme si ju, alebo ju vyuzijem na trek, ked idem cast z toho napr. pozdlz cesty... 3. Ak mate na sebe aj cyklo batoh, upinate si tu lampicku nan? Alebo sa to uz nerobi a bicykle uz maju integrovanu viacrezimovu lampicku v rame? Vdaka. Mrkni sem http://www.kupkolo.cz/produkty/Osvetleni_69/blikacka_237/
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 takze prenosna je, nazov Ledka, Blikacka staci, a da sa prichytit aj na batoh. Este musim najst typ, ktory ma taky ten zahnuty zobak, aby som si to vedel prichytit na popruh. Dik za odkaz, pomohlo.
B.F.G. Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 klips má skoro každá blikačka, pokud chceš jistotu určité kvality a světelného výkonu, tak zkus nějaký model od značky Smart, případně Sigma z těch ne moc drahých. Levným se vyhni a dej si hlavně pozor na váhu a rozměry při nákupu na netu (pro běhání). Z levnějších třeba s klidem tuto.
B.F.G. Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Můj "nový" mazlík. Přes zimu ho budu šlechtit, pokud někde ukradnu nějaký peníze Měl jsem se s ním pochlubit už dřív, ale nebyl jakosi čas furt...
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) klips má skoro každá blikačka, pokud chceš jistotu určité kvality a světelného výkonu, tak zkus nějaký model od značky Smart, případně Sigma z těch ne moc drahých. Levným se vyhni a dej si hlavně pozor na váhu a rozměry při nákupu na netu (pro běhání). Z levnějších třeba s klidem tuto. Dik za odkaz a info, kedze sa uz skoro stmieva, na behanie som doteraz vyuzival celovku Petzl Tikka XPecko - jej cerveny blikaci rezim, ale ma len jednu LEDku, a musel som si ju upravit, aby som ju nemal na hlave. Preto hladam nieco, co uz ma origo klip system a viac LEDiek. Dik za to, len som sa potreboval v tom zorientovat. Ostatne si uz pohladam sam. Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem StanoBare
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Můj "nový" mazlík. Přes zimu ho budu šlechtit, pokud někde ukradnu nějaký peníze Měl jsem se s ním pochlubit už dřív, ale nebyl jakosi čas furt... Gratulace, parádička, dávám palec hodně nahoru, o pohodlném spešlu z řady Roubaix jsem uvažoval, ale nakonec jsem za lepší peníze sehnal podobně pohodlný kanon z řady Synapse .. jak tak koukám ten spešl se mi líbí víc než to co mi parkuje v ložnici u postele :-)
Chorche Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Tak to je parádička, gratulace ke Spešlu Co na něm ještě budeš šlechtit?
obchodnik-o3 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Můj "nový" mazlík. Přes zimu ho budu šlechtit, pokud někde ukradnu nějaký peníze Měl jsem se s ním pochlubit už dřív, ale nebyl jakosi čas furt... krásna mašinka,gratulujem,spešl je aj moja značka
African Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Jsem to už nevydržel a oprášil bicykl :-) masáž, z dvouhodinového výletu byl pětihodinový. Haldy bahna, výše haldy ledu, výše haldy sněhu a k tomu hromada pádů, urvaný tachometr a zlomená šlapka - G Shock v klidu. Ale po dlouhé pauze parádička a spokojenost"
gerhard Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) No ja uz ucim juniora, ze lietat po kopcoch ma svoje caro . Pockame si ale radsej na letne mesiace. I ked jazdenie na snehu a lade je velka sranda to hej. Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem gerhard
Stano74 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Ghost AMR Lector 7700 + update na XTR a Sram X0, nove kolesa Mavic 317 s nabojmi DT swiss 240s : bohuzial, planovane Omega PO musia opät pockat :-(
Jeremy Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 To jsou teda kolečka..Já mám jen zrenovovanej Klein Mantra..
gerhard Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Jar sa blizi,PO ozelies , ale tie jarne trate, sotolina a udusana hlina pod drapavymi kolami,vyjazd zo zatacky v plnom zabere. To ozelies ,prajem dobry nakup!
Chorche Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 To jsou teda kolečka.. Já mám jen zrenovovanej Klein Mantra.. Jen? To je naprosto výborná kultovka Já mám už léta Marin Nail Trail, není na něm kromě rámu už skoro nic původního, dost jsem ho upgradoval, ale stejně už je to celkem veterán, ale já ten bike zbožňuju, takže s ním ještě pár sezón plánuju.
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Ghost AMR Lector 7700 + update na XTR a Sram X0, nove kolesa Mavic 317 s nabojmi DT swiss 240s : bohuzial, planovane Omega PO musia opät pockat :-( som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi...
Chorche Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi... Říkal jsem si, že ten avatar nebude náhoda Imho skvělá volba.
Doporučené příspěvky