Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo taky jsem byl rád že se majklovi zadařilo,já mu fandím už moc let. Ale musím říct že Slavíkovi to letos jezdí parádně,vlastně letos se mi líbí všichni naši4x! Máš pravdu že té Tereze se letos vůbec nedaří....ale uvidíme třeba se příští sezonu ukáže v lepším světle. Je to hold sport no.

Nic moc jsem o průběhu závodu nečetl, takže neznám důvod, proč tak propadla, ale mohla mít technické problémy, defekt, těžko říct.

Ale četl jsem s níc několik rozhovorů a připadá mi velmi cílevědomá, myslím, že ještě něco dokáže, on Jarda Kulhavý taky neměl předchozí sezónu moc formu a letos je famózní.

Měli jsme tam ve 4X taky jezdce Mühlhanse, shodou náhod jsem pracoval s paní Mühlhansovou a ta nemohla Prokopovi přijít na jméno, že je to namyšlený kretén apod... já mu nicméně taky fandím už léta a budu dál.

Odesláno

Nic moc jsem o průběhu závodu nečetl, takže neznám důvod, proč tak propadla, ale mohla mít technické problémy, defekt, těžko říct.

Ale četl jsem s níc několik rozhovorů a připadá mi velmi cílevědomá, myslím, že ještě něco dokáže, on Jarda Kulhavý taky neměl předchozí sezónu moc formu a letos je famózní.

Měli jsme tam ve 4X taky jezdce Mühlhanse, shodou náhod jsem pracoval s paní Mühlhansovou a ta nemohla Prokopovi přijít na jméno, že je to namyšlený kretén apod... já mu nicméně taky fandím už léta a budu dál.

Tak jaký je Michal doopravdy to nemohu posoudit, já s ním mluvil jenom párkrát , bral jsem od něj pár nadnormativních :D věcí a oblečení na kolo a byl právě úplně v pohodě. Když jsem komunikoval přes mail, vždycky odpověděl i když jsem mu třeba jen popřál k výsledku, nebo se zeptal na nějaké jiné věci.

Odesláno (upraveno)

Tak jaký je Michal doopravdy to nemohu posoudit, já s ním mluvil jenom párkrát , bral jsem od něj pár nadnormativních :D věcí a oblečení na kolo a byl právě úplně v pohodě. Když jsem komunikoval přes mail, vždycky odpověděl i když jsem mu třeba jen popřál k výsledku, nebo se zeptal na nějaké jiné věci.

To byl názor paní Mühlhansové. :D Já ho nikdy ani neviděl, četl jsem s ním dost rozhovorů a vždycky mi byl sympatický, každopádně jakožto jeho fanouškovi je mi stejně celkem jedno, co se o něm říká, hlavně, že se mu zase daří :thumbsup_anim: Upraveno uživatelem Chorche
  • po měsíci...
Odesláno

Som skor bezec ako biker, preto nie som tak v tomto zorientovany. Prosim vas o info k pouzivaniu blikajucej viacrezimovej ledky, co sa dava na bike v zadu....bohuzial sa nedostanem do cyklo obchodu, kde je to najlepsie vidiet, preto sa obraciam sem.

1. Je na to nejaky specificky nazov? Alebo staci nazov Ledka, Blikacka, Emergency svetlo...

2. Je prenosna, ano? Tzn, odlozim bike, idem v podvecer behat, vezme si ju, alebo ju vyuzijem na trek, ked idem cast z toho napr. pozdlz cesty...

3. Ak mate na sebe aj cyklo batoh, upinate si tu lampicku nan? Alebo sa to uz nerobi a bicykle uz maju integrovanu viacrezimovu lampicku v rame?

Vdaka.

Odesláno

Som skor bezec ako biker, preto nie som tak v tomto zorientovany. Prosim vas o info k pouzivaniu blikajucej viacrezimovej ledky, co sa dava na bike v zadu....bohuzial sa nedostanem do cyklo obchodu, kde je to najlepsie vidiet, preto sa obraciam sem.

1. Je na to nejaky specificky nazov? Alebo staci nazov Ledka, Blikacka, Emergency svetlo...

2. Je prenosna, ano? Tzn, odlozim bike, idem v podvecer behat, vezme si ju, alebo ju vyuzijem na trek, ked idem cast z toho napr. pozdlz cesty...

3. Ak mate na sebe aj cyklo batoh, upinate si tu lampicku nan? Alebo sa to uz nerobi a bicykle uz maju integrovanu viacrezimovu lampicku v rame?

Vdaka.

Mrkni sem http://www.kupkolo.cz/produkty/Osvetleni_69/blikacka_237/

Odesláno

klips má skoro každá blikačka, pokud chceš jistotu určité kvality a světelného výkonu, tak zkus nějaký model od značky Smart, případně Sigma z těch ne moc drahých. Levným se vyhni a dej si hlavně pozor na váhu a rozměry při nákupu na netu (pro běhání). Z levnějších třeba s klidem tuto.

Odesláno

Můj "nový" mazlík. Přes zimu ho budu šlechtit, pokud někde ukradnu nějaký peníze :D Měl jsem se s ním pochlubit už dřív, ale nebyl jakosi čas furt...

post-1740-063801400 1288903230.jpg

Odesláno (upraveno)

klips má skoro každá blikačka, pokud chceš jistotu určité kvality a světelného výkonu, tak zkus nějaký model od značky Smart, případně Sigma z těch ne moc drahých. Levným se vyhni a dej si hlavně pozor na váhu a rozměry při nákupu na netu (pro běhání). Z levnějších třeba s klidem tuto.

Dik za odkaz a info, kedze sa uz skoro stmieva, na behanie som doteraz vyuzival celovku Petzl Tikka XPecko - jej cerveny blikaci rezim, ale ma len jednu LEDku, a musel som si ju upravit, aby som ju nemal na hlave. Preto hladam nieco, co uz ma origo klip system a viac LEDiek.

Dik za to, len som sa potreboval v tom zorientovat. Ostatne si uz pohladam sam.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Můj "nový" mazlík. Přes zimu ho budu šlechtit, pokud někde ukradnu nějaký peníze :D Měl jsem se s ním pochlubit už dřív, ale nebyl jakosi čas furt...

Gratulace, parádička, dávám palec hodně nahoru, o pohodlném spešlu z řady Roubaix jsem uvažoval, ale nakonec jsem za lepší peníze sehnal podobně pohodlný kanon z řady Synapse .. jak tak koukám ten spešl se mi líbí víc než to co mi parkuje v ložnici u postele :-)

Odesláno

krásna mašinka,gratulujem,spešl je aj moja značka :smile_anim:
  • po měsících...
Odesláno

Jsem to už nevydržel a oprášil bicykl :-) masáž, z dvouhodinového výletu byl pětihodinový. Haldy bahna, výše haldy ledu, výše haldy sněhu a k tomu hromada pádů, urvaný tachometr a zlomená šlapka - G Shock v klidu. Ale po dlouhé pauze parádička a spokojenost"

post-364-080969100 1295288077.jpg

post-364-040222800 1295288107.jpg

post-364-091214800 1295288171.jpg

Odesláno (upraveno)

No ja uz ucim juniora, ze lietat po kopcoch ma svoje caro :smile_anim: . Pockame si ale radsej na letne mesiace. I ked jazdenie na snehu a lade je velka sranda to hej.

post-1780-000150500 1295290624.jpg

post-1780-019543000 1295290656.jpg

post-1780-076914800 1295290694.jpg

Upraveno uživatelem gerhard
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ghost AMR Lector 7700 + update na XTR a Sram X0, nove kolesa Mavic 317 s nabojmi DT swiss 240s : bohuzial, planovane Omega PO musia opät pockat :-(

Odesláno

Jar sa blizi,PO ozelies , ale tie jarne trate, sotolina a udusana hlina pod drapavymi kolami,vyjazd zo zatacky v plnom zabere. To ozelies :smile_anim: ,prajem dobry nakup!

Odesláno

To jsou teda kolečka..

Já mám jen zrenovovanej Klein Mantra..

Jen? To je naprosto výborná kultovka :speak_cool:

Já mám už léta Marin Nail Trail, není na něm kromě rámu už skoro nic původního, dost jsem ho upgradoval, ale stejně už je to celkem veterán, ale já ten bike zbožňuju, takže s ním ještě pár sezón plánuju.

Odesláno

Ghost AMR Lector 7700 + update na XTR a Sram X0, nove kolesa Mavic 317 s nabojmi DT swiss 240s : bohuzial, planovane Omega PO musia opät pockat :-(

som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat :sad01_anim:

LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi...

Odesláno

som na tom podobne,stare musi ustupit novemu,prave skladam SLAYER-a od ROCKY MOUNTAINE a tym padom SPECIALIZED-ENDURO musi z domu...a casomiera musi este pockat :sad01_anim:

LECTOR s tou vybavou asi moc nevazi...

Říkal jsem si, že ten avatar nebude náhoda :D Imho skvělá volba.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...